Τελικός ανόδου στο Ιβανώφειο

Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 15:01

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι στη μάχη της ανόδου και ενόψει των πλέι οφ της Α2 Εθνικής δίνουν σήμερα Ηρακλής και Ερμής Αγιάς στο Ιβανώφειο (17:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα για την ομάδα του Ηρακλή η σημερινή αναμέτρηση είναι η κρισιμότερη στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στη Basket League. Ο Ερμής Αγιάς έχει κερδίσει τον Ηρακλή στο ματς του α’ γύρου και αν πετύχει το 2-0 αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του σημερινού του αντιπάλου στη μάχη των πλέι οφ, με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες -που θα τερματίσουν στη 2η και την 3η θέση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα συναντηθούν στον τελικό ανόδου.

«Εμείς θέλουμε μία νίκη στο Ιβανώφειο, είτε την πετύχουμε τώρα είτε στα πλέι οφ» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ερμή, Γιάννης Λίβανος δίνοντας το στίγμα της ομάδας του στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:

«Σίγουρα το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αφού ο Ηρακλής θέλει τη νίκη για να μας ισοφαρίσει σε 1-1. Εμείς όμως έχουμε κάνει την υπέρβαση και βλέπουμε ότι η ομάδα έχει ρυθμό και θέλει να συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, υπάρχει διάθεση από τους παίκτες, καλή ψυχολογία και ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα απουσιών. Μόνο ο Νταλός θα συνεχίσει να είναι εκτός, ενώ επιστρέφει ο Τζόλος» κατέληξε ο Γιάννης Λίβανος.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής ημέρας, ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας θέλει να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο στην Α1. Οι Νικαιώτες αγωνίζονται στη δύσκολη έδρα του Αμύντα και με νίκη φτάνουν τους 50 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι τα δίνουν όλα για παρουσία στην πρώτη πεντάδα και στα πλέι οφ, από τα οποία θα προκύψει η δεύτερη ομάδα που θα αγωνίζεται στην Α1 τη σεζόν 2019-20.

Η τριπλή ισοβαθμία που έχει προκύψει στην 4η θέση ανεβάζει την... αδρεναλίνη αναφορικά με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Ο Διαγόρας είναι η μία από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν με 39 βαθμούς και στην έδρα του θέλει πάση θυσία νίκη επί της Καβάλας. Πιο δύσκολο έργο έχει η Καστοριά, που δοκιμάζεται στην Καρδίτσα, ενώ... σίγουρους έχει τους 2 βαθμούς ο Χαρίλαος Τρικούπης στην έδρα του ουραγού Εθνικού.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)

Ιπποκράτης-Κόροιβος (15.00)

Ψυχικό-Πευκοχώρι

Καρδίτσα-Καστοριά

Μαρούσι-Απόλλων Π.

Ηρακλής-Ερμής Αγιάς

Εθνικός-Χαρ. Τρικούπης

Αμύντας-Ιωνικός Ν.

Διαγόρας Δρ.-Καβάλα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιωνικός Ν.     48

---------------------

Ηρακλής        45

Ερμής Αγιάς  42

Διαγόρας Δρ.          39

Χαρ. Τρικούπης       39

-------------------------

Καστοριά      39

Καρδίτσα      38

Αμύντας        38

Ιπποκράτης  38

Ψυχικό          37

--------------------------

Απόλλων Π.  35

Κόροιβος      35

Πευκοχώρι    34

Μαρούσι       34

----------------------------

Καβάλα        33

Εθνικός         26

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass