Αναχώρησε με χαμόγελα ο Απόλλων Λάρισας

ΜΙΧ. ΜΠΙΖΙΟΣ: ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 22:39

Με τον υδράργυρο να «φλερτάρει» τους 36 βαθμούς, αναχώρησε χθες το μεσημέρι από τη Φιλιππούπολη για το αθλητικό κέντρο του Kranjska Gor στα σύνορα Σλοβενίας – Αυστρίας ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, σε ιδανικές συνθήκες.

Οι «κυανόλευκοι» μετά την περσινή πετυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League και με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ τους θα προσπαθήσουν και στη νεοσύστατη Super League 2 να έχουν μια εξίσου σημαντική παρουσία και να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα, όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς. Κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να γίνει, θα φανεί κατά τη διάρκεια και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου ο Απόλλωνας με τη συμπαράσταση των Λαρισαίων φιλάθλων, σε κάθε ματς θα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χθες η αποστολή αναχώρησε με χαμόγελα και σε δηλώσεις του ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Μπίζιος, επισήμανε τα εξής: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά σε ένα νέο πρωτάθλημα και δεν πάμε σίγουρα για εκδρομή στη Σλοβενία. Πάμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και μέσα από τα δυνατά φιλικά που θα δώσουμε, να δούμε πού πρέπει να βελτιωθούμε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το ευχάριστο είναι πως οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι πολύ καλοί και ως χαρακτήρες, προσαρμόζονται σιγά-σιγά και με το υπάρχον δυναμικό, ευελπιστώ πως θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά χρειάζεται υπομονή και να μην ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά ή το αντίθετο, αν κάτι δεν πάει καλά. Θα είναι μια χρονιά που όλοι μας θα δώσουμε εξετάσεις και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε να πετύχουμε, από αυτά που θα σχεδιάσουμε». *Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω 25 ποδοσφαιριστές: Τασιούλης, Κακάμης, Λουκάς, Σκούπρας, Χατζής, Γκουντρουμπής, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Καμπέρης, Κοντοθανάσης, Λίταινας, Βαγενάς, Κούλπας, Νύκταρης, Μπρέμπος, Καρατάσιος, Μεζίνι, Γαρυφαλλόπουλος, Καψάσκης, Κοσμίδης, Σιφναίος, Μπιμάι, Καρδάμης, Γκέκας και Κωστούλας. Θα ενσωματωθεί και ένας ακόμη τερματοφύλακας από τα Σκόπια, ο οποίος θα δοκιμαστεί, και εάν τον εγκρίνει η τεχνική ηγεσία, θα αποκτηθεί.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2

Συνεχίζουν να οργανώνονται εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 στη διοργανώτρια. Όπως ανακοινώθηκε χθες, αύριο Τετάρτη (24/7) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στα θέματα που θα απασχολήσουν το συμβούλιο είναι η έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς και αυτής του πρωταθλήματος Κ19 της κατηγορίας. Επίσης, το Δ.Σ. θα αποφασίσει και για το πότε θα γίνει η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 2. Έγκριση προκήρυξης πρωταθλήματος Νέων Κ19 Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 3. Διάφορα θέματα».

APOLLON2

 

APOLLON1

Εκλογές σε πολύ καλό κλίμα στον ερασιτέχνη

Σε πολύ καλό κλίμα έγιναν χθες το απόγευμα στα γραφεία του γηπέδου της Φιλιππούπολης, οι εκλογές του ερασιτέχνη Απόλλωνα. Εξελέγη ένα διευρυμένο σχήμα, το οποίο και θα προσπαθήσει να οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά τον ερασιτέχνη, ενώ θα είναι αρωγός και στην προσπάθεια της πρώτης ομάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass