«Φαραωνικό» έργο η νίκη της ΑΕΛ

Με ηγέτη τον Αιγύπτιο Ουάρντα κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-0 - Σε θέση πλέι οφ αρχίζουν τις υποχρεώσεις οι «Βυσσινί» το 2020

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 22:19

«Φαραωνικό» έργο ήταν η χθεσινή νίκη της ΑΕΛ, καθώς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League κέρδισε το Πανιώνιο με 2-0 έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αιγύπτιο Αμρ Ουάρντα που αναδεικνύεται ως ηγεμόνας («Φαραώ») της ομάδας.

Και όπως οι Φαραώ είχαν στέμμα μορφής διπλής τιάρας, έτσι και αυτός έχει διπλό ρόλο στην ομάδα. Φτιάχνει το επιθετικό παιχνίδι αλλά παράλληλα εκτελεί όπως χθες που πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας και πέμπτο φετινό του προσωπικό.
Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 17’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φατιόν, ενώ ο Ουάρντα στο 38’ έκανε το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν από το 28’ με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Οικονομίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Φατιόν.
Η νίκη ωφέλησε για σημαντικούς λόγους:
1) Η ομάδα ανέβηκε βαθμολογικά και πλέον βρίσκεται σε θέση πλέι οφ στο ξεκίνημα του 2020.
2) Ηρεμία ψυχολογική μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ατρόμητο και Ολυμπιακό.
3) Θα δοθεί άδεια στους ποδοσφαιριστές, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έκαναν Χριστούγεννα στο γήπεδο.
4) Βοηθάει στον μεταγραφικό σχεδιασμό ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με προοπτική Ευρώπης.
5) Οριστικά η ομάδα δεν πρόκειται να κινδυνεύσει αφού έχει δημιουργήσει σημαντική βαθμολογική διαφορά από τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος υποβιβάζεται απευθείας, ενώ ο δεύτερος από το τέλος δίνει αγώνα μπαράζ για την παραμονή.
Χθες η ΑΕΛ παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (συνεχή βροχόπτωση και δυνατός αέρας) αγωνίσθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος που πέτυχε δύο τέρματα, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που ήταν «τσεκουράτος». Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου σημάδευαν περισσότερες φορές τα πόδια των παικτών της ΑΕΛ παρά την μπάλα.
Η αποβολή του Οικονομίδη στο 28’ διευκόλυνε την ΑΕΛ να διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι, ενώ χαρακτηριστικό του άγχους που είχε η ομάδα για τη νίκη ήταν ότι παρά την αριθμητική υπεροχή στο δεύτερο μέρος, προτίμησε να σιγουρέψει τη νίκη αντί να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.
Αυτό έδειξε την πίεση των ποδοσφαιριστών και πως ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θυσίασε τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα σε νικηφόρα αποτελέσματα.
Μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι ο Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου απάντησε σε δημοσίευμα που μιλούσε για απομάκρυνσή του από την ΑΕΛ, αλλά ο μεγαλομέτοχος ξέσπασε ξανά σε όσους θεωρεί ότι του ασκούνε κακόπιστη κριτική.
Και αφού αναφερθήκαμε στον προπονητή, του αξίζουν εύσημα για την επιλογή του Μπούστος για την αρχική ενδεκάδα και την αλλαγή του πολύ καλού Φατιόν στο δεύτερο μέρος όταν εκνευρίστηκε και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Στα αξιοσημείωτα οι πέντε κίτρινες κάρτες που δέχθηκε η λαρισινή ομάδα και ο κίτρινος «πυρετός» εκτοξεύεται στα ύψη.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με τακτική 4-4-2 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κρίστινσον, στην άμυνα τους: Καρανίκα (δεξιά), Μόρα, Μιχαήλ, Στάνκοβιτς (αριστερά) και στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Κάτσε, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος και στην επίθεση τον Ουάρντα με τον Ντάουντα.
Από την άλλη ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκκι Παπαβασιλείου αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στον νεαρό Φρίξο Γρίβα που είχε αγωνιστεί μόλις... τρία λεπτά σε όλο το πρωτάθλημα. Η τακτική που ακολούθησε ήταν 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κότνικ, στην άμυνα τους: Λυμπεράκη (αριστερά), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο (σέντερ μπακ), Παπαγεωργίου (δεξιά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους Μασούρα, Κόρμπο, και πιο μπροστά τους Οικονομίδη (δεξιά), Τσιλούλη, Γρίβα (αριστερά), και στην κορυφή της επίθεσης τον Αραμπούλι.
Από την αρχή η λαρισινή ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα και βρέθηκε μπροστά χάρη στο VAR που είδε την μπάλα να βρίσκει το χέρι του Παπαγεωργίου στο υπέροχο τακουνάκι του Μόρα στο 12’. Και ο Φατιόν δεν αστοχεί από το σημείο του πέναλτι (1-0).
Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει έχοντας τον Ουάρντα μπροστά να κάνει ό,τι θέλει και τους Φατιόν και Κάτσε σε μεγάλα κέφια στη μεσαία γραμμή. Από δεξιά η ομάδα έπαιρνε σημαντική βοήθεια από τον Καρανίκα.
Στο 28’ αποβάλλεται ορθά ο Οικονομίδης και η ΑΕΛ στο 38’ με κεφαλιά του Ουάρντα κάνει το 2-0 ενώ επιχείρησε να πετύχει και τρίτο τέρμα.
Στο δεύτερο μέρος άρχισε η διαχείριση της νίκης, καθώς δεν μπόρεσε με εξαίρεση δύο μακρινά σουτ του Ουάρντα να απειλήσει την εστία του Κότνικ. Οι γηπεδούχοι ενδιαφέρθηκαν περισσότερο να κρατήσουν τη σημαντική από ψυχικής και βαθμολογικής άποψης νίκη. Τα κατάφεραν και κέρδισαν δίκαια με 2-0, ενώ μειονέκτημα αποτέλεσε ότι δεν πήραν για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι (προηγήθηκε αυτό με τον Ατρόμητο Αθηνών) βοήθεια από τις αλλαγές.

 

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
10’: Σέντρα του Κάτσε από δεξιά και κεφαλιά του Ουάρντα από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα καταλήγει άουτ.
12’: Ο Κάτσε εκτελεί φάουλ και ο Μόρας κάνει εκπλητικό τακουνάκι και η μπάλα βρίσκει το χέρι του Παπαγεωργίου. Ο διαιτητής Γκορτσίλας μέσω VAR καταλογίζει πέναλτι.
18’: Το πέναλτι εκτελεί ο Φατιόν και γίνεται το 1-0.
23’: Σουτ του Οικονομίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αποκρούει δύσκολα ο Κρίστινσον σε κόρνερ.
31’: Από δεξιά κάνει σέντρα ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Ντομίγκες στην προσπάθειά του να αποκρούσει λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
38’: Από δεξιά ο Καρανίκας κάνει σέντρα και ο Ουάρντα με κεφαλιά κάνει το 2-0.
45’+2’: Μακρινό σουτ του Ουάρντα μπλοκάρει ο Κότνικ.
51’: Σουτ του Ουάρντα έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Κότνικ.
59’:Μακρινό σουτ του Ουάρντα η μπάλα καταλήγει άουτ.
62’: Μακρινό διαγώνιο σουτ του Λυμπεράκη η μπάλα καταλήγει άουτ.
63’: Σέντρα του Μιλοσάβλιεβιτς από δεξιά δεν προλαβαίνει ο Ντάουντα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα που καταλήγει πλάγια…
79’: Σέντρα από δεξιά του Καρανίκα και ο Μιλοσάβλιεβιτς πιάνει κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και στέλνει την μπάλα άουτ.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Κορυφαίος από την ΑΕΛ ο Αιγύπτιος Αμρ Ουάρντα, άλλο επίπεδο και καταπληκτική επαφή με τον κόσμο. Βέβαια ο ενθουσιασμός του στο δεύτερο τέρμα της ομάδας που πέτυχε ο ίδιος του στοίχισε μια κίτρινη κάρτα. Ακολούθησαν ο Φατιόν (εκπληκτικό παιχνίδι στο πρώτο μέρος) και ο Μόρας που έχει βρει το ελιξίριο της ποδοσφαιρικής νεότητας. Κρίμα που κάποιοι, αδίκως, τον κατέκριναν για τη μοναδική άσχημη φετινή του εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όλοι έχουν δικαίωμα και για μια άσχημη εμφάνιση. Ο Μιχαήλ κατώτερος του Μόρα όπως και ο Στάνκοβιτς.
Σπουδαίο παιχνίδι από τον Καρανίκα που είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ και έπαιξε περισσότερο σαν χαφ παρά σαν μπακ.
Ο Κάτσε έκανε ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι δείχνοντας τη μεγάλη του κλάση, ενώ σημαντικά βοήθησε και ο Μιλοσάβλιεβιτς. Το μόνο που του έλειπε είναι η τελική προσπάθεια.
Ο Μπούστος ήταν καλός, ενώ χαμηλή απόδοση είχε ο Ντάουντα. Τέλος ο Κρίστινσον όσες φορές χρειάστηκε να παρέμβει ήταν παρών.
Για τις αλλαγές… Ο Μπάλλας έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται, ενώ ο Σετσέροβιτς έδειξε σημάδια κόπωσης. Ο Φιλίποβιτς θέλει χρόνο για να προσαρμοσθεί μετά τον τραυματισμό που είχε και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
* * *
Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκκι Παπαβασιλείου έκανε την έκπληξη και έδωσε φανέλα βασικού στον νεαρό Φρίξο Γρίβα, ο οποίος μετρούσε μόλις 3 λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν από τους καλύτερους στον χθεσινό αγώνα μαζί με τον Κόρμπο.
Υπήρχαν και αρκετοί γνώριμοι στην ομάδα του Πανιωνίου όπως οι Λαρισαίοι Τσιλούλης (καλές κινήσεις στην επίθεση) και Παπαγεωργίου (υπέπεσε στο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΛ και έπεσε η ψυχολογία του) αλλά και ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας. Κακώς τον έβριζε μερίδα φιλάθλων γιατί πρόσφερε αγωνιστικά στην ομάδα, ενώ έφερε και χρήμα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γκορτσίλα (Μακεδονίας) που έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη (28’) ενώ έδωσε κίτρινες κάρτες στους: Ουάρντα, Μπούστος, Φατιόν, Στάνκοβιτς, Μόρα, Σταυρόπουλο.
Σωστοί στις υποδείξεις οι δύο βοηθοί Δημητριάδης (Μακεδονίας), Στεφανής (Καρδίτσας).

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (84’ Μπάλλας), Ντάουντα, Μόρας, Καρανίκας, Κάτσε, Μπούστος (75’ Φιλίποβιτς), Φατιόν (70’ Σετσέροβιτς), Στάνκοβιτς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Μασούρας, Κόρμπος, Τσιλούλης (55’ Σαραμαντάς), Λυμπεράκης (66’ Εμμανουηλίδης), Γρίβας (55’ Παπανικολάου), Αραμπούλι.

 

 

100% ο Φατιόν στα πέναλτι…
Εννέα εκτελέσεις πέναλτι, εννέα τέρματα μετράει ο Άντονι Φατιόν. Φέτος έχει τρία εύστοχα με ΝΠΣ Βόλου, Ατρόμητο και Πανιώνιο, ενώ στο παρελθόν σκόραρε απέναντι σε Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και δύο φορές με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

 

Εγκώμια Κούγια για τον Γρηγορίου

Μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε εγκωμίασε το έργο του κ. Γρηγορίου λέγοντας ότι η ομάδα είναι δικό του δημιούργημα και παράλληλα έκανε επίθεση σε αυτούς που θεωρεί ότι την πολεμούν.
Εγκωμίασε τους φιλάθλους που ήταν χθες στο γήπεδο και τόνισε ότι η χρηματιστηριακή αξία της ομάδας είναι 13,5 εκατ. ευρώ, ενώ την παρέλαβε με 300.000 ευρώ.

 

Εννέα στο όριο…

Πέντε παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και αυτοί ήταν οι: Τζόναθαν Μπούστος, Φατιόν Αντόνι, Νίκολα Στάνκοβιτς, Αμρ Ουάρντα και Βαγγέλης Μόρας. Στο όριο είναι ο Έργκους Κάτσε με Φατιόν Αντόνι με έξι, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν δύο παιχνίδια, ενώ Αλέξης Μιχαήλ, Μάρκο Νούνιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αμρ Ουάρντα, Νίκολα Στάνκοβιτς, Τζόναθαν Μπούστος, και Βαγγέλης Μόρας έχουν τρεις και αν δεχτούν ακόμα μια, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στην Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Έργκους Κάτσε, Φατιόν Αντόνι 6, Αντνάν Σετσέροβιτς 5, Νίκος Καρανίκας, Σλάβκο Μπράλιτς 4, Αλέξης Μιχαήλ, Μάρκο Νούνιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αμρ Ουάρντα, Νίκολα Στάνκοβιτς, Τζόναθαν Μπούστος, Βαγγέλης Μόρας 3, Μανώλης Μπέρτος, Ζαν Λουκ Ασούμπρε 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Αμπιόλα Ντάουντα, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 1.

 

 

Αδεια μέχρι 27 Δεκεμβρίου…

Οι παίκτες της ΑΕΛ από χθες βρίσκονται σε άδεια για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως αυτοί επιθυμούν. Θα επιστρέψουν σε προπονητικούς ρυθμούς το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ενόψει της αναμέτρησης της 5ης Ιανουαρίου 2020 στην Ξάνθη με τη φερώνυμη ομάδα.

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:
Καλύτεροι στον δεύτερο γύρο

Τι είπε πριν πετάξει για τη Βιέννη


«Έχουμε παραπάνω βαθμούς συγκριτικά με τον πρώτο γύρο» δήλωσε χθες μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ –Πανιώνιος 2-0 στη συνέντευξη Τύπου και λίγο πριν πετάξει για τη Βιέννη στην Αυστρία, όπου πήγε με την οικογένειά του για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Ήταν επιβεβλημένη η νίκη κι αυτό τόνισα στους παίκτες μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα. Μεταξύ αυτών και η κακή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλαμε να πάμε στις γιορτές δίχως να αδικούμε τους εαυτούς μας.
Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς κρίθηκε από νωρίς και με τους δέκα παίκτες που έμεινε ο Πανιώνιος ήταν τυπικής διαδικασίας. Κρατάμε τη νίκη και τίποτα παραπάνω. Θέλαμε να τελειώσουμε το ματς υγιείς πριν τη μικρή άδεια και να επιστρέψουμε για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Μπορεί να μας πείραξαν τα δύο αποτελέσματα με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, αλλά είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε σήμερα τρίποντο σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Και έχουμε και παραπάνω βαθμούς συγκριτικά από τον πρώτο γύρο.
Μέχρι τώρα η πορεία της ομάδας κρίνεται πάρα πολύ καλή κι άκρως επιτυχημένη. Είναι δεδομένο πως θα γίνουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσουμε την προσπάθειά μας. Μακάρι στο τέλος να έχουμε κάνει κάτι, θα είναι ένα όνειρο σε σχέση με την ημέρα που έφτασα, στις 9 Αυγούστου.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Παρά τους τριγμούς που προσπάθησαν να βάλουν στην ομάδα με δημοσιεύματα, οι πρώτοι που γελάσαμε ήμουν εγώ κι ο κ. Κούγιας. Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά μέχρι και το τέλος, αλλά έχουμε την εμπειρία όλοι».
Αν εκτός από μεταγραφές θα υπάρξουν κι αποδεσμεύσεις: «Θα υπάρξουν κι άλλες αποδεσμεύσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ευέλικτο ρόστερ. Χρειαζόμαστε ποιότητα άλλωστε κι όχι ποσότητα».

 

 

ΕΡΓΚΙΣ ΚΑΤΣΕ:
Μας βοηθάει ο κόσμος

Δηλώσεις έκανε στο συνδρομητικό κανάλι o ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Έργκις Κάτσε, αμέσως μετά τη νίκη των «βυσσινί» απέναντι στον Πανιώνιο. Αναλυτικά:
«Μπήκαμε από την αρχή πολύ δυνατά. Ξέραμε ότι αυτό το ματς πρέπει να το κερδίσουμε. Από την 4η θέση πήγαμε στην 9η θέση. Δεν είχαμε στο μυαλό τίποτα άλλο από τη νίκη σήμερα για να ανέβουμε στη βαθμολογία ακόμη και με κακή εμφάνιση.
Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε το σκορ που μας βοήθησε να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Ο κόσμος πάντα βοηθάει όλους τους παίκτες. Εμένα και τον Ουάρντα από την πρώτη στιγμή μας βοηθάει ο κόσμος. Όπως και όλα τα παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη σήμερα γιατί ξαναβρεθήκαμε στη θέση που ήμασταν πριν.
Εγώ προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι να είμαι καλύτερος. Δεν θέλω να λέω πως έχω ταβάνι. Προσπαθώ σε κάθε ματς να βελτιώνομαι και να μαθαίνω. Θέλω να γίνω καλύτερος.
Καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο. Αυτές οι ημέρες είναι για να βρίσκονται όλοι κοντά με τις οικογένειές τους και καλή χρονιά».

 

 

ΝΙΚΚΙ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:
Δίκαιη η νίκη της ΑΕΛ

Ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκκι Παπαβασιλείου σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι έκανε παράπονα για τη διαιτησία λέγοντας «Δεν καταλαβαίνω αυτές τις φάσεις με το VAR και πώς δίνεται πέναλτι ένα χέρι που γίνεται από τόσο κοντινή απόσταση. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια εναντίον μας».
Στη συνέντευξη Τύπου όμως χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΛ λέγοντας όμως ότι το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πέναλτι και στη συνέχεια με την αποβολή του παίκτη.
Πάντως έδειξε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα παραμείνει στην κατηγορία αφού είπε στον επίλογο: «Έχουμε ακόμα 18 παιχνίδια μπροστά μας μαζί με τα πλέι άουτ και πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

 

 

Παράπονα Μασούρα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και νυν του Πανιωνίου Γιάννης Μασούρας, μετά το τέλος του αγώνα έκανε παράπονα πως ο κόσμος της ΑΕΛ έβριζε την οικογένειά του και τη μάνα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Νομίζω πως ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό. Από εκεί και πέρα πάλι χάσαμε ένα ημίχρονο όπως σε όλα τα ματς. Πάντα κυνηγάμε το σκορ.
Δείξαμε όμως στο δεύτερο ημίχρονο ποιος είναι ο Πανιώνιος. Τι μπορεί να κάνει. Δεν τα καταφέραμε σήμερα. Πρέπει μετά τις γιορτές να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε μετά τις γιορτές.
Στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται ποιος είναι ο εγωισμός της ομάδας. Όμως τέλος τα αγωνιστικά. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΛ που από το πρώτο λεπτό δεν σταμάτησε να βρίζει την οικογένειά μου και τη μάνα μου».

 

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass