Εξαιρετικές εμφανίσεις αθλητών του Προμηθέα

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2019 19:19
Απονομή στην κατηγορία -52 κιλά γυναικών.  Πρώτη θέση για την Ελένη Καρανίκα και τρίτη  για τη Μαριάντα Κουτσιώρη Απονομή στην κατηγορία -52 κιλά γυναικών. Πρώτη θέση για την Ελένη Καρανίκα και τρίτη για τη Μαριάντα Κουτσιώρη

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του Προμηθέα Λάρισας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο ανδρών - γυναικών που διεξήχθη στη Βέροια.

Οι Λαρισαίοι τζουντόκα επανέφεραν τον ιστορικό Προμηθέα στον δρόμο των επιτυχιών και κυρίως στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα στην κορυφή του βάθρου επέστρεψε -μετά από δύο χρόνια στις δεύτερες θέσεις- η Ελένη Καρανίκα η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -52 κιλά γυναικών. Στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η δεκαπεντάχρονη Μαριάντα Κουτσιώρη, αν και πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία των γυναικών. Επίσης το αργυρό μετάλλιο στα -63 κιλά γυναικών κατέκτησε η Νικολέτα Καμπά, επαναλαμβάνοντας τις επιτυχίες των τελευταίων τριών ετών στις γυναίκες. Την έβδομη θέση σε 18 αθλητές κατέλαβε στα -60 κιλά ανδρών ο δεκαπεντάχρονος και πρωτοεμφανιζόμενος στους άνδρες Γιώργος Στεργίου, χάνοντας στον τελικό του repecage μετά από τρεις δύσκολους αγώνες. Άσχημη στιγμή για τους Λαρισαίους τζουντόκα ο τραυματισμός του Χρήστου Γιαννάκου στα -90 κιλά ανδρών στον αγώνα κατάταξης. Οι εμφανίσεις των τζουντόκα του Προμηθέα ήταν ικανές να δώσουν αρκετούς βαθμούς στον σύλλογο ώστε να τον κατατάξουν στην τέταρτη θέση μεταξύ των 50 συλλόγων του πρωταθλήματος ανδρών - γυναικών. Για τον λόγο αυτό κέρδισαν τα συγχαρητήρια όλων, προπονητών, παραγόντων, γονέων και συναθλητών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass