Ανανέωσε με Μπελά ο Απόλλων Λάρισας

*Και με τον γυμναστή Κυριάκο Γιάγκου *Η αδειοδότηση κρίνει τις επόμενες κινήσεις *Για δύο εβδομάδες η προετοιμασία στο εξωτερικό

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2019 21:42

Με τον Άριαν Μπελά στο τιμόνι του και την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ο Απόλλων Λάρισας θα προσπαθήσει να έχει μια εξίσου πολύ καλή παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» έμεινε πολύ ευχαριστημένη από το έργο που παρουσίασε ο εν λόγω προπονητής από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα και από τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκανε για τον Απόλλωνα, ο οποίος μπορεί να τερμάτισε στην 3η θέση της Football League, καθώς τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, όμως αγωνιστικά η ομάδα άξιζε την 2η θέση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου.

Αποφάσισε έτσι τη συνέχιση της συνεργασίας, ενώ και ο γυμναστής Κυριάκος Γιάγκου, θα παραμείνει στο τιμ της λαρισινής ομάδας, αφού έκανε πολύ καλή δουλειά στον τομέα του.

Εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν ποιος θα είναι βοηθός προπονητή και ο νέος γυμναστής τερματοφυλάκων.

Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που θα κρίνει και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, κάτι που αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει μέχρι μεθαύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Από κει και πέρα η διοίκηση του Απόλλωνα έχει το πλάνο των μεταγραφών και θα προχωρήσει στην ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ

Από το περσινό ρόστερ, υπολογίζεται πως θα παραμείνουν 15 παίκτες και επίσημα αυτό θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες, όπως επίσης και αυτοί που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει μια εβδομάδα μετά τις εθνικές εκλογές, δηλαδή τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και ακολούθως στις 23 του μηνός, η ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό, όπου θα πραγματοποιήσει σε ειδυλλιακό τοπίο στα σύνορα Σλοβενίας-Αυστρίας, το βασικό στάδιο.

Εκεί θα παραμείνει για δύο εβδομάδες περίπου, θα γίνει μια σκληρή δουλειά, ενώ θα διεξαχθούν και φιλικά παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους, που θα προετοιμάζονται και εκείνοι στην ίδια περιοχή.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ.

ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσύστατης Super League 2 θα γίνει σήμερα(14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Σκοπός της πρώτης αυτής συνάντησης υπό τη νέα πλέον, κατηγορία θα είναι να αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος, ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν.

Θυμίζουμε ότι η Super League 1 αποφάσισε να εισηγηθεί τον απευθείας υποβιβασμό του 14ου και ο 13ος να δίνει μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Σενάριο το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνη την πλευρά της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, η οποία επιθυμεί τον απευθείας προβιβασμό των δύο πρώτων.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση, όπως έγινε και την περσινή σεζόν.

Επίσης θα αποφασιστεί αν θα προτιμηθεί η διεξαγωγή πλέι-οφ και πλέι-άουτ, όπως ακριβώς θα ισχύσει και στη Super League 1, κάτι που αναμένεται να περάσει λόγω του μικρού αριθμού των ομάδων (12) στη νέα κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

Αγωνιστικά θέματα.

Οργανωτικά θέματα.

Τρόπος διεξαγωγής Πρωταθλήματος.

Διάφορα Θέματα».

Τον Απόλλωνα θα εκπροσωπήσει ο προεδρός του Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος χθες ήταν στη Λάρισα και είχε επαφές με συνεργάτες του, για την καλύτερη οργάνωση του Απόλλωνα την καινούργια σεζόν.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass