Αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 08 Απρ 2019 15:13

Φιλικό προεπιλογής με την Κ16 του Ηρακλή

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται την προσεχή Τετάρτη (10/4) και ώρα 15:00 στο γήπεδο Ελευθερών για φιλικό παιχνίδι με την Κ16 του Ηρακλή Λάρισας: Παπαγιάννης (Olympic Park), Τριανταφύλλου (Μακρυχώρι), Τζιμούλης, Γκανάτσας (Φαλάνη), Νταρής (Αμπελόκηποι), Καραμούλας, Μουστάκας (Π.Ο.Ε.), Γακόπουλος, Γκούλιος (Bazaar), Kατσικαρέλας (Νίκη Μιχαήλ), Ζήσαρος (Τσαριτσάνη), Δελημήτρος, Κατσάμπελας (Βουτυρίτσας), Μπαλής, Στάμου (Αβέρωφ), Γκουντόπουλος (Ακαδ. Φαρσάλων), Μάτος (Σμόλικας), Καραβαγγέλης (Ναρθάκι), Πασσιάς (Απόλλων), Ζαρκαδής, Δανινούλης (Μελισσοχώρι), Μπομπότης (Νέα Πολιτεία).

 

-----------------------

Επεισόδια στον ημιτελικό Νέων Football League στην Πάτρα

Στους δύο ημιτελικούς αγώνες του πρωταθλήματος Football League Νέων ο Ηρακλής κέρδισε τον Εργοτέλη 2-1, ενώ στο άλλο παιχνίδι, η Κασσιόπη κέρδιζε την Παναχαϊκή 2-0 και ο αγώνας διακόπηκε στο 85', όταν φίλαθλοι της πατρινής ομάδας μπήκαν στο γήπεδο και δημιούργησαν επεισόδια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο 85ο λεπτό του αγώνα ο επιθετικός της ομάδας των Φαιάκων, Στεργίου έβαλε γκολ και φέρεται πως απευθύνθηκε στην κερκίδα των οπαδών της Παναχαϊκής.

Η κίνησή του εξαγρίωσε τους οπαδούς της πατρινής ομάδας που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ακολούθησαν επεισόδια ενώ συνεπλάκησαν παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ο προπονητής και ένας παίκτης της ομάδας της Κέρκυρας, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν για τα αποδυτήρια, αλλά και δύο παίκτες της Παναχαϊκής που προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass