ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εδειξαν το ταλέντο τους στο αγαπημένο τους άθλημα

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 16:27

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου τουρνουά μπάσκετ για παιδιά από 12 έως 15 ετών, που διοργάνωσε ο Σπάρτακος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να χαρούν για τέσσερις ημέρες στο κλειστό του 15ου Γυμνασίου Λάρισας το άθλημα που τόσο αγαπούν και να αποκτήσουν εμπειρίες.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Σπάρτακος ξεπέρασε τα όρια του νομού και προχώρησε σε μία διοργάνωση Πανελλήνιας εμβέλειας, την οποία θέλει να καθιερώσει ως θεσμό.
Η αυλαία της διοργάνωσης έπεσε χθες με την απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων συμμετοχής από τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Νίκο Λιούπα και τον πρόεδρο του Σπάρτακου Ηλία Καλέτσιο.
Συνολικά στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από 15 συλλόγους, ήτοι ΓΣ Βόλου, Μύτικας, Σπάρτακος, Καβάλα, Διμήνι, Σκιάθος, ΓΣ Φαλάνης, Φοίβος, BC Volos, Ολυμπιακός Καρδίτσας, Πυρσός Λάρισας, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Αστέρας Λάρισας, Αιολικός Βόλου και Αίολος Τρικάλων.
«Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Σπάρτακος διοργανώνει τέτοιου είδους τουρνουά κάθε χρόνο αλλά σε επίπεδο νομού. Φέτος αποφασίσαμε να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας και το διευρύνουμε σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η επιτυχία ήταν σημαντική» σχολίασε ο πρόεδρος του Σπάρτακου κ. Καλέτσιος και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη στήριξή της καθώς επίσης το Σώμα Ελλήνων Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας και φυσικά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Ήταν μία σημαντική εμπειρία για όλους μας, η οποία πέραν του αγωνιστικού μέρους συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην πόλη μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass