Πρωταθλητές Κ. Ελλάδας οι άνδρες της ΕΑΛ στο βόλεϊ

ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2019 15:52

Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας για την περίοδο 2018-2019 αναδείχθηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ.

Στον τέταρτο αγώνα για τη φάση των play off του πρωταθλήματος Β' Εθνικής ανδρών, επικράτησε με ολική ανατροπή της ΑΕΛ με 3-2 σετ και πανηγύρισε τον τίτλο καθώς και την πρόκριση στο τουρνουά ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία. Οι παίκτες τη ΕΑΛ δεν παρουσίασαν το ίδιο καλό πρόσωπο όπως στον τελευταίο αγώνα, αφού είχαν προβλήματα στην υποδοχή με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρώτο σετ το κέρδισε η ΑΕΛ καθώς από την αρχή πίεσε στο σέρβις και κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά έξι πόντων. Η ίδια εικόνα για την γηπεδούχο ομάδα της ΕΑΛ διατηρήθηκε και στο δεύτερο σετ, με την ΑΕΛ να φτάνει στο 2-0. Στο τρίτο σετ η ΕΑΛ άρχισε να βρίσκει τις λύσεις στην υποδοχή, έκανε το παιχνίδι της και μείωσε σε 2-1. Με καλύτερη πλέον ψυχολογία μπήκε δυναμικά στο τέταρτο σετ στο οποίο δόθηκε μεγάλη μάχη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο. Πιο ψύχραιμοι οι παίκτες της ΕΑΛ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα (2-2) κερδίζοντας το σετ με 27-25. Το τάι μπρέικ χώριζε την ομάδα της ΕΑΛ από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι αθλητές της δεν άφησαν την ευκαιρία να χαθεί. Με τα άψογα σέρβις του Μπαζιάνα, που αποσυντόνισε την υποδοχή των αντιπάλων, τους Μαγκούτη και Ναλετάκη να έχουν υψώσει τείχος στο μπλοκ και τον Κουτσομάρκο να «βομβαρδίζει» στην επίθεση, ήταν θέμα χρόνου να τελειώσει το παιχνίδι και να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση. Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί των παικτών, της διοίκησης και των φίλων της ΕΑΛ και η συνέχεια δόθηκε σε γνωστό κλαμπ της πόλης. Τα σετ του αγώνα: 19-25 (30'), 14-25 (22'), 25-21 (27'), 27-25 (37'), 15-8 (12'). Διαιτητές: Χαρδαλίδης, Αθανασόπουλος, Πάικου. ΕΑΛ (Καλύβας): Μωυσιάδης, Μπλατσιώτης, Κουτσομάρκος, Ναλετάκης, Ζιούρκας, Ματούλας, Γαλάνης (L), Μαντάρας, Μαγκούτης, Τσέτσιλας, Μπαζιάνας, Νταφούλης, Πανταζόπουλος, Καλύβας (L). ΑΕΛ (Καλαθάς): Βουτυρίτσας, Αρχοντής, Δορδοκίδης, Νικητάκης, Γρούσπας (L), Τσιώλης, Τριανταφύλλου, Καλαθάς, Κοσμάς, Φλώρος, Αλεξόπουλος, Βασιλάκος.

***

Εκτός αποστολής για την ΕΑΛ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι οποίοι ωστόσο είχαν σημαντική συμβολή στην εν γένει πορεία της ομάδας, ήταν οι Α. Πηλίτσης, Σιμόπουλος, Παπαθανασίου, Σιώμος, Δαλάκας, Π. Πηλίτσης. Ο πρώτος στόχος της ομάδας για φέτος επετεύχθη και η πορεία συνεχίζεται πλέον στο τουρνουά ανόδου για την Α2 Εθνική που θα διεξαχθεί από 1 ως 5 Μαΐου. Εκεί η ΕΑΛ θα βρει αντιμέτωπες τις ομάδες: Άρης Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Σκύδρας, Ερμογένης Ξάνθης και Πανηπειρωτικός Γ. Σ. Ιωαννίνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass