Τέλος Ρίστιτς και Χαλκιαδάκης

ΛΥΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 22:16

Οι ήττες από Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας και τη Λαμία για το Πρωτάθλημα δεν άφησαν τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αδιάφορη και σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία με δύο ποδοσφαιριστές, τους Ρίστιτς και Χαλκιαδάκη που σήμερα αναμένεται να λύσουν κοινή συναινέσει τα συμβόλαιά τους.

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ δε θέλησαν να κάνουν σχόλια γύρω από τη λύση της συνεργασίας με τους δύο ποδοσφαιριστές, που τους θεωρούν αξιόλογους και ότι μπορούν να έχουν πολύ καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δείχνει να αρχίζει από τώρα για την ομάδα και πληροφορίες θέλουν να έχουν εντοπισθεί οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι που αφορούν σε δύο ιδιαίτερα ικανούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, ώστε οι «βυσσινί» να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα.

Πάντως χθες κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιβεβαίωνε ότι θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες, ενώ παρέπεμψε στο τέλος του πρώτου γύρου και μέχρι τότε, μας έλεγε, θα είναι σε διαδικασία αξιολόγησης όλοι οι παίκτες της ομάδας.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Η Super League επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24/11) μετά και την τρίτη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2020, διοργάνωση στην οποία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν θα δώσει το "παρών".

Το ερώτημα είναι τι έκανε η ΑΕΛ μετά τις δύο προηγούμενες διακοπές… Για παράδειγμα μετά τη διακοπή του Σεπτέμβρη, οι «βυσσινί» ηττήθηκαν απρόσμενα από τον Πανιώνιο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη παρότι στην αρχική ενδεκάδα ήταν ο Ουάρντα.

Στη διακοπή του Οκτώβρη η ΑΕΛ πηγαίνει στο Αγρίνιο όπου αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Παναιτωλικό 2-2.

Η τρίτη διακοπή του πρωταθλήματος, αυτή του Νοέμβρη, πάλι βρίσκει την ΑΕΛ να παίζει εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά πολύ δυνατό αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ επανέρχονται σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς, με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει στη διάθεσή του τους Ουάρντα, Κάτσε (μετά από συμφωνία της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ να μην παίξουν αφού είναι δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη λαρισινή ομάδα) και τους Σικάφκα και Φιλίποβιτς που είναι τραυματίες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass