Αδικη ήττα για τις γυναίκες της ΑΕΛ

ΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2019 18:00

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’Εθνικής κατηγορίας γυναικών που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» , η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα στο Μεσολόγγι από την τοπική  ομάδα με σκορ 2-1.


Αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται άδικο και συνδυάστηκε μάλιστα με πολλούς τραυματισμούς προβληματίζοντας ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας. Η ΑΕΛ που ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα τραυματισμών με τις Σωτηριάδη, Βίσμπα και Μίσσια να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία μαχητική και δυναμική ομάδα.
Σε μία όμως ανύποπτη φάση στο 8’, έξω από την περιοχή, η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στην αντίπαλη επιθετικό Γιαννακά, η οποία με  δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στη Βλασιάδου, πετυχαίνοντας το 1-0, στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας των φιλοξενουμένων.
Αμέσως μετά η ΑΕΛ αντέδρασε και ανέβασε ρυθμό προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις  για την ισοφάριση. Σε μία από αυτές η Αρκουλή στο 20’ εκτέλεσε δυνατά το φάουλ μέσα στην περιοχή του Μεσολογγίου με την τερματοφύλακα να αποκρούει  και τη Μούκα που παραμόνευε να πετάγεται και από κοντά να φέρνει το  ματς στα ίσα(1-1). Με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΛ όμως να έχει χάσει την Έφη Κόντου με χτύπημα στο γόνατο.
Δυστυχώς στην επανάληψη και σε μία εκτέλεση φάουλ της Μόκκα  στο 76’ η Βλασιάδου έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα  κατέληξε  στα δίχτυα. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ πίεσε, όμως και ο  δεύτερος τραυματισμός της Λέμε δεν της  έδωσε τη δυνατότητα να απειλήσει ουσιαστικά.
Καλή η διαιτησία των κ. Φωκά, Ανδριανού και Παπαδιονυσίου της ΕΠΣ Αχαΐας, αν και έγινε κατάχρηση της κίτρινης κάρτας.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: (Γιάννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Γρομητσάρη, Βότσικα , Μόκκα, Βράνα-Τριανταφύλλου (58’ Παναγιωτακοπούλου Μ.), Ευθυμίου, Αυγέρη (80’ λ.τραυμ. Ασημάκη Σ.), Γιαννακά, Φιλανδριανού (73’ Τζουμερκιώτη), Λαζανά (88’ Πέτσινη Β.), Μαλισιώρα.
ΑΕΛ (Βασίλης  Πάνος): Βλασιάδου, Κούκου, Λάσκου, Παυλόπουλου, Ρήγα, Σκοτεινιώτη Κ., Αρκουλή, Κόντου (73’ Κατσιάνα), Σκοτεινιώτη Γ.Κ (82’ Τσιάρα), Σιάχου ( 60’ Λέμε), Μούκα.
*Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Μεσολογγίου για τη φιλοξενία όπως και  τον προπονητή Γιάννη Γουλή για τη βοήθειά του με τον τραυματισμό της Ραφαέλας Λέμε, η οποία χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στον καρπό.
*Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τη Γλυφάδα σε ένα παιχνίδι  που πλέον αποκτά μεγάλη σημασία και θεωρείται τελικός. Ο αγώνας  αναμένεται να διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ, το οποίο ανοίγει μετά τα  βελτιωτικά έργα που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η αγωνιστική)
Ελπίδες Καρδίτσας - Ατρόμητος     0-0
Γλυφάδα - Γιάννενα     1-1
(Ντζάνη - Καραγιαννίδου)
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ     0-8
(Mπετανκούρ 5, Κακαμπούκη, Πούλιου 2)
Μεσολόγγι - ΑΕΛ    2-1
(Γιαννακά, Μόκκα - Μούκα)
Άρης - Άβαντες Χαλκίδας     3-1
(Κοκοβιάδου, Παντελιάδου, Γεωργαντζή - Δάρλα)
Τρίκαλα - Αγροτικός Αστέρας     1-0
(Αλεξίου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ    18
2. Ατρόμητος    14
3. Άρης    13
4. Τρίκαλα    10
5. Μεσολόγγι    10
6. Άβαντες Χαλκίδας    8
7. Αγροτικός Αστέρας    6
8. ΟΦΗ    6
9. Ελπίδες Καρδίτσας    5
10. Γλυφάδα    4
11. ΑΕΛ    3
12. Γιάννενα    3
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η- 8/12)
Ατρόμητος - Γιάννενα
ΠΑΟΚ - Ελπίδες Καρδίτσας
ΑΕΛ - Γλυφάδα
Άβαντες Χαλκίδας - ΟΦΗ
Αγροτικός Αστέρας - Μεσολόγγι
Τρίκαλα - Άρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass