Παλικαρίσια νίκη του Οικονόμου στον Αλμυρό με 1-0

Χάρη σε γκολ του Χάμου στο 14' * Αύξησε τις ελπίδες παραμονής στη Γ' Εθνική

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2019 15:33

Έξω πηγαίνει καλύτερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και το έδειξε χθες αγωνιζόμενος στο «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού, όπου επιβλήθηκε της γηπεδούχου ομάδας με 1-0, παίρνοντας - παράλληλα - τη ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του στον πρώτο γύρο.

Αποτέλεσμα που έδωσε σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα, που δείχνουν πλέον αποφασισμένοι να κερδίσουν την μάχη της παραμονής στη Γ' Εθνική (4ος όμιλος).

Στο 4'ο ΓΣ Αλμυρού πλησίασε στο γκολ, όταν ο Γκίκα εκτελώντας φάουλ είδε την μπάλα να αποκρούεται από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νούσια, ενώ στο 8' ο Σταυράκης εξουδετέρωσε σουτ του Καραλούλη από καλή θέση. Στο 14' οι Τσαριτσανιώτες πήραν προβάδισμα με διαγώνιο σουτ του Σωτήρη Χάμου από εξαιρετική πάσα του Μουλτσιά, που έμελλε να κρίνει τελικά και την τύχη της αναμέτρησης(0-1).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου πίεσε για να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για την αντίπαλη αμυντική γραμμή που έδειχνε να «καθαρίζει» με άνεση όσες επικίνδυνες καταστάσεις εξελίσσονταν προς την εστία του Νούσια. Μάλιστα, οι «πράσινοι» της Τσαριτσάνης ήταν πολύ απειλητικοί στις δικές τους επιθετικές ενέργειες και θα μπορούσαν να «κλειδώσουν» τη νίκη νωρίτερα σημειώνοντας και ένα δεύτερο τέρμα. Στο 53' ο Μουλτσιάς την τελευταία στιγμή "άνοιξε" την μπάλα προ του Σταυράκη μετά από μακρινή σέντρα του Κουμπούρα, ενώ στο 65' με κεφαλιά ο Τσακάλι έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 66' ο μέχρι πρότινος παίκτης του ΓΣ Αλμυρού Χατζής προσπάθησε να αποφύγει και τον Σταυράκη για να σημειώσει το 0-2, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων του «έκλεψε» υποδειγματικά την μπάλα, ενώ στο 79'ο δραστήριος Μπαρούτας, σε σέντρα σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Νούσια.

Και στο 90'+5' ο τερματοφύλακας της αλμυριώτικης ομάδας βγήκε νικητής και στο τετ-α-τετ με τον Ντούφα, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Αριστη ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Μιχάλη Μιχούλια και των βοηθών του Ηλία Παπαδόπουλου - Αργύρη Ντάβελα. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Στουρνάρας (42', συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες) - Παπακώστας (81') των ηττηθέντων και οι Καλφούντζος (3') - Καραλούλης (33') - Ντούφας (83')-Γανός (90'+4') των νικητών. Οι Καραλούλης - Ντούφας συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνισθούν την προσεχή Κυριακή στο Προάστιο, κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Δημηνάς (46' Λουκάς), Ναουμίδης (73' Παπακώστας), Βέργος (74' Ματθαίου), Αλεξανδρής, Στουρνάρας, Τζοβάρας (46' Τσελεπής), Γκίκα, Αναστασίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καλφούντζος (38' λ.τρ. Περτζιόνι), Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (78' Ντούφας), Μουλτσιάς (64' λ.τρ. Χατζής), Μπαλογιάννης (81' Γανός), Γκαμπέτας.

* Αναγκαστική αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα πραγματοποίησε ο Κώστας Κατσάρας, καθώς στην προθέρμανση αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Γαλάνης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ο Μπουμπουνάρας.

*Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο προπονητής του Θησέα Αγριάς Λάκης Μπακάλης.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακρυχώρι- ΑΟ Σελλάνων 1-0 (76' Ξέρας)

Αλμυρός – Οικονόμος        0-1 (14' Χάμος)

Νίκη Βόλου- Αστέρας Ιτέας 1-0 (6' Μαντζίρης)

Νεοκαισάρεια- Μετέωρα    3-3 (56' Κατσαμάγκας, 72' Παγωνίδης, 91' πέν. Παπαδόπουλος - 35' Παπαευθυμίου, 59' Μαρούδας, 81' Ιωαννίδης)

Στυλίδα- Ολυμπιακός Β.     0-2 (15' Σγκούρι, 30' πεν. Μάντζιος)

Φωκικός-Πιερικός    2-3 (40' πέν., 59 πέν. Μεγάλος - 11' Χατζηδίμπας, 62' Κραγιόπουλος, 68' πέν. Σεχολάρι)

Θησέας Αγριάς- Αναγέννηση Κ.    3-0 ά.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 18 αγώνες)

Νίκη Β.          50      (50-4)

Ολυμπιακός Β.        47      (46-10)

Μετέωρα      33      (30-14)

Αστέρας Ιτέας         31      (24-18)

Θησέας Αγριάς        26      (19-23)

Α.Ο. Σελλάνων        25      (20-18)

Γ.Σ. Αλμυρού 23      (17-15)

Οικονόμος     23      (20-25)

Πιερικός        22      (25-26)

Μακρυχώρι   21      (16-23)

Νεοκαισάρεια          19      (19-28)

Α.Ο. Στυλίδας          17      (15-40)

Φωκικός       13      (10-25)

Αναγέννηση Κ.         -17     (7-52)

*Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(19η -17/2-15:00)

Α.Ο.Σελλάνων - Οικονόμος

Αστέρας Ιτέας -Μακρυχώρι

Μετέωρα-Αλμυρός

Ολυμπιακός Β.-Νίκη Βόλου

Πιερικός - Νεοκαισάρεια

Θησέας Αγριάς- Φωκικός

Αναγέννηση Κ.-Στυλίδα

ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ

Παραιτήθηκε ο Αρσένος,

πρόταση στον Μπουρνάκα

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Στέλιος Αρσένος από την τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Αλμυρού μετά και τη νέα ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην έδρα του με 0-1. Ο 39χρονος τεχνικός έκανε την ακόλουθη δήλωση προς τα Μ.Μ.Ε.: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Φεύγω γεμάτος από αυτή την ομάδα. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει είναι ο προπονητής. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και θα βρει τον δρόμο της και θα πετύχει γρήγορα τον στόχο της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Κοντογεωργάκη Γεώργιο, στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στους ποδοσφαιριστές, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Αλμυρού. Φεύγω αφήνοντας μόνο φίλους».

*Μετά την παραίτηση, η ομάδα του Αλμυρού αναζήτησε τον αντικαταστάτη του και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε πρόταση στον Λαρισαίο τεχνικό Γιάννη Μπουρνάκα, ο οποίος παρακολούθησε τη χθεσινή αναμέτρηση και σήμερα θα έχει στη Λάρισα ραντεβού με τους ανθρώπους του Αλμυρού.

Πηγή φωτογραφιών: Almyrosinfo.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass