Πρωταθλήτρια η Αστυνομία

*ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ *ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΤΕΕ ΜΕ 2-0 *ΜVP Ο ΧΑΡΗΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 22:36

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Α1 κατηγορία του ποδοσφαίρου εργαζομένων για τη φετινή σεζόν (2018-19) κατέκτησε χθες η ομάδα της Αστυνομίας, η οποία επικράτησε στον τελικό που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ του ΤΕΕ με 2-0.

Ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για την ομάδα της Αστυνομίας, που κατά σύμπτωση αντιμετώπισε στον φετινό τελικό την περσινή φιναλίστ, όμως αυτή τη φορά το ματς κρίθηκε στην κανονική διάρκεια και όχι στα πέναλτι. MVP του χθεσινού αγώνα ήταν ο Χάρης Μητσιάκος, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στην επανάληψη χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του. Με την έναρξη του τελικού η ομάδα της Αστυνομίας ανέπτυξε επιθετικές πρωτοβουλίες και πίεσε τον αντίπαλό της, προκειμένου να βρει γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κοτάκος και Μητσιάκος ήταν οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών ενεργειών της Αστυνομίας στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όμως στο 17’ το ΤΕΕ απείλησε με τον Ζηρδέλη, το σουτ του οποίου από καλή θέση απέκρουσε ο Ζεϊμπέκης. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 35’, όταν το φάουλ του Σχοινά απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Κερέμης. Με την έναρξη της επανάληψης και με τις αλλαγές που έγιναν, το ΤΕΕ έδειξε να ισορροπεί την κατάσταση και να γίνεται πιο επιθετικό σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Έτσι στο 56’ απείλησε με τον Φιλανδριανό, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα από το αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας. Το σκηνικό του αγώνα άλλαξε στη συνέχεια με την ομάδα της Αστυνομίας να ανεβάζει ρυθμούς, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ στο 58’, όταν ο Κοτάκος απέφυγε έναν αντίπαλό του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, ωστόσο το διαγώνιο πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Από κει και πέρα άρχισε να αναλαμβάνει δράση ο Χάρης Μητσιάκος, ο οποίος έδειξε στην ομάδα του τον δρόμο προς τη νίκη. Έτσι στο 61’ μετά από ωραίο σουτ του Κοτάκου και απόκρουση του Κερέμη, ο Μητσιάκος πήρε το ριμπάουντ και με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στο 69’ ο Κοτάκος άγγιξε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στο 77’, όταν ο Χάρης Μητσιάκος πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ελίχθηκε πολύ ωραία, πέρασε τρεις αντιπάλους του και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Από κει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης το ΤΕΕ προσπάθησε να απαντήσει, δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει κάποιες καλές ενέργειες που είχε κι έτσι το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Αντωνίου. Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Αντωνίου και των βοηθών του κ. Θύμιου και Τσένου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Ευαγγέλου-Νάτσιος): Ζεϊμπέκης, Κουτής, Στατήρης, Λυκοκώστας, Παπακανάκης, Γεωργαντάς, Σχοινάς, Μαρογιάννης, Κοτάκος, Σουλιώτης, Μητσιάκος (Καρακώστας, Πρασσάς, Μπέκος, Τσιάκαλος, Βασιλάκος, Μπούτος, Καπετάνος). ΤΕΕ (Χύτας): Κερέμης, Χύτας, Αποστολάκης, Ράπτης, Κλεισιάρης, Γκουντουβάς, Κουτσάκης, Αντωνόπουλος, Γαββές, Παπαδόπουλος, Ζηρδέλης (Λυτροκάπης, Αδάμου, Γουλόπουλος, Φιλανδριανός, Ρουμελιώτης).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά το τέλος του τελικού έγιναν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους παίκτες των δύο ομάδων και στους διαιτητές. Τον τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας κ. Σκριάπας, ο α’ υποδιευθυντής αστυνομίας Λάρισας κ. Παντικίδης, ο πρόεδρος της IPA, αστυνόμος β’ κ. Καλαμπούκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Καλούσιος, ο γεν. γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θελούρας κ.ά. Κατά τη διάρκεια των απονομών η ομάδα της Αστυνομίας τίμησε δύο ποδοσφαιριστές, τους Νίκο Κοτάκο και Νίκο Ζεϊμπέκη για την αγωνιστική τους προσφορά.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass