Ο αγώνας της χρονιάς για τον Αμπελωνιακό

*ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΟΜΦΟΥΣ (18:30) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ «FINAL 4» ΤΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ *ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΕ Α1 ΚΑΙ Α2 ΕΣΚΑΘ *ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 15:00

ΓΣ Αμπελώνα και Γόμφοι θα αναμετρηθούν σήμερα στο κλειστό του Αμπελώνα (18:30) με στόχο την πρόκριση στο «final 4» της Α1 ΕΣΚΑΘ (έχουν ήδη προκριθεί οι Σπάρτακος, ΓΣ Αλμυρού και Αναγέννηση Καρδίτσας).

Η ομάδα του Αμπελώνα έχει το πλεονέκτημα της έδρας το οποίο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

«Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Η ώρα έφτασε. Το πιο μεγάλο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο, είναι μπροστά μας. Καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες, αλλά και όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ, να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη μεγάλη πρόκριση. Ενωμένοι ως το τέλος, συνεχίζουμε…» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Διμήνι και Μύτικας δίνουν σήμερα στις 17:00 στο ΕΑΚ Βόλου, αγώνα κατάταξης με στόχο την παραμονή στην Α1 ΕΣΚΑΘ (1ος όμιλος). Το παιχνίδι ωστόσο παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα: Το Διμήνι είναι αγωνιστικά αδιάφορο.

Ο νικητής από το Διμήνι-Μύτικας εξασφαλίζει την παραμονή, ενώ ο ηττημένος θα παίξει στη συνέχεια νέο αγώνα μπαράζ με την Ανάληψη. Εάν ο ηττημένος είναι ο Μύτικας τότε ο αγώνας με την Ανάληψη θα γίνει (γιατί οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα). Εάν η ηττημένη ομάδα είναι το Διμήνι τότε ο αγώνας με την Ανάληψη δεν θα γίνει γιατί το Διμήνι έχει κερδίσει και στα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα την Ανάληψη.

Στον 2ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ αύριο Κυριακή στις 19:00 στο ΕΑΚΛ θα δώσουν αγώνα κατάταξης για την παραμονή στην κατηγορία ο Φοίβος με τη Φαλώρεια, με την ομάδα της Λάρισας να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Επίσης σήμερα στις 17:00 στο κλειστό «Ι. Πατάκης» στη Νίκαια θα διεξαχθεί ο αγώνας κατάταξης της Α2 ΕΣΚΑΘ για άνοδο ανάμεσα στον Ίκαρο Λάρισας και τον Ελευθεριακό.

Τέλος, σήμερα στις 17:30 στο κλειστό Παλαμά θα διεξαχθεί ο τελικός του εφηβικού Θεσσαλίας με φιναλίστ τους Αετούς Λάρισας και τη Φαλώρεια.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ

Το πρόγραμμα του διημέρου καθώς επίσης οι διαιτητές και κριτές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Α1 ΕΣΚΑΘ

1ος Όμιλος

Σήμερα, ΕΑΚ Βόλου, 17:00, Διμήνι-Μύτικας: διαιτ. Τσάλας Γ., Μπούγλος Π.

2ος Όμιλος

Σήμερα, κλ. Αμπελώνα, 18:30, ΓΣ Αμπελώνα-Γόμφοι: διαιτ. Ξέρας, Καρακώστας (Βαρνάς), κρ. Γκαρλώφτη, Γιαννούλα, Κεχαγιάς

Αύριο, ΕΑΚ Λάρισας, 19:00, Φοίβος-Φαλώρεια: διαιτ. Παγώνης, Γκαρτζονίκας Χ., κρ. Πέτσιου, Γιαννούλα, Ξίφτος

ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Α2 ΕΣΚΑΘ

Σήμερα, κλ. «Ι. Πατάκης», 17:00, Ίκαρος Λάρ.-Ελευθεριακός: διαιτ. Παζώλης, Μπούγλος Ι., κρ. Κενανίδη, Γκατζιάς, Τσιοτινός

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σήμερα, κλ. Παλαμά, 17:30, Αετοί Λάρ.-Φαλώρεια: διαιτ. Τσουμαχίδης, Δόλγυρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass