Αναβίωσε το «Κοινό των Θεσσαλών»…

Λάμψη Θεσσαλών πρωταθλητών στίβου χθες στη Λάρισα - Βασ. Σεβαστής: «Η μάνα του στίβου είναι η Θεσσαλία» - Τι ειπώθηκε για αθλητικό νόμο, Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Κλειστό Προπονητήριο και την πολιτική κρίση

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2019 22:22

Τον 4ο αι. π.Χ. συγκροτήθηκαν οι θεσσαλικές πόλεις σε ομόσπονδο κράτος πολιτικοοικονομικού χαρακτήρα, το οποίο ονομαζόταν «Κοινό των Θεσσαλών».

Μια παρόμοια αναβίωση θύμισε και η χθεσινή δυναμική εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας που τίμησε τους διακριθέντες αθλητές του 2018 στο «Χαζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.
Η ένωση που έγινε πριν λίγα χρόνια μεταξύ των ΕΑΣ Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλίας έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε διακρίσεις, με συνέπεια χθες η αίθουσα να αποδειχθεί μικρή για να φιλοξενήσει τη μεγαλειώδη αυτή εκδήλωση.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής χαρακτήρισε τη Θεσσαλία ως «μάνα του ελληνικού στίβου» με την πληθώρα των αθλητών και των αθλητριών που αναδεικνύει διαγενεακά σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου, αφού έχει δημιουργήσει Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους ρέκορντμαν.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλία Καφφέ που μιλώντας για τον αθλητικό νόμο είπε ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση γιατί αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι η ποσόστωση των γυναικών στα διοικητικά συμβούλια αλλά η αθλητική δομή από τις ομοσπονδίες μέχρι τα σωματεία και η «σκύλευση» του αθλητισμού.
Παράλληλα έδωσε εύσημα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τη βοήθεια που δίνει στον κλασσικό αθλητισμό και ζήτησε σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων να γίνει το κλειστό προπονητήριο του στίβου στο Αλκαζάρ που θα φέρει στη Θεσσαλία διεθνείς διοργανώσεις.

 

ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ειδικές βραβεύσεις και πρώτη ήταν του Σπύρου Κέλλη προέδρου της Επιτροπής Επιμόρφωσης του ΣΕΓΑΣ. Ο Σπύρος Κέλλης ήταν αθλητής του στίβου στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα 400 εμπόδια. Λόγω σπουδών έφυγε για τη Γερμανία, όπου έκανε μεταπτυχιακό στην προπονητική και επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει ως προπονητής στον στίβο από το 1978 ως το 1985. Από εκείνη τη χρονιά συνέχισε ως προπονητής φυσικής κατάστασης στο μπάσκετ, στον ΠΑΟΚ, τον Άρη, το Περιστέρι και την Εθνική μπάσκετ, δουλεύοντας στο πλευρό του αείμνηστου Μάκη Δενδρινού και του Παναγιώτη Γιαννάκη. Από το 2000 ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα ως πρόεδρος ΤΕΦΑΑ αλλά και κοσμήτορας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πλέον με τις γνώσεις του βοηθά τον ΣΕΓΑΣ ως μέλος του Δ.Σ. στους τομείς της υποστήριξης των αθλητών και της επιμόρφωσης των προπονητών. Διετέλεσε οργανωτικός γραμματέας του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έδωσε μεγάλη ώθηση για να αναπτυχθεί σε ένα από τα κορυφαία ιδρύματα της χώρας.
Τη βράβευση έκανε ο γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο μόνος που υπηρέτησε τον ΣΕΓΑΣ ως αθλητής(πέρασε πρώτος τους 7.000 βαθμούς στο δέκαθλο), ως προπονητής, ως τεχνικός υπεύθυνος και ως διοικητικός διατελώντας πρόεδρος από το 1997-2012 και βοήθησε τη Θεσσαλία σημαντικά φέρνοντας μεγάλες διοργανώσεις στο κέντρο της χώρας.

 

ΠΑΠΟΥΛΙΑΚΟΣ-ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ
Συγκινητικές ήταν οι βραβεύσεις του Μίμη Παπουλιάκου και του Γιώργου Κοντονάσιου. Ο Μίμης Παπουλιάκος έχει συνδέσει το όνομά του με τον λαρισινό στίβο καθώς υπήρξε επί δέκα χρόνια αθλητής του ΓΣΛ (στο άλμα εις μήκος και είχε πάρει την πρώτη θέση με 6.78 στους ελληνοαμερικανικούς αγώνες όταν το πανελλήνιο ρεκόρ του αείμνηστου Γρηγόρη Λαμπράκη ήταν 7.37) και επί μισό αιώνα έφορος του ΓΣΛ και στο τέλος της ΑΕΛ μετά τη συγχώνευση.
Επίσης τιμήθηκε ο Τρικαλινός προπονητής των ρίψεων Γιάννης Κοντονάσιος που συνδύασε το όνομά του με την παγκόσμια ρεκορντγούμαν Σοφία Σακοράφα.
Ανέδειξε αθλητές με μεγάλες διακρίσεις , οι οποίοι στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες στίβου όπως ο Σουγκάρης Γιώργος, ο Μπίζιος Γιάννης, ο Διαλεσιώτης Θανάσης, η Φόρου Καλλιόπη, η Λιμπήσιου Βαρβάρα, οι αδελφοί Μπετσιμέα Τάσος και Κώστας, και πολλοί άλλοι Πανελληνιονίκες.
Το 1995 ιδρύει τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων «Ο ΖΕΥΣ», και συνεχίζεται η ανέλιξη δεκάδων νέων αθλητών που γυμνάζονται κάτω από την επίβλεψή του και στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες, όπως η Τσιανάκα Ελένη, η Κόκκαλη Αθανασία, η Πουλιού Ευφροσύνη, η Ζαβλανού Βασιλική, η Γκαντάλη Κων/να, ο Μπουραζάνας Γιώργος, ο Μπατζάβαλης Πάρης, ο Μενγκλέμπεη Ιβάν, η Βαμβουκάκη Κατερίνα, η Κατσούλα Χριστίνα, ο Πατυιάς Νίκος, ο Μυλωνάς Γιώργος, η Αργύρη Κατερίνα, Τζήμας Γιώργος και δεκάδες ακόμη Πανελληνιονίκες. Επί πλέον αθλητές από άλλους συλλόγους και οι προπονητές τους έρχονται σε επαφή μαζί του, γυμνάζονται μαζί του και κατακτούν σπουδαίες θέσεις σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως η ακοντίστρια Τσιολακούδη Αγγελική και η δισκοβόλος Αναγνωστοπούλου Χρύσα.

 

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ
Η παρουσία δύο βουλευτών στην εκδήλωση, του Νίκου Παπαδόπουλου από το κυβερνών κόμμα και του Χρήστου Κέλλα από τη μείζονα αντιπολίτευση, σε συνδυασμό με τα πολιτικά τεκταινόμενα της χθεσινής μέρας έφεραν και πολιτική χροιά στην εκδήλωση στο πλαίσιο όμως του «ευ αγωνίζεσθαι» . Ο Ν. Παπαδόπουλος μίλησε για συνέπεια λόγων και πράξεων και για το αθλητικό νομοσχέδιο ότι «παγώνει» λόγω των πολιτικών εξελίξεων, ενώ ο Χρ. Κέλλας εκμεταλλευόμενος ένα παραπάτημα του κ. Παπαδόπουλου χαρακτήρισε ότι παραπαίει η κυβέρνηση.
Παράλληλα για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας είπε: «Γνωρίζω το σημαντικό έργο του ΣΕΓΑΣ, που εντάσσοντας στις τάξεις του ανθρώπους πνευματώδεις και οραματιστές, δημιούργησε ένα αθλητικό κίνημα μεταδίδοντας τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και τον Πολιτισμό της Ελλάδας στην υφήλιο.
Συνέβαλε, έτσι, τα μέγιστα στην παγκοσμιότητα του αθλητισμού, στην ειρήνη και τον πολιτισμό».

 

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ
Οι βραβευθέντες αθλητές και αθλήτριες κατ’ αλφαβητική σειρά ήταν:
1. ΑΛΕΞΟΥΛΗ ΧΑΪΔΩ ( ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
2. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ( ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
3. ΑΡΓΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΓΑΖ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
4. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
5. ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ( ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
6. ΓΚΙΤΣΙ ΙΡΕΝΕ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
7. ΓΩΓΟΥΛΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ-ΛΥΔΙΑ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
8. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
9. ΚΕΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ –ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ( ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
10. ΚΟΙΝΗ ΑΘΗΝΑ (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
11. ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
12. ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ ΞΕΝΗ ( ΑΣ ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
13. ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
14. ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΛΗΔΑ-ΜΑΡΙΑ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
15. ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
16. ΜΟΚΚΑ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
17. ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
18. ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ)
19. ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
20. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
21. ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
22. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
23. ΣΚΑΡΒΕΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
24. ΣΟΥΦΛΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
25. ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΓΣ Β Η ΝΙΚΗ)
26. ΦΛΩΡΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
27. ΦΛΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
28. ΧΑΤΖΗ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΜΑΡΙΑ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
29. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
30. ΓΚΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΣ Β Η ΝΙΚΗ)
31. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ)
32. ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
33. ΖΗΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
34. ΚΑΪΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
35. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
36. ΚΑΡΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ )
37. ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
38. ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΓΑΖ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
39. ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
40. ΛΑΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
41. ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (ΑΣ ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
42. ΜΑΓΓΟΣ ΝΙΚΗΣΤΡΑΤΟΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
43. ΜΕΓΚΛΕΜΠΕΗ ΙΒΑΝ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
44. ΜΙΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ )
45. ΜΟΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
46. ΜΠΟΥΣΔΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
47. ΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
48. ΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
49. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ)
50. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
51. ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ)
52. ΠΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΓΣ ΒΟΛΟΥ)
53. ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ –ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
54. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
55. ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
56. ΤΣΩΛΗΣ ΘΩΜΑΣ (ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
57. ΧΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

 

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των προπονητών των αθλητών που διακρίθηκαν και αυτοί ήταν:
1. ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΦΙΛΙΩ (ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ)
2. ΒΛΑΧΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΓΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ)
3. ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
4. ΓΡΑΤΣΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
5. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΑ ΦΩΚΙΑΝΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
6. ΔΟΥΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
7. ΚΑΡΑΠΤΣΙΑ ΧΑΙΔΩ ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
8. ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
9. ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
10. ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΓΑΣ ΖΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
11. ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
12. ΚΟΥΤΣΟΦΛΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΣ ΒΟΛΟΥ
13. ΚΡΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
14. ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΣ ΩΡΙΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
15. ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
16. ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
17. ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
18. ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
19. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
20. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
21. ΠΟΜΑΣΚΙ ΓΙΩΡΓΟΣ
22. ΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
23. ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
24. ΤΣΙΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)
25. ΤΣΟΜΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)

 

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Νίκος Παπαδόπουλος, Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Λιούπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κωσταρόπουλος (εντεταλμένος του Δήμου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού), Ρένα Καραλαριώτου (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης) , Ντίνος Διαμάντος, Πέτρος Κρίκης (μίλησε με τις εμπειρίες του σαν πρωταθλητής πάλης της ΕΑΛ), ο σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού Γιάννης Αλεξούλης, ο γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης, Ιάκωβος Πετσούλας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, ο διοικητής της Τροχαίας Λάρισας Σεραφείμ Καφετζής, η πρόεδρος του ομίλου UNESCO ν. Λάρισας Θοδώρα Κάλλα, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Δημ. Κουρέτας και άλλοι.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο αθλητικός συντάκτης της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Πριν την εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Επιμόρφωσης του ΣΕΓΑΣ, διοργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών με θέματα: Α. Ανάπτυξη της κυκλικής ταχύτητας στις αναπτυξιακές ηλικίες. Εισηγητής: Κέλλης Σπύρος, μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος Επιτροπής Επιμόρφωσης και Επιστημονικής Στήριξης ΣΕΓΑΣ Β. Ανάπτυξη ταχυδύναμης και άκυκλης ταχύτητας στις αναπτυξιακές ηλικίες. Εισηγητής: Κουτσιώρας Ιωάννης , εθνικός προπονητής ΣΕΓΑΣ. Συμμετείχε με σύντομη εισήγηση και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Χαλίτσιος Χρήστος.

 

 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Είμαστε η αθλητική Περιφέρεια της χώρας

«Ο αθλητισμός δίνει ποιότητα ζωής, ζωή στα χρόνια και χρόνια στη ζωή» τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που πρόσθεσε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η αθλητική Περιφέρεια της χώρας με τους εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης αθλητικών έργων, ενώ είπε ότι θα βοηθήσει στη δημιουργία του κλειστού προπονητηρίου στίβου στο Αλκαζάρ.
Παράλληλα και φέτος η Περιφέρεια θα σταθεί κοντά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του στίβου που θα γίνουν στη Θεσσαλία καθώς αυτές είναι ο οδηγός του αθλητικού τουρισμού ιδιαίτερα στην εποχή που διοργανώνονται, ενώ προτίμησε για το αθλητικό έργο να μιλήσει με πράξεις παρά με λόγια και θεωρεί ότι αυτό αναγνωρίζεται σε όλη τη Θεσσαλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass