ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ:

Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο

Κόστιτς: «Πάθαμε μπλακ άουτ στα πρώτα 45'»

Δημοσίευση: 15 Απρ 2019 22:32

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Άριαν Μπελά ανέφερε πως η ομάδα του έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από την ημέρα που ανέλαβε, δίνοντας και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Τρικάλων Μίλος Κόστιτς τόνισε πως η ομάδα του έπαθε μπλακ άουτ στα πρώτα 45'και αντέδρασε στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρει για να πετύχει κάτι το ουσιαστικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Άριαν Μπελά (Απόλλων Λάρισας): «Ξέραμε ότι από τη μέρα που ανέλαβε ο Κόστιτς στα Τρίκαλα, η ομάδα άλλαξε στα τελευταία ματς με Παναχαϊκή, Ηρακλή και με εμάς, έπαιξε καλύτερα και μάλιστα με τον Εργοτέλη πήρε ισοπαλία. Στο πρώτο μέρος κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και όνειρό μας είναι να πάμε στα πλέι οφ. Στο β’ μέρος και ενώ προηγούμασταν 3-0, προσπαθήσαμε να μην έχουμε πολλά τρεξίματα και οι παίκτες να είναι πιο ξεκούραστοι, καθώς ακολουθεί και το ματς στον Βόλο. Εμείς πάμε να παίξουμε στον Βόλο που άξια βγήκε αυτό που μπορούμε, κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και όνειρό μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν και εύχομαι να παραμείνουν στην κατηγορία».

Μίλος Κόστιτς (Α.Ο.Τρικάλων): «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Στα πρώτα 45 λεπτά πάθαμε μπλακ – άουτ και χάναμε τις θέσεις μας.

Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ από κόρνερ. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να παλέψουμε αυτό το ματς. Στο δεύτερο κοντρολάραμε τον ρυθμό, είχαμε μια ευκαιρία μεγάλη να μειώσουμε και άλλο μετά το πέναλτι, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε τους πόντους στην ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι έχει ευθύνη και αυτός για την εικόνα της ομάδας πέταξε το μπαλάκι στους παίκτες: «Το πρόβλημα είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ και πρέπει και οι παίκτες να αναλάβουν τη δική τους ευθύνη».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΟΥΠΡΑΣ

Ο Κώστας Σκούπρας που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Απόλλωνα με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, στις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε σαν ομάδα, ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Τα Τρίκαλα γνωρίζαμε ότι παλεύουν για τη σωτηρία, στο πρώτο μέρος πετύχαμε τρία όμορφα γκολ και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα τέρματα. Στο β’ μέρος λόγω του αποτελέσματος που είχαμε μπήκαμε χαλαρά, αλλά και πάλι είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι τα πλέι οφ. Αφιέρωσα το γκολ που πέτυχα στον γυμναστή της ομάδας και την κοπέλα μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass