Χρονιά επιτυχιών για τους μικρούς της Ερασ. ΑΕΛ

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΔΥΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ Κ-13 ΚΑΙ Κ-16, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2019 22:25

Με την καθιερωμένη τελετή λήξης ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Περισσότερα από 200 παιδιά, παρουσία γονέων και φίλων, έδωσαν χθες το «παρών» στο «Athletic Hall» όπου συνευρέθηκαν για τελευταία φορά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας ο οποίος συνεχάρη τους μικρούς άσους για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις επιτυχίες που σημείωσαν και μίλησε για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, για τον τρόπο ζωής, τη σωστή διατροφή αλλά και την παράλληλη συνέπειά του στις μαθητικές του υποχρεώσεις.
Η φετινή χρονιά είχε ιδιαίτερη σημασία για τους «βυσσινί» μετά την απορρόφηση της Ακαδημίας του Τοξότη και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η Ερασ. ΑΕΛ πανηγύρισε δύο τίτλους στις κατηγορίες Κ13 και Κ16, αντίστοιχα.
Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Νάκας «η επιτυχία δεν αφορά μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κυρίως στην αθλητική πρόοδο που σημειώθηκε σε όλα τα τμήματα και την καλύτερη οργάνωση. Τα δύο πρωταθλήματα σε Κ13 και Κ16 ήταν μόνο το επιστέγασμα της προσπάθειας και η ηθική ανταμοιβή για τα παιδιά και τους προπονητές. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας διοίκηση και προπονητικό τιμ, ώστε τα επόμενα χρόνια να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα» υπογράμμισε ο κ. Νάκας.
Από την πλευρά του ο γεν. γραμματέας της Ερασ. ΑΕΛ και υπεύθυνος της Ακαδημίας Γρηγόρης Σοφός επισήμανε πως «φέτος ήταν η πρώτη χρονιά μετά την απορρόφηση της Ακαδημίας του Τοξότη και θέλω να τονίσω ότι το εγχείρημα αυτό στέφθηκε με επιτυχία τόσο σε προπονητικό επίπεδο, καθώς το προπονητικό τιμ συμπλήρωσαν πολύ καλοί και άρτια καταρτισμένοι προπονητές όσο και σε επίπεδο παιδιών, καθώς είχαμε ποιοτική και ποσοτική αύξηση. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την κατάκτηση δύο τίτλων στις κατηγορίες Κ13 και Κ16. Ο μακροπρόθεσμος και ουσιαστικός μας στόχος είναι η ενσωμάτωση των ταλέντων στις ομάδες Under της ΠΑΕ και πάντα γι’ αυτό παλεύουμε».
Τέλος, ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ Γιάννης Βασιλείου είπε:
«Φτάσαμε αισίως στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση για τη συνεργασία, τους προπονητές, τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύονται, προκειμένου τα παιδιά τους να είναι κοντά στο άθλημα που αγαπούν, το ποδόσφαιρο.
Σκοπός της Ακαδημίας είναι η βελτίωση και η εξέλιξη των παιδιών. Στα μη αγωνιστικά τμήματα η φιλοσοφία μας είναι να αγαπήσουν τα παιδιά το ποδόσφαιρο, να μάθουν να υπακούουν σε κανόνες και να αναρριχηθούν αγωνιστικά όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Στα αγωνιστικά τμήματα μας ενδιαφέρει η εξέλιξη, ούτως ώστε να μπορούν να επανδρώσουν τα τμήματα της ΠΑΕ.
Φέτος ήταν μία πολύ καλή χρονιά διότι σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα συμμετείχαμε σε τελικές φάσεις και κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα σε Κ13 και Κ16. Παράλληλα συμμετείχαμε σε πολλά τουρνουά εκτός Λάρισας για να βλέπουμε και να αξιολογούμε τη δουλειά που γίνεται σε σχέση με άλλες ομάδες.
Αύριο (σ.σ. σήμερα) η Κ13 θα μεταβεί στη Σερβία όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια σε Νις και Βελιγράδι».
Θα πρέπει να τονισθεί ότι στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας της Ερασ. ΑΕΛ βρίσκονται οι κ. Βασιλείου, Γκάτας, Κυριλίδης, Γούλας, Κωνσταντάκος, Σιακαβάρας, Μιχαήλ και Οικονόμου.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass