Φιλικό υπ’ αριθμόν 2 για την ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 22:37

Φιλικό υπ’ αριθμόν 2 σήμερα για την ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που για τη λαρισινή ομάδα ξεκινάει στις 25 Αυγούστου από την Αθήνα και συγκεκριμένα από το γήπεδο του Περιστερίου όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σήμερα τον ΝΠΣ Βόλου σε έναν αγώνα όπου ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς αναμένεται να βγάλει πιο σαφή συμπεράσματα για το έμψυχο δυναμικό σε σχέση με το παιχνίδι που δίνει η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανιώνιο (1-1). Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18.45 και αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής μάλλον δεν θα έχει κάποιες ουσιαστικές διαφορές από το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, καθώς πάλι θα παίξουν δύο ενδεκάδες μιας και βρίσκεται στη φάση της εξαγωγής συμπερασμάτων για την αξία των ποδοσφαιριστών. Νέο πρόσωπο στην ομάδα θα είναι ο Ντάουντα που θα πάρει έστω και μικρό χρόνο συμμετοχής, καθώς δείχνει τα πρώτα σημάδια προσαρμογής στην ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε το στάδιο της προετοιμασίας πιο αργά από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Υπάρχει περίπτωση να αγωνισθεί και ο Ελληνοαυστραλός Μίτσι ενώ από τους μικρούς θα επιλεγεί ο Μιλτιάδης. Στο προηγούμενο φιλικό είχαν επιλεγεί ο Μπάμης με τον Τσουμάνη που όμως δεν αγωνίσθηκαν.

ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν μια προπόνηση το πρωί ενώ το απόγευμα έκαναν την καθιερωμένη επίσκεψη στην Ιερά Μονή του Προυσσού, το σταυροπηγιακό και ιστορικό μοναστήρι, με τα μεγαλόπρεπα τριώροφα κτίρια. Ανάμεσά τους υπάρχει σπήλαιο λαξευμένο, που φιλοξενεί στο εσωτερικό του τον πρώτο και παλαιό ναό της μονής. Μέσα σ’ αυτόν φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που επονομάζεται Προυσιώτισσα.

Ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Από την Κυριακή 21 Ιουλίου βρίσκεται στο Καρπενήσι ο ΝΠΣ Βόλου του Χουάν Φεράντο. Οι πρωταθλητές της Football League θα μείνουν έως τις 2 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Σήμερα η ομάδα θα έχει φιλικό ματς με την ΑΕΛ, στις 26 Ιουλίου με τη Λαμία και την 1 Αυγούστου με τον Λεβαδειακό.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass