«Ροκάνισε» τη διαφορά ο Ηρακλής Λάρισας

*Εκμεταλλεύτηκε τη «λευκή» ισοπαλία του Φαλανιακού στην Ελασσόνα και μετά το 3-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου έπιασε στην κορυφή της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά *Νέο ενδιαφέρον αποκτά η μάχη της κορυφής, όπως και η υπόθεση παραμονής μετά τις εκτός έδρας νίκες των Δαμασιακού και Τυρνάβου

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2019 22:30

Νέο ενδιαφέρον αποκτά το πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο πρωτοπόρος Φαλανιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΠΟΕ στο ντέρμπι της Ελασσόνας κι έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Ηρακλή, που νίκησε 3-0 τη Δόξα Βλαχογιαννίου, να «ροκανίσει» τη διαφορά και να τον φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά ωστόσο διατηρεί το προβάδισμα στην ισοβαθμία με τον Ηρακλή, καθώς έχει κερδίσει (με 1-0) στο παιχνίδι του α’ γύρου.

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο και στη μάχη της παραμονής καθώς ο Δαμασιακός πήρε σημαντικό διπλό μέσα στα Φάρσαλα με 1-0 επί του Αχιλλέα και ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι άουτ, στην οποία υποχώρησε η Δόξα Βλαχογιαννίου, ο Τύρναβος πέρασε από την Αγιά κερδίζοντας με 2-0 τον τοπικό Δωτιέα και απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη περιοχή, ενώ ο Αετός Αμυγδαλέας κατάφερε να αποδράσει από τη Φαλάνη με τον βαθμό στις αποσκευές του καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Σμόλικα.

Ο Αμπελωνιακός επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά το 4-0 επί της Λάρισας 2012, ενώ το Κιλελέρ κέρδισε βαθμολογικό έδαφος μετά το 3-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου.

Τέλος με θετικό μάτι είδε το «x» του ΠΟΕ ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος κέρδισε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνα (λόγω Κισσάβου Συκουρίου) και πλησίασε στον πόντο τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ:

«ΑΣΦΑΙΡΗ» ΜΑ(Χ)Η

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Μετά από ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι, που είχε τον χαρακτήρα και την εικόνα ντέρμπι, ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Φαλανιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.

Ο αγώνας της Ελασσόνας είχε δυνατές μονομαχίες, πάθος για τη νίκη, αγωνιστικότητα από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αγωνία για την τελική έκβασή του και προσέφερε συγκινήσεις έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα είχαν καλή απόδοση και διατήρησαν τον έλεγχο κυρίως στο α’ ημίχρονο του αγώνα, εκεί όπου είχαν και τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν (ένα χαμένο πέναλτι), ενώ προσπαθούσαν να «τρυπήσουν» την καλά διαβασμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.

Στο β’ ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Μπεριτζά παρουσιάστηκαν καλύτεροι, ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι και από τη δύσκολη έδρα της Ελασσόνας, έχοντας «πρωταγωνιστή» τον νεαρό γκολκίπερ Μπιμπλιτζή. Οι επεμβάσεις και τα αντανακλαστικά του στο πέναλτι του Ματούλα (21’) και σε δυνατό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή (81’) ήταν καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων ενώ αισθητή ήταν και η παρουσία στις κερκίδες μελών της «οικογένειας» του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενόψει και του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης Π.Ο.Ε.-Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Φάσεις

8': Διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών ζητώντας πέναλτι σε χέρι παίκτη του Φαλανιακού, με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.

15': Διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όταν σε υποδειγματική αντεπίθεσή τους, στα κοντινά σουτ των Τσιάκου αρχικά και Λεσάι (στην επιστροφή της μπάλας) ο έμπειρος Γούπος λέει «όχι» αποκρούοντας.

19': Αναταραχή στην περιοχή του Φαλανιακού, μετά από σουτ του Νταμπώση η μπάλα βρίσκει το χέρι του Γ. Πανταζή. Ο διαιτητής κ. Αγγελούλης καταλογίζει αμέσως το πέναλτι, παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της Φαλάνης.

21': Το πέναλτι εκτελεί ο Ματούλας, αλλά ο τερματοφύλακας Μπιμπλιτζής με ωραία εκτίναξη στην αριστερή του πλευρά αποκρούει την μπάλα, δεχόμενος τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

34': Εκτέλεση φάουλ από τον Καραγκούνη από καλή θέση και ο γκολκίπερ Μπιμπλιτζής αποκρούει ενώ στη συνέχεια το δυνατό σουτ του Κυρίτση φεύγει ψηλά άουτ.

44': Επικίνδυνη αντεπίθεση με καλή συνεργασία των παικτών του Φαλανιακού, η μπάλα στα πόδια του Λεσάι από τα δεξιά που επιχειρεί σουτ από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.

55': Σουτ του Κυρίτση φεύγει άουτ.

65': Επίθεση του Φαλανιακού, με τον Λεσάι να δίνει την μπάλα στον Τσιάκο, που προχωρά έχοντας να αντιμετωπίσει τον τερματοφύλακα Γούπο. Ο Τσιάκος στην προσπάθειά του να ξεφύγει βρίσκεται στο έδαφος και ο διαιτητής κ. Αγγελούλης, κοντά στην αμφισβητούμενη φάση, αμέσως διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι (ποδοσφαιριστές – προπονητές) διαμαρτύρονται έντονα ζητώντας να καταλογιστεί πέναλτι.

81': Μεγάλη ευκαιρία για τους Ελασσονίτες, όταν ο Ματούλας από καλή θέση σουτάρει ευθύβολα και δυνατά υποχρεώνοντας τον εξαιρετικό γκολκίπερ Μπιμπλιτζή να αποκρούσει σωτήρια και πάλι με υπέροχη προσπάθεια… «κατεβάζοντας ρολά».

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Αγγελούλης, Νίκζας, Δεδικούσης

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζήσης): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος (70’ Καλύβας), Μάντζαρης, Κυρίτσης Αθ., Μπαρλαγιάννης Ν. (64’ Ζηρδέλης), Ματούλας, Καραγκούνης (82’ Λαγιόκαπας).

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας, Μάνικος, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (46’ Βαρσάμης), Λυγούρας Χρ. (76’ Ακριβόπουλος), Ιωαννίδης (84’ Δημητρέλης), Τσιάκος, Λεσάι (89’ Πανταζής Μ.).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ

ΚΟΡΥΦΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Παίζοντας με επιθετική διάθεση από τα πρώτα λεπτά, ο Ηρακλής Λάρισας επιβλήθηκε με 3-0 της Δόξας Βλαχογιαννίου, η οποία ήταν μαχητική αν και αγωνίστηκε με ελλείψεις. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στους φιλοξενούμενους, όταν στο 3ο λεπτό ο Αλεξίου ευνοήθηκε από λάθος του Γιαννακόπουλου, μπήκε στη μεγάλη περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραναστάση.

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 7’ όταν ο Χρηστίδης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στον Κακαβίτση, αυτός με τη σειρά του σέντραρε και ο Ζαφειρίου με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 32’ ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Γκιουρσάνης έβγαλε τετ - α - τετ τον Κακαβίτση αλλά αυτός πλάσαρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 48’ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Κακαβίτση η κοντινή κεφαλιά του οποίου (ύστερα από φάουλ του Γιαννακόπουλου) πέρασε άουτ.

Τελικά στο 61’ ο έμπειρος επιθετικός του Ηρακλή, Γιώργος Κακαβίτσης βρήκε αυτή τη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν μετά από κόρνερ του Χρηστίδη με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 67’ ο Νάστας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (μπήκε ως αλλαγή στο 66’ στη θέση του Λάμπρου) με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (προηγήθηκε ο συνδυασμός των Ζαφειρίου-Φώτου-Κακαβίτση) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν στο 86’ ο Γκιουρσάνης μπήκε πολύ ωραία στη μεγάλη περιοχή, επιχείρησε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στο έδαφος για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυνόμενοι.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Γκαρέλη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης (74’ λ.τ. Στ. Ντιντής), Λάμπρου (66’ λ.τ. Νάστας), Φοτρομάρης (71’ λ.τ. Δολιάνης), Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Γκιουρσάνης, Χρηστίδης, Φώτος (79’ Ρέψης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Μητούλας (84’ Δ. Γκουρομπίνος), Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Βίδρας (78’ Πέτρου), Λάκης, Ιγγλέζος, Αθανασούλης, Αλεξίου.

ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Ο ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ

Δύσκολος αντίπαλος για τον Σμόλικα αποδείχθηκε ο Αετός Αμυγδαλέας, ο οποίος κατάφερε να αποδράσει από το γήπεδο Φαλάνης με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο το οποίο ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν για να θέσουν τις βάσεις για τη νίκη.

Αν και προηγήθηκαν στο 55’ με το πλασέ του Μπέτση, είδαν τον αντίπαλό τους να ισοφαρίζει στο 67’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ντάλλα.

Μία πολύ καλή στιγμή στο 87’ είχαν οι φιλοξενούμενοι για να κλέψουν τη νίκη με τον Περδίκη όμως ο Γραβάνης επενέβη σωτήρια.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Φακής με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Μπράμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Γιάννη Σιάρκο με τη φανέλα του Αετού, ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα νέα του καθήκοντα ως προπονητής στην ομάδα του Μαυροβουνίου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Γκατζιούρας (79′ Καρέντζος), Σκούπρας, Κακαζούκης, Μολάς, Γκατζούλης, Σπανός, Μπέτσης, Πετράκης, Μάτος (74′ Σέτζας).

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Βαρλιάγκας, Περδίκης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Παρασκευούδης, Σιάρκος (66′ Πλης), Κουρούκας (88′ Ντάσκας), Φιλίππου (58′ Παπαδήμου), Ντάλλας (90′ Μακρίδης).

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Αμπελωνιακός με 4-0 επί της Λάρισας 2012. Οι γηπεδούχοι, που έδειξαν πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (ενώ χρησιμοποίησαν και ορισμένα νέα παιδιά όπως ο 14χρονος Κατσής), άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Βούκια μετά από ασίστ του Χατζούλη, ενώ στο 21’ ύστερα από συνδυασμένη επιθετική ενέργεια και σέντρα του Μητρούσκα, ο Αλεξανδρής με σουτ πάνω στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Λάρισα 2012, που ήταν μαχητική, θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 40’ καθώς είχε οριζόντιο δοκάρι από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 66’ ο Χατζούλης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 74’ ο Αλεξανδρής, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Καρυπίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βλιώρας με βοηθούς τους κ. Πατέτσο και Δημερά.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Φουδούλης, Γούτος, Μεσημέρης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Χατζούλης, Καραλής (76′ Κόκκινος), Βούκιας (65′ Βαλατσός), Αλεξανδρής (83′ Καραγιάννης), Καρυπίδης (70′ Κατσής).

ΛΑΡΙΣΑ 2012: Παπαζήσης, Δημόπουλος, Κίτσος Π., Φλώρος Π. (46′ Φλώρος Ν.), Κίτσιος Δ., Πεπκολάι, Μπόντε, Κουκουτσέλος, Βλιώρας, Τσιάγκος (65′ Καραγιάννης), Τσιτσόπουλος (35′ Λάλος).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Η ανοδική πορεία της ΑΕ Κιλελέρ συνεχίζεται μετά το 3-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου. Μία νίκη που φέρνει την ομάδα των Φ. Πλίτση και Ι. Βαΐτση ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής και παράλληλα της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Από την άλλη πλευρά η Δόξα Αργυροπουλίου μετά και από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα επιδείνωσε ακόμα περισσότερο τη θέση της.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ όταν μετά από σέντρα του Παπαχρήστου, ο Κουσιώρας έπιασε την κεφαλιά ο τερματοφύλακας απέκρουσε και σε δεύτερο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το Κιλελέρ πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο 52’ όταν μετά από φάουλ του Παπαγιαννούλη (για το φάουλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουρμπάτι των φιλοξενουμένων), ο Καρακάνος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 55’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστήθηκε καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καρβούνης των γηπεδούχων, ενώ στο 71’ σημειώθηκε και δεύτερη αποβολή για το Κιλελέρ με τον Γουρνάρη να παίρνει αυτή τη φορά την άγουσα για τα αποδυτήρια (με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Παρά την αριθμητική της υπεροχή η Δόξα δεν μπόρεσε -αν και είχε κάποιες καλές στιγμές- να μπει ξανά στο παιχνίδι, με τον Μουρατάι να διαμορφώνει στο 90’+1’ το τελικό 3-0, μετά από ωραία ενέργεια (απέφυγε δύο αντιπάλους) και σέντρα του Αργύρη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκάγκας με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Καραγιάννη.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Μουρατάι, Κολιός (85’ Θεοδωρόπουλος), Παλάσκας, Καρακάνος, Αργύρης, Ξηροκώστας (46’ Φορτομάρης), Καρβούνης, Παπαχρήστος (46’ Παπαγιανούλης), Κουσιώρας (78’ Κολοβός).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Φουρτούνας, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Τίκας, Αετόπουλος, Γκαραγκούνης, Σχοινάς (Βογιατζής), Τσούτσας, Δίχρης, Τσιαμούρας (Κόκκορας).

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Σημαντική νίκη, με την οποία ξέφυγε από τη ζώνη των πλέι άουτ, πέτυχε μέσα στα Φάρσαλα ο Δαμασιακός με σκορ 1-0 επί του Αχιλλέα.

Αν και το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να απειλούν την αντίπαλη εστία, στο 9’ ο Δαμασιακός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Φούντας έκλεψε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Καρακώστα.

Το γκολ αυτό έμελλε να κρίνει τον νικητή αφού στη συνέχεια οι όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων (Παπακωνσταντίνου, Γαγάρας) δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στο 25’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το ότι ο διαιτητής κ. Ι. Ντελέζος δεν άφησε να εξελιχθεί αντεπίθεση, καταλογίζοντας φάουλ.

Ο Αχιλλέας ενέτεινε τις προσπάθειές του στο β’ ημίχρονο αλλά χωρίς αποτέλεσμα, έχοντας καλές στιγμές με τους Ζιώγα, Παπακωνσταντίνου και Γαγάρα, όμως ο Δαμασιακός -που αγωνίστηκε κυρίως με αντεπιθέσεις- θα μπορούσε να είχε σιγουρέψει τη νίκη καθώς είχε δοκάρι με τον Νάτση και ευκαιρίες με τους Λούτσο και Φούντα.

Στο 82′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Τσούλης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ι. Ντελέζος με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Παπαγεωργίου.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Δανιλούλης): Καρακώστας, Τσούλης, Κατσανάκης, Τλούπας, Σαμαράς (83′ Γκαραβέλης), Κομισόπουλος, Ζιώγας, Ταστεμερίδης (70′ Αλαμάνης), Κούμρια, Γαγάρας, Παπακωνσταντίνος.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Ντόκος, Αμπατζίδης, Νάτσης (72′ Μπακαΐμης), Γκαντρής (65′ Δούκας), Μουσιάρης, Λούτσος, Τσιάλτας, Φούντας (90′ Λέτσιος).

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Τύρναβος με 2-0 μέσα στην Αγιά επί του Δωτιέα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα και δικαιώθηκαν σύμφωνα με την εν γένει αγωνιστική τους παρουσία, απέναντι σ' έναν Δωτιέα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην επανάληψη όταν στο 53’ μετά από μακρινή πάσα του Ι. Μπάκου, ο Πατσής πήρε την μπάλα, προχώρησε και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1, ενώ στο 71’ ο Πατσιωτός έκλεψε την μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και ανετράπη κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Θ. Ντελέζο.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: Ρούσσος, Χονδροδήμος, Γούτος, Ποτούσογλου (61′ Γεωργοβίτσας), Ντελής, Κατσής, Ντακούλας, Κόρλος, Τσατσαλίδης, Γελαλής, Φουκάλας (51′ Πασιάς)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Χαλκιάς, Πατσής, Δασκαλόπουλος (70′ Κοκόμπελης), Αυλογιάρης, Νταναβάρας, Ντουνούδης, Μπάκος Ι. (75’ Μπρατσίλας), Πατσιωτός (87′ Κατσαβός), Λιάκος, Κατσαρός (90′ Ιωαννίδης), Καρράς.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αμπελωνιακός-Λάρισα 2012         4-0

Δωτιέας Αγιάς-Τύρναβος 2005     0-2

Αχιλλέας Φ.-Δαμασιακός    0-1

ΠΟ Ελασσόνας-Φαλανιακός         0-0

Ηρακλής Λάρ.- Βλαχογιάννι          3-0

Συκούριο- Μακρυχώρι        0-3 (ά.α.)

Σμόλικας – Αμυγδαλέα       1-1

Κιλελέρ- Αργυροπούλι        3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Φαλανιακός   31-10  43

Ηρακλής Λ.   39-12  43

Σμόλικας       32-16  37

Π.Ο. Ελασσόνας      25-17  29

-----------------------------------

Μακρυχώρι   26-16  28

Αμπελωνιακός         23-13  27

Κιλελέρ         21-20  26

Αχιλλέας Φ.   20-19  24

Δωτιέας Αγιάς         21-20  22

Τύρναβος 2005       16-22  21

Δαμασιακός  15-16  20

-----------------------------------

Βλαχογιάννι   21-26  19

Αργυροπούλι 15-21  18

Αμυγδαλέα    16-28  14

Λάρισα 2012 17-31  13

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/2, 15:00)

Ηρακλής Λάρ.-Κιλελέρ

Αργυροπούλι-Δωτιέας Αγιάς

Βλαχογιάννι-Σμόλικας

Τύρναβος 2005-ΠΟ Ελασσόνας

Αμυγδαλέα-Αμπελωνιακός

Φαλανιακός-Συκούριο (3-0 ά.α.)

Λάρισα 2012-Αχιλλέας Φ.

Δαμασιακός-Μακρυχώρι

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass