«Γολγοθάς» περιμένει τον Απόλλωνα

Από την Παρασκευή η ομάδα στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη (5/1)

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2018 19:43

Τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο θα αντιμετωπίσει ο Απόλλων Λάρισας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Football League (11η αγωνιστική), παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00, στο «Παγκρήτειο».

Οι «κυανόλευκοι» έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Ιανουάριο, καθώς μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη θα παίξουν για την 12η αγωνιστική στα γειτονικά Τρίκαλα με τον Α.Ο.Τ., ενώ θα ακολουθήσει το ντέρμπι κορυφής στη Φιλιππούπολη με τον πρωτοπόρο Ν.Π.Σ. Βόλου (13η αγωνιστική) και το εκτός έδρας ματς στα Χανιά, με τον Πλατανιά (14η αγωνιστική). Για να διατηρηθεί ο Απόλλωνας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα που βρίσκεται μέχρι σήμερα, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια από τους παίκτες του Μαρσέλο Τροΐζι και να κάνουν προσωπικές θυσίες, για να ανταποκριθούν στις αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν. Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά, χθες οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και εν συνεχεία τους δόθηκε διήμερη άδεια για να υποδεχτούν με τις οικογένειές τους, τον ερχομό του νέου χρόνου. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το πρωί, την Πέμπτη θα γίνει μια προπόνηση και εν συνεχεία το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει για τον Πειραιά, από όπου ακτοπλοϊκώς θα αναχωρήσει το βράδυ για το Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο θα γίνει μια προπόνηση την Παρασκευή το μεσημέρι και θα δοθούν οι τελευταίες οδηγίες από τον προπονητή τους, πριν τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση επανέρχεται ο Λούκας Ράμος ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό λόγω καρτών, ενώ θα απουσιάσει ο αρχηγός Κώστας Χατζής που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς. Ο αντικαταστάτης του Χατζή θα είναι πιθανότατα ένας εκ των Καρατάσιου ή Καμπέρη.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εν τω μεταξύ αναμένεται και μεταγραφική ενίσχυση του δυναμικού τις επόμενες ημέρες, ενώ θα γίνουν και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχει προσδιοριστεί ο αριθμός, κάτι για το οποίο θα αποφασίσουν από κοινού ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς, με τον προπονητή Μαρσέλο Τροΐζι που θα κάνει και την εισήγησή του. Πάντα κατά πληροφορίες έχουν γίνει συζητήσεις με υπό μεταγραφή παίκτες και οι κινήσεις γίνονται με μυστικότητα, για να μην διαρρεύσουν τα ονόματα πριν επέλθει οριστική συμφωνία.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass