Προβάδισμα για Θεσπρωτό

Κέρδισε στο Πανθεσσαλικό τη Νίκη Βόλου 1-0

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2019 15:35

Νικηφόρα πέρασε από το Πανθεσσαλικό ο Θεσπρωτός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου και έκανε το πρώτο βήμα για τη Football League. Στο παιχνίδι της Χαλκιδικής, ΠΟ Τρίγλιας και Νέστος Χρυσούπολης έμειναν στο 0-0.

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους. Στο 29’ όμως ο Β. Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ για τον Θεσπρωτό, κάνοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το «πάγωμα» της Νίκης, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Η Νίκη αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας για το τέρμα της ισοφάρισης.

Στη Χαλκιδική, ο ΠΟ Τρίγλιας είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, ούτε όμως και ο Νέστος Χρυσούπολης που έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ η δυνατή βροχή μετά από 70' δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές.

Νωρίτερα, ο Ιωνικός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αιολικό και απέκτησε προβάδισμα ανόδου ενόψει της ρεβάνς στη Νεάπολη.

Ο Ιωνικός ήταν πιο κινητικός στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 29’ με τον Δημακάκο. Στο 45’ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Κουϊρουκίδη, με τον Αιολικό να μην απειλεί ιδιαίτερα. Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά. Στο 59’ ο Τζόρνταν ισοφάρισε σε 1-1 και στο 78’ ο Λαμπράκης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 2-1 για τον Αιολικό. Ο Ιωνικός όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 84’ ο Γκοτσούλιας ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5

16:00 Διαγόρας-Καλαμάτα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass