Δύο χρυσά και ένα χάλκινο για την ΕΑΛ-Πήγασος

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ16 ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 15:31
Οι αθλητές της ΕΑΛ με τους προπονητές τους Π. Τσομάκα, Β. Μπακάλη και Αθ. Κυρίτση Οι αθλητές της ΕΑΛ με τους προπονητές τους Π. Τσομάκα, Β. Μπακάλη και Αθ. Κυρίτση

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών στίβου της ΕΑΛ-Πήγασος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, για την κατηγορία Κ16 (ΠΠΑ-ΠΚΑ), που διεξήχθη στην Καβάλα, οι οποίοι κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλια, ενώ αρκετοί είχαν πολύ καλές θέσεις στην 8άδα των αγωνισμάτων που συμμετείχαν. Οι επιτυχίες αυτές έφεραν τον λαρισινό σύλλογο στην 3η θέση της βαθμολογίας, στην κατηγορία των ΠΠΑ, με 61 βαθμούς.

Πρώτη θέση κατέκτησε ύστερα από συναρπαστικό συναγωνισμό ο Απόστολος Καραδήμος στα 1000μ, καταγράφοντας νέα ατομική επίδοση 2’39’’55, που είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

«Χρυσός» και ο Αντώνιος Καρβέλης στα 3000μ. με νέα ατομική επίδοση 9’57’’, ενώ στο ίδιο αγώνισμα την 4η θέση κατέλαβε ο Γεώργιος Καρβέλης (και οι τρεις αυτοί αθλητές είναι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Λάρισας).

Στην 5η θέση επίσης στα 3000μ τερμάτισε ο Κώστας Ζήντρος, επιβεβαιώνοντας μ' αυτόν τον τρόπο την κυριαρχία της ΕΑΛ στα αγωνίσματα ημιαντοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στην πρώτη του εμφάνιση σε Πανελλήνιους αγώνες ο Δημήτρης Κυρίτσης στη σφυροβολία με νέα ατομική επίδοση 52,36μ.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τους Αντώνιο Ντέκα στα 100μ με εμπόδια, Ηλιάνα Στεργιούλα στα 600μ, Αικατερίνη Τριανταφύλλου στα 150μ, όπως και για τις ομάδες των σκυταλοδρομιών 4x300 με τους Καραδήμο Α., Καρβέλη Γ., Μπλιάμπλια Δ. και Καρβέλη Α. για τα αγόρια, και τις Δοντά Μ., Μπόμπολα Ε., Στεργιούλα Ηλ. και Τριανταφύλλου Κ. για τα κορίτσια αντίστοιχα.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου οι έφοροι του τμήματος στίβου της ΕΑΛ, κ. Βασίλειος Μουστάκας και Μιλτιάδης Σιώπης συνεχάρησαν τους αθλητές και τους ευχήθηκαν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass