Γρηγορίου: Τον Μάιο το ταμείο

«ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑ ΕΚΤΟΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΜΠΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΤΙΟΝ» - ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΖΙΖΙΤΣ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2019 22:09

Η προχθεσινή νίκη της ΑΕΛ επί της Ξάνθης συνοδεύτηκε από ευρύ σκορ 3-0. Η λαρισινή ομάδα κόντεψε να συμπληρώσει εννέα χρόνια για να πανηγυρίσει νίκη με τρία γκολ διαφορά απέναντι σε ομάδα της περιφέρειας.

Ήταν στις 30 Οκτωβρίου 2010, όταν στο Αλκαζάρ νικούσε 3-0, κατά σύμπτωση πάλι την Ξάνθη!
Ο Μανώλης Μπέρτος ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το τρίτο γκολ σε βάρος της παλιάς του ομάδας. Τότε, στο 3-0 του 2010, ο Μπέρτος φορούσε τη φανέλα της Ξάνθης και υπέπεσε σε πέναλτι, για να προηγηθεί η ΑΕΛ (19’ πέν., 54’ Κανόμπιο, 27’ Ιγγλέσιας).
Το συγκεκριμένο στατιστικό ζητήσαμε χθες να σχολιάσει ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου και μας είπε: «Δεν ασχολούμαι με τα στατιστικά. Αυτό είναι δουλειά άλλων. Εγώ αυτό που θα μετρήσω είναι το ταμείο της ομάδας τον Μάιο και ελπίζω να είναι θετικό. Εκεί θα φανεί η δουλειά μας».
*Είδαμε ότι ξεκινήσατε τον αγώνα με την Ξάνθη με δύο απρόσμενες αλλαγές καθώς έμειναν εκτός ενδεκάδας ο Φατιόν και ο Μπούστος.
«Ναι, και θα υπάρχουν πάντα αλλαγές ανάλογα με τον αντίπαλο. Αναλύουμε τον κάθε αντίπαλο και πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες. Παράδειγμα ο Μιλοσάβλιεβιτς πατάει περιοχή πιο εύκολα, ενώ ο Μπούστος είναι πιο περιφερειακός. Και είδατε που πέτυχε το ένα τέρμα.
Ο κάθε παίκτης της ομάδας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, ενώ κριτήριο είναι και οι προπονήσεις».
*Παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της ΑΕΛ έδειξαν τεχνικά χαρακτηριστικά…
«Είναι κάτι που το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή όλοι θέλουμε να αλλάξει ο αγωνιστικός χώρος αλλά το θέμα είναι τι μπορεί να γίνει σε αυτό το γήπεδο».
*Και ακολουθεί ο δυνατός Άρης…
«Δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι, όλα κρίνονται μετά το τέλος του κάθε αγώνα που δίνουμε».
Ο Μιχάλης Γρηγορίου παρότι ανέλαβε την ομάδα στο τέλος της... προετοιμασίας μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να κάνει δύο σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη ήταν να βελτιώσει κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου τη φυσική κατάσταση καθώς βλέπουμε περισσότερα τρεξίματα και η δεύτερη αλλαγή είναι ότι κατάφερε μια ομάδα που φτιάχτηκε για μια τακτική 3-5-2 να μπορεί να παίζει και άλλες. Προχθές το τρίγωνο ένα αμυντικό χαφ και δύο επιθετικά (Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς-Κάτσε) μας άρεσε ιδιαίτερα.

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Ενόψει του αγώνα με τον Άρη ο Μιχάλης Γρηγορίου που σήμερα έδωσε ρεπό στους παίκτες του, αντιμετωπίζει δύο προβλήματα και είναι οι τραυματισμοί του Ζίζιτς και του Φιλίπποβιτς. Ο πρώτος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής όπου έπαθε διάταση στο γόνατο όπως πέρυσι αλλά σε μικρότερο βαθμό. Θα απουσιάσει περίπου είκοσι μέρες από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας. Στα ευχάριστα είναι ότι χθες ο Ασούμπρε έκανε την πρώτη του προπόνηση, αφού είχε έρθει τραυματίας από την Κύπρο, την ΑΕΚ Λάρνακας, που αγωνιζόταν πριν ενταχθεί στη λαρισινή ομάδα.

 

2.842 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Στον προχθεσινό αγώνα της ΑΕΛ με την Ξάνθη κόπηκαν 2.842 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια των παιχνιδιών της Super League της 4η αγωνιστικής:
Βόλος Ν.Π.Σ.- Ο.Φ.Η.     750
Αστέρας Τρ.-Ατρόμητος Αθ.    1.622
Παναιτωλικός-A.E.K.    3.537
Α.Ε.Λ.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ    2.842
Π.Α.Ο.Κ.-Άρης    23.926
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964-Πανιώνιος    1.423
Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός    6.700

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, και αυτοί ήταν ο Αλέξης Μιχαήλ, που ήταν η τρίτη φετινή και αν δεχτεί ακόμα μια, θα απουσιάσει σ’ ένα αγώνα, ενώ ακόμα κίτρινη κάρτα είδε ο Βαγγέλης Μόρας.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Αλέξης Μιχαήλ 3, Αντνάν Σετσέροβιτς 2, Νίκος Καρανίκας 2, Φατιόν Αντόνι 1, Παναγιώτης Μπάλλας 1, Μάρκο Νούνιτς 1, Αμπιόλα Ντάουντα 1, Έργκους Κάτσε 1, Βαγγέλης Μόρας 1.

 

#BEACTIVE 2019
H Super League αφιερώνει την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εκστρατεία #BEACTIVE 2019, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Η Super League στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές Λίγκες – European Leagues - την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφιερώνει την 5η Αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, στις 28-29/09/2019, στην εκστρατεία #BEACTIVE 2019.
Το πανευρωπαϊκό αθλητικό κίνημα #BEACTIVE 2019, έχει στόχο να ωθήσει όλους τους πολίτες στην καθημερινή αθλητική δραστηριότητα και τη σωματική άσκηση ανεξαρτήτως ηλικίας/φύλου, καταγωγής ή φυσικής κατάστασης και να ευαισθητοποιήσει ως προς τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής όλων στον αθλητισμό και στη φυσική άσκηση με στόχο την ευεξία και την υγεία των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και να ενισχύσει τα μηνύματα για την κοινωνική συνοχή.
Σε όλους τους αγώνες της 5ης Αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, ποδοσφαιριστές και παιδιά θα αναρτήσουν πανό που θα προβάλλουν την εκστρατεία #BEACTIVE 2019 στην παράταξη πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ τα οφέλη της άθλησης θα προβληθούν από τους φωτεινούς πίνακες των γηπέδων, συνοδευόμενα από ηχητικά μηνύματα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass