40 χρόνια Ολύμπια

ΜΕ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 15:31

40 χρόνια συμπληρώνονται από την ίδρυση της Ολύμπια και ο Γυμναστικός Σύλλογος Ολύμπια Λάρισας αποφάσισε να δώσει πανηγυρικό τόνο στην τελετή λήξης των ακαδημιών που θα πραγματοποιηθεί, μεθαύριο Παρασκευή 14/6 από τις 16.00 έως τις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης καθώς τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας που σήμερα έχει τα γενέθλιά του και είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague. Μάλιστα έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που ανέλαβε την Μπαρτσελόνα.

Η πρώτη αποστολή του Μπαρτζώκα ως πρώτου προπονητή σε ομάδα Α1 Εθνικής ήταν η καθοδήγηση της Ολύμπιας Λάρισας το 2006. Κατά παράξενη σύμπτωση, στο ντεμπούτο του αντιμετώπισε την ομάδα του Αμαρουσίου, που ανδρώθηκε ως παίκτης και υπήρξε βοηθός προπονητή. Εν τέλει οδήγησε την ομάδα της Λάρισας σε δύο συνεχόμενες παρουσίες στα play-off της Α1 Εθνικής, ενώ τη βοήθησε να εξασφαλίσει θέση για πρώτη και τελευταία φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (EuroCup). Μπορεί επίσης να του πιστωθεί η εξαιρετική δουλειά που έκανε με τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ήταν αποκάλυψη στην Ολύμπια, όντας δανεικός από την ομάδα του Ολυμπιακού.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επιπρόσθετα, μετά από μια επιτυχημένη περίοδο προσαρμογής και άριστης συνεργασίας με τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του Προμηθέα Λάρισας ανακοινώθηκε η ενοποίηση με τον ιστορικό σύλλογο του Γυμναστικού Συλλόγου Ολύμπια Λάρισας που αριθμεί 200 και πλέον, αθλητές - αθλήτριες στα αναπτυξιακά του τμήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass