Και τώρα ένας περιφερειακός…

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2019 22:18

Η ΑΕΛ, πριν ακόμη αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ολοκλήρωσε τις μεγάλες κινήσεις έχοντας για τελευταίο απόκτημα τον Σέρβο τερματοφύλακα Μποριβόγιε Ρίστιτς που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά με τη Ραντίνισκι όπου έκανε 35 συμμετοχές.

Η μόνη μεταγραφική κίνηση που απομένει είναι η απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού και προς το παρόν εξετάζεται μια περίπτωση ενός Σέρβου παίκτη που παίζει στη Γαλλία.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΑΕΛ έχουν φθάσει και δύο ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Πέτριτς χωρίς βιασύνη αφού υπάρχει μεγάλο χρονικό περιθώριο.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

Στο μεταξύ σε αναμονή των αποφάσεων για τον τρόπο διοργάνωσης του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΛ κυρίως όμως για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, ώστε να γίνει ο προγραμματισμός για την προετοιμασία που όλα δείχνουν ότι θα αρχίσει την 1η Ιουλίου.

Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την απραξία των παικτών από τις προπονήσεις για δύο περίπου μήνες και χθες στέλεχος της ΠΑΕ μας έλεγε ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν τον επαγγελματισμό τους και να έρθουν σε καλή κατάσταση από τις διακοπές τους.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass