Η «Επιστήμη του Εαυτού» στη Δημοτική Πινακοθήκη

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΛ - ΜΙΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ

Δημοσίευση: 13 Νοε 2019 19:25

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε εκδήλωση του ΝΟΛ με ομιλία του καθηγητή κ. Ν Σταυρόπουλου (PhD) σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρισας στη Δημοτική Πινακοθήκη.


Μια ομιλία  με όραμα τη διάδοση, την καλλιέργεια, και τη σπουδή στην «Επιστήμη του Εαυτού», έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό, θεωρίες και πρακτικές που θα συμβάλλουν στην ουσιαστική και αποτελεσματική καλυτέρευση της ζωής τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, προπονητές και πλήθος κόσμου.  
Τον εκλεκτό καλεσμένο καλωσόρισε στην πόλη μας ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας κ. Γ. Κατσαντώνης που, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας και εξαιρετική ευκαιρία να κατανοήσουμε τον εαυτό μας διδασκόμενοι  από τις διαλέξεις του καθηγητή κ. Σταυρόπουλου».
Στην εκδήλωση το παρών έδωσε η συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Κλάδου Εκπαίδευσης για την Αειφορία στο ΠΕ.ΚΕ.Σ Θεσσαλίας, και Διδάκτωρ του Παν/μίου Θεσσαλίας κ. Ελένη  Ξυνοπούλου και εκ μέρους του Δημάρχου Λάρισας  ο εντεταλμένος σύμβουλος του τμήματος Αθλητισμού του  Δ. Λάρισας κ. Μιχάλης Αναστασίου, ο οποίος χαιρέτησε και ευχαρίστησε  τον καθηγητή κ. Ν. Σταυρόπουλο (PhD) για την παρουσία του  και τόνισε ότι: «...πρωτοβουλίες όπως αυτές του Ναυτικού Ομίλου, που αναδεικνύουν  τον πολιτισμό μας και το αθλητικό ιδεώδες  θα βρίσκουν πάντα αρωγό και συμπαραστάτη τον Δήμο Λάρισας».
Ο Ναυτικός  Όμιλος Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Συγκεκριμένα τον Δήμο Λαρισαίων και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Αποστόλη Καλογιάννη, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τον Φιλανθρωπικό γυναικείο όμιλο Δήμου Κιλελέρ «ΑΡΩΓΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για τη συλλογή και διαχείριση  των τροφίμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass