Ο ΣΕΠΛ τίμησε τον πρωταθλητή Ηρακλή Λάρισας

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΦΙΛΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» (2-0) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Α’

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2019 22:16

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων για φέτος το καλοκαίρι, οι παλαίμαχοι του ΣΕΠΛ τίμησαν χθες τον Ηρακλή Λάρισας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η απονομή έγινε στο γήπεδο Νεάπολης Α’, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στους παλαιμάχους του ΣΕΠΛ και του Ηρακλή Λάρισας.

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που βρισκόμαστε στην ιστορική έδρα του Ηρακλή Λάρισας. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που υλοποιεί τον τελευταίο μήνα ο Σύνδεσμός μας, ξεκινώντας από την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο τιμήσαμε γιατί κράτησε ψηλά τη σημαία της Λάρισας στο πρωτάθλημα της Football League, ακολούθησε ο κυπελλούχος ΕΠΣΛ, ΠΟΕ ο οποίος άφησε όλα τα φαβορί εκτός, πραγματοποιώντας καταπληκτική πορεία στο κύπελλο και τώρα είναι η σειρά του ιστορικού Ηρακλή Λάρισας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια μία ανοδική πορεία, όπως άλλωστε του αξίζει, γιατί ως σωματείο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΣΕΠΛ, Μανώλης Γαραζανάκης, λίγο πριν απονείμει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρο Ιωακείμ.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον αρχηγό των πρωταθλητών Πέτρο Καραναστάση από τον τερματοφύλακα των παλαιμάχων του ΣΕΠΛ, Αχιλλέα Γκούλιο, ενώ ο Μάκης Αλεξούδης πρόσφερε ένα λάβαρο του Συνδέσμου.

Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρο Ιωακείμ στον Μανώλη Γαραζανάκη, με τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών να δηλώνει:

«Η τιμή είναι δική μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Το καθήκον του Ηρακλή αλλά και το δικό μου προσωπικά ως πρόεδρος του Δ.Σ. είναι να μπορέσουμε να ξαναδούμε παιδιά του νομού τόσο στην ΑΕΛ όσο και σε άλλες μεγάλες ομάδες και να τους καμαρώσουμε. Να τους δούμε να παίζουν ξανά στα μεγάλα γήπεδα, γιατί κάπου το έχουμε χάσει αρκετά αυτό τα τελευταία χρόνια. Να σας ευχαριστήσω και να δώσω τα δικά μου συγχαρητήρια για τις δράσεις που κάνετε φέτος. Όντως και ο ΠΟΕ με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ ήταν καταπληκτικός, αλλά και ο Απόλλωνας τιμά αυτή τη στιγμή τη Λάρισα. Πιστεύω ότι αυτά τα σωματεία έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούν νεαρά παιδιά και αυτό σ’ ένα μικρό βάθος χρόνου θα δώσει τα αποτελέσματα που όλοι μας επιθυμούμε» είπε από την πλευρά του ο κ. Ιωακείμ.

Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Λάρισας αναδείχτηκαν νικητές με σκορ 2-0. Αν και η ομάδα του ΣΕΠΛ είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Γκούλιο και Αλεξούδη, τελικά οι «κυανόλευκοι» ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, στο 60’ με τον Γ. Μέκρα και στο 75’ με τον Φώτη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Τσένο και Σκριάπα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο παλαίμαχος της ΑΕΛ, Κώστας Νεμπεγλέρας.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ: Καραναστάσης, Μάγγος, Γ. Μέκρας, Χρ. Μέκρας, Κατσάρας, Μητσιάκος, Λίταινας, Φώτης, Μπακαρός, Βουτσιλάς, Τριανταφυλλόπουλος (Χατζηλιάδης, Κώτσιος, Κυριάκης, Κιόρογλου, Θ. Πολύζος, Δραγατσίκης).

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΠΛ: Γκούλιος, Γαλατσίδας, Πέρκας, Γκαμπέτας, Ευαγγέλου, Δοξαράς, Κόντης, Ευθυμιάδης, Γαραζανάκης, Μελετιάδης, Μικερτζής (Ζεϊμπέκης, Διαμαντάς, Τασιούλης, Καλαμάς, Γεωργουλάς, Αλεξούδης, Κορδίστας).

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

ΧΡ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος ο ΣΕΠΛ θα αγωνιστεί στα Ιωάννινα στο Πανελλήνιο τουρνουά παλαιμάχων, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Φαρσαλινού Χρήστου Στεργιόπουλου, μέλους του ΣΕΠΛ, που έφυγε άδικα από τη ζωή.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass