Μονόδρομος η νίκη για τον Ερμή Αγιάς

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 15:04

Νίκη με την οποία θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης ενόψει των πλέι οφ (με δεδομένο ότι ο Διαγόρας δοκιμάζεται στη Νίκαια με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ιωνικό) θέλει σήμερα κόντρα στο Μαρούσι ο Ερμής Αγιάς στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα και με μοναδικό απόντα τον Δημήρρη Νταλό, αφού επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι Νέστορας Κόμματος, Στέργιος Τσιαμπαλής και Σίλας Τσούμας, δηλώνει αποφασισμένη να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να αυξήσει τη διαφορά της από τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα στους τρεις πόντους. Ένα μικρό πρόβλημα προέκυψε την τελευταία στιγμή με τον Βαγγέλη Τζόλο (ταλαιπωρείται από ίωση) και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής ημέρας, ο πρωτοπόρος Ιωνικός που κινείται πρόσω ολοταχώς για την κατάκτηση του τίτλου θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα, ενώ ο Ηρακλής που έχει ως στόχο να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κόροιβο. Για τον Γηραιό ο Μιχάλης Λιάπης παραμένει εκτός προπονήσεων, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο, κάτι που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του, ενώ επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα ο Κώστας Κακαρούδης και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Μέξα.

«Μάχη» αναμένεται να γίνει στο ματς Χαρίλαος Τρικούπης-Αμύντας, με τις δύο ομάδες να παίρνουν θέση στο τζάμπολ, έχοντας συγκεντρώσει αμφότερες 37 βαθμούς σε 24 αγωνιστικές. Στα πλέι οφ συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2-5 στην κανονική περίοδο και ήδη στην 5η θέση έχει προκύψει πενταπλή ισοβαθμία, με την Καστοριά ωστόσο να έχει το πλεονέκτημα.

Η Καβάλα υποδέχεται τον Ιπποκράτη με τους γηπεδούχους να παλεύουν για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και τους φιλοξενούμενους για να μπουν στην πεντάδα, η Καστοριά που θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ φιλοξενεί το Ψυχικό, δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στην Πάτρα όπου ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα, ενώ τέλος το Πευκοχώρι θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Εθνικό στοχεύοντας να προσθέσει δύο πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)

Πευκοχώρι-Εθνικός

Καστοριά-Ψυχικό

Απόλλων Π.-Καρδίτσα

Ερμής Αγιάς-Μαρούσι

Χαρ. Τρικούπης-Αμύντας

Ιωνικός Ν.-Διαγόρας Δρ.

Καβάλα-Ιπποκράτης

Κόροιβος-Ηρακλής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιωνικός Ν.       46

------------------------

Ηρακλής         44

Ερμής Αγιάς  40

Διαγόρας Δρ. 38

Καστοριά        37

-------------------------

Χαρ. Τρικούπης         37

Αμύντας          37

Ιπποκράτης    37

Καρδίτσα        37

Ψυχικό            36

-------------------------

Κόροιβος       33

Απόλλων Π.   33

Μαρούσι         33

Πευκοχώρι     32

-------------------------

Καβάλα          31

Εθνικός          25

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass