Φιλικό και με Πανιώνιο έκλεισε η ΑΕΛ

ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ *ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 27/7

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2019 22:05

Δύο φιλικά παιχνίδια τουλάχιστον έγινε γνωστό πως θα δώσει η ΑΕΛ, στη διάρκεια της προετοιμασίας της που θα πραγματοποιηθεί-το βασικό στάδιο- στο Καρπενήσι.

Μετά τον Παναιτωλικό λοιπόν με τον οποίο χθες οριστικοποιήθηκε πως θα παίξουν το Σάββατο 27 Ιουλίου, οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν οκτώ ημέρες πιο πριν στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας τον Πανιώνιο, στις 19 Ιουλίου.

Και αυτό θα είναι πιθανότατα το πρώτο φιλικό που ανακοινώθηκε χθες από την πλευρά των «κυανέρυθρων», ενώ μάλλον θα γίνουν ένα ή δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα προετοιμάζονται εκείνο το διάστημα, στην ίδια περιοχή.

Από κει και πέρα, την ερχόμενη Δευτέρα 1 Ιουλίου θα γίνει η ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΛ και για μια εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ ο νέος τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς θα έχει την ευκαιρία να δει τις πρώτες ημέρες το δυναμικό της ομάδας και εν συνεχεία στο Καρπενήσι, θα σχηματίσει μια καλύτερη εικόνα και μέσα από τα φιλικά θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Στην προετοιμασία αναμένεται πως θα πάρουν μέρος και παίκτες από τα τμήματα Κ-17 και Κ-19, καθώς φέτος και με τη δημιουργία ομάδας Κ-15, θα οργανωθούν ακόμη καλύτερα τα τμήματα υποδομής και θα δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα, έτσι ώστε τα επόμενα χρόνια να αγωνίζονται περισσότερα παιδιά από τη Λάρισα στην πρώτη ομάδα και να μην χάνονται ταλαντούχοι παίκτες από σωματεία του νομού.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Πορτογάλου Ντιόγκο Σαλομάο που επανεξετάζεται, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΑΕΛ θα περιμένουν μέχρι μεθαύριο Πέμπτη την οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή, που όπως έγραψε και χθες η «ΕτΔ», ο μάνατζέρ του ανέφερε πως βρίσκεται σε διακοπές, γι’ αυτό και δεν απάντησε.

Φυσικά η ΑΕΛ αναζητεί και αλλού έναν περιφερειακό επιθετικό παίκτη και αν βρεθεί μέχρι αύριο, ίσως την Πέμπτη να είναι αργά , έστω και αν η απάντηση του Σαλομάο θα είναι θετική...

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass