ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ:

Ερχεται το VAR, επιστρέφουν οι Ελληνες διαιτητές ποδοσφαίρου

Δημοσίευση: 25 Απρ 2019 16:58

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί με VAR τονίζοντας: «Το θέλουν όλοι και είμαι αισιόδοξος ότι θα το δούμε στον τελικό κυπέλλου. Έχουν γίνει ήδη οι δοκιμές. Στο σύνολο της Super League και της Super League 2 θέλουμε να το έχουμε από την αρχή της νέας σεζόν».


Για τους ξένους διαιτητές και την ΚΕΔ: «Υπάρχει ένα άρρωστο κλίμα, με την ευθύνη και των ίδιων των Ελλήνων διαιτητών, όμως έχω την πεποίθηση πως με την έλευση του VAR θα πάμε σε μία κανονικότητα. Εχουμε δει κακές διαιτησίες από Ελληνες αλλά και ξένους διαιτητές, όμως ξέρουμε ότι δεν υπάρχει δόλος στους ξένους. Πάντοτε μιλάω για σκιές αναφορικά με τους Ελληνες διαιτητές. Δεν νομίζω ότι του χρόνου δεν θα έχουμε ξένους διαιτητές».
Για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ: «Υπάρχει ένα πρόβλημα δεδομένο, αναγνωρισμένο από όλους που ζητάνε κάποιους κανόνες για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, αναφορικά και με τη διαιτησία. Αυτό μπορεί να γίνει και είχε συμφωνηθεί και στη σύσκεψη που είχαμε στο γραφείο μου, ακόμα και αν χρειαστεί νομοθέτηση, σε κάτι που πρώτα θα αποφασίσουν τα όργανα του μπάσκετ, εάν θέλουν να φύγει η διαιτησία από τη δικαιοδοσία της ΕΟΚ, όπως συμβαίνει στην Ισπανία. Ο κ. Βασιλακόπουλος οφείλει, από την πλευρά της Ομοσπονδίας, να πάρει άμεσα πρωτοβουλία, αλλιώς αυτός που έστησε το ελληνικό μπάσκετ, θα το δει να καταρρέει. Διαφωνώ με τη στάση του Ολυμπιακού που θέλει να αποχωρήσει, παρόλα αυτά υπάρχει η ανάγκη ενός νέου πλαισίου λειτουργίας. Εχει περάσει ένας μήνας από τη συνάντηση που είχαμε και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τι περιμένουμε; Εάν φύγει ο Ολυμπιακός από τη λίγκα, ποιο θα είναι το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν για τους υπόλοιπους; Πρέπει η Ομοσπονδία να βρει μία λύση, χωρίς να υποκύψει ενδεχομένους σε εκβιασμούς. Ο μόνος που θα χάσει θα είναι το άθλημα. Ολοι έχουν ευθύνες. Η Ομοσπονδία οφείλει «χθες» να πάρει πρωτοβουλίες. Θα είμαστε μάρτυρες του θανάτου του ελληνικού μπάσκετ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass