Κολυμβητικές ανησυχίες για Νίκο Λιούπα και Μιχ. Αναστασίου

Δημοσίευση: 20 Νοε 2019 21:08

Κινούνται αθόρυβα, αλλά πολύ δραστήρια ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας με τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού Μιχάλη Αναστασίου, καθώς άρχισαν «κολυμβητικές ανησυχίες» ενόψει του 1ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων και Κορασίδων U16 της FINA που θα γίνει σε Λάρισα και Βόλο τον Ιούλιο του 2020.

Χθες επισκέφθηκαν και οι δύο το Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, όπου θα γίνουν αγώνες για να δούνε πώς μπορεί να φιλοξενήσει καλύτερα την πρώτη μεγάλη διοργάνωση και είχαν στενή συνεργασία με τον Φώτη Γεωργίου, που είναι υπεύθυνος του προγράμματος κολύμβησης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ο Νίκος Λιούπας μετά την αυτοψία που έγινε δήλωσε: «Μετά από συντονισμένες ενέργειες του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΚΟΕ σε συνεργασία με τους Δήμους Λαρισαίων και Βόλου ενώνουν τις δυνάμεις σε μια αθλητική διοργάνωση που ταξιδεύει στις 5 ηπείρους. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνούς εμβέλειας διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Θεσσαλία το 2020 και θα φέρει χιλιάδες κόσμου. Άρα είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο, ώστε όλοι όσοι θα έρθουν να είναι πρεσβευτές για μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά κυρίως για τη διαφήμιση της περιοχής σε όλο τον κόσμο».

Από την άλλη ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού Μιχάλης Αναστασίου είπε: «Τέτοιες διοργανώσεις φέρνουν σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, ενώ δημιουργείται και ρεύμα αθλητικού τουρισμού. Χρέος του Δήμου είναι να στηρίξει τέτοιες πρωτοβουλίες και πραγματικά πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο τις ξένες αποστολές. Για τον λόγο αυτό το Κολυμβητήριο θα κλείσει τον Δεκέμβριο και αναφέρομαι στην ανοιχτή πισίνα, ώστε να συντηρηθεί και να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος».

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass