Μόνος στην κορυφή ο ΠΟ Ελασσόνας

Νίκησε 2-0 το Βλαχογιάννι και επωφελήθηκε από την ισοπαλία 3-3 του Φαλανιακού με τον Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2019 22:04

Γιορτές χωρίς συγκάτοικο στο ρετιρέ θα κάνει ο ΠΟΕ Ελασσόνας, ο οποίος μετά τη νίκη με 2-0 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου και σε συνάρτηση με το 3-3 στο ματς του Φαλανιακού με τον Δωτιέα Αγιάς, βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Έτσι η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα, καθώς ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένη η 15η αγωνιστική.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της χθεσινής 14ης ημέρας του πρωταθλήματος ο Αετός Μακρυχωρίου ανέκοψε το αήττητο σερί των πέντε αγωνιστικών του Αχιλλέα Φαρσάλων, τον οποίο κέρδισε με το εμφατικό 5-1, ο Σμόλικας απέφυγε στις καθυστερήσεις το βατερλό μέσα στον Αμπελώνα (1-1), το Κιλελέρ πήρε σημαντική νίκη στον Τύρναβο (1-2), Αμπελιά και Μαυροβούνι έμειναν στο 0-0, ο Δαμασιακός πέρασε από το Αβέρωφ κερδίζοντας με 3-1 και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια, ενώ τέλος η Λάρισα 2012 πέτυχε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

ΠΟ Ελασσόνας- Βλαχογιάννι    2-0
Τύρναβος 2005 – Κιλελέρ    1-2
ΠΑΟΛ Αβέρωφ –Δαμασιακός    1-3
Αργυροπούλι-Λάρισα 2012    1-2
Αμπελωνιακός-Σμόλικας    1-1
Αμπελιά- Μαυροβούνι    0-0
Μακρυχώρι-Αχιλλέας Φ.    5-1
Φαλανιακός-Δωτιέας Αγιάς    3-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΟ Ελασσόνας    37-8    36
Φαλανιακός    38-11    34
Μακρυχώρι    31-8    33
Δωτιέας Αγιάς    23-9    24
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Σμόλικας    23-12    22
Κιλελέρ    11-17    21
Αμπελιά    23-19     21
Μαυροβούνι    16-16    17
Αχιλλέας Φ.    16-28    15
ΠΑΟΛ Αβέρωφ    13-19    15
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Λάρισα 2012    14-34    15
Τύρναβος 2005    15-19    14
Αργυροπούλι    9-28    12
Βλαχογιάννι    9-26    10
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Δαμασιακός    13-21    10
Αμπελωνιακός    14-30    7

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/1, 15:00)
Βλαχογιάννι    -    Μαυροβούνι
Δαμασιακός    -    ΠΟ Ελασσόνας
Δωτιέας Αγιάς    -    Αμπελιά
Σμόλικας    -    ΠΑΟΛ Αβέρωφ
Κιλελέρ    -    Φαλανιακός
Αχιλλέας Φ.    -    Αμπελωνιακός
Λάρισα 2012    -    Τύρναβος 2005
Αργυροπούλι    -    Μακρυχώρι

 

ΝΙΚΗ ΣΤΗ «ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΕ
«Τρίποντο» για τον πολύ καλό Π.Ο.Ε., που επικράτησε στη… «λασπομαχία» της Ελασσόνας της μαχητικής Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0. Ο αγώνας, που έγινε υπό συνεχή βροχή, δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», αφού ο αγωνιστικός χώρος κάθε άλλο παρά βοηθούσε σε αυτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο β’ ημίχρονο να κάμψουν την αντίσταση της Δόξας Βλαχογιαννίου, που αγωνίστηκε καθαρά και φιλότιμα.
Οι Ελασσονίτες διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα, έχασαν ευκαιρίες και δίκαια επικράτησαν. Ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι Λαγός και Καραγκούνης, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίκτες.
Από τους φιλοξενουμένους καλύτερος ήταν ο πορτιέρο Βουγιουρδής που χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές.
Φάσεις – γκολ
5’: Σουτ του Ματούλα αποκρούεται σωτήρια από τον γκολκίπερ Βουγιουρδή.
20’: Σουτ του Καραγκούνη υποχρεώνει τον Βουγιουρδή να αποκρούσει σε κόρνερ.
28’: Αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα στα πόδια του Ράχη, που σουτάρει από καλή θέση και ο Γούπος έτοιμος μπλοκάρει.
41’: Κεφαλιά του Σουγλή από καλή θέση και ο Βιουγιουρδής διώχνει σε κόρνερ.
59’: Ωραία συνεργασία των Ελασσονιτών, και ο Ματούλας από την αριστερή πλευρά με δυνατό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
75’: Διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων σε ανατροπή του Τσιάρα στην περιοχή.
79’: Νέα προσπάθεια του ΠΟΕ για δεύτερο τέρμα. Από δεξιά σεντράρει ο Καραγκούνης και ο νεοεισελθών Μπαρλαγιάννης καλά πλασαρισμένος με ωραία κεφαλιά γράφει το 2-0 .
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Μπουμαρσόπουλος, Γκαρέλης, Σκυβαλίδας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Λαγός, Νταμπώσης (50’ λ.τ. Γκαντούνας), Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης, Ζηρδέλης (72’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (85’ Κουκούλης), Λαζαρίδης (76’ Πετάνι).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βουγιουρδής, Τσούτσουρας, Μητούλας Ν. (46’ Τσιάρας), Κολιός (46’ Γκουρομπίνος), Φράτζας, Πέτρου, Κωνσταντινίδης, Κοντοθανάσης, Ράχης, Νάτσης, Αλεξίου (81’ Λάκης Ν.).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Δύσκολος αντίπαλος για τον Φαλανιακό αποδείχθηκε ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος τον υποχρέωσε σε ισοπαλία 3-3 μέσα στη Φαλάνη. Δυνατό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 20ό λεπτό όταν ο Παπαγιαννούλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά ο Φαλανιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 32’ με το κοντινό πλασαριστό σουτ του Τσιάκου, όμως ο Δωτιέας απάντησε λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους, όταν ο Κορλός κέρδισε πέναλτι και ο Τσιρογιάννης το μετέτρεψε σε γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 55’ ο Τσιάκος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Φαλανικακό (2-2), όμως η συνέχεια ανήκει στους φιλοξενούμενους που στο 69’ με το πέναλτι του Μαλάκου (καταλογίστηκε σε χέρι) ισοφάρισαν σε 2-2, ενώ στο 85’ με τον Φουκαλά, μετά από κάθετη πάσα του Σβερκούλη έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 3-2.
Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν κοντά σε μία μεγάλη νίκη, όμως οι γηπεδούχοι που πίεσαν για την ισοφάριση κέρδισαν πέναλτι στο 89’ με τον Λεσάι και ο Τσιάκος διαμόρφωσε το τελικό 3-3, αποτρέποντας την ήττα για την ομάδα του και πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ. Μίχο και Πάλλα.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς (46’ Πανταζής Ηλ.), Μαχαίρας, Κολοβός, Φλώρος, Λυγούρας Β. (77’ Ιωαννίδης), Πανταζής Γ., Αντωνόπουλος (46’ Μπλέντι), Φουσίκας (83’ Λυγούρας Χρ.), Τσιάκος, Λεσάι.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Ι. Βαΐτσης): Μπρέλλας, Γούτος, Μάνσε (65’ Ζβερκούλης), Κόκκινος, Γιαννουλέας, Παπαγιαννούλης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Γιώργης (55’ Τσατσαλίδης), Μαλάκος, Κορλός (75’ Φουκαλάς).

 

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΕΤΟΣ
Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αετός Μακρυχωρίου πήρε τη νίκη με 5-1 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να λεχθεί ότι τελείωσε πριν αρχίσει αφού στο 17’ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 4-0.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Κολοβός και ακολούθησαν οι Μπενεχούτσος (11’), Γκαμπέτας (14’) και Μάντζαρης (17’).
Ο Αχιλλέας μείωσε με τον Κομισόπουλο σε 4-1 στο 37’, ενώ στο 58’ ο Μπενεχούτσος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Κοτούμπα και Παπαγεωργίου.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας): Σταμέλος, Γκαμπέτας (58’ Γουλούλης), Φορτομάρης (46’ Σπανός), Σιάτρας, Μητρούσκας, Ντιντής, Κολοβός (60’ Παπαδόπουλος), Κλούρας, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης (60’ Ιωαννίδης), Μπενεχούτσος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Μαργαρίτης, Αναγνώστης, Τσούλης Α., Μπερσιάνης, Πετράκης Χ., Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τσούλης Δ. (51’ Γκούνης), Υμεράη (28’ Πετράκης Μ.), Παρθένης, Γαγάρας (71’ Μπαϊράμι).

 

ΦΙΝΑΛΕ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Ο Αμπελωνιακός βρέθηκε μία ανάσα από μία σημαντική νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τον Σμόλικα Φαλάνης αλλά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με το κοντινό σουτ του Αλεξανδρή και παρά την πίεση των φιλοξενουμένων έδειξαν ότι μπορούν να αντέξουν.
Στο 90’+4’ όμως ο Σκούπρας ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1, αποτρέποντας την ήττα για την ομάδα του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρονίκος, με βοηθούς τους κ. Γκουγκότη και Τσένο.
Για τον χρόνο των καθυστερήσεων εκφράστηκαν αντιρρήσεις από την πλευρά του Αμπελωνιακού.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Δανιλούλης): Βραζιτίκος, Βούκιας, Ντέιβιντ, Αλεξόπουλος Αχ., Μεσημέρης, Δαλακώνης, Χατζούλης, Αλεξόπουλος Στ., Κουδέρης, Κυρίτσης (90’+2’ Νταλακούρας), Αλεξανδρής (85’ Κατσής).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Ζαμπέτας, Κολοβός, Σκούπρας, Μολάς, Λάλλος (50’ Γκατζούλης), Μπέτσης, Κακαζούκης, Μπόντε, Τσιρογιάννης (50’ Ηλιόπουλος).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Σημαντική νίκη μέσα στον Τύρναβο με 2-1 επί της ομώνυμης ομάδας πέτυχε το Κιλελέρ και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8’ με τον Τζέκα, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισαν με τον Γανό (1-1), σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές, αλλά τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι που στο 68’ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα αυτή τη φορά με τον Απ. Ζιόμπουρα που έγραψε το 1-2.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημεράς, με βοηθούς τους κ. Παραφέστα και Κουιμτζή.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Γ. Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Αυλογιάρης, Παπαδόπουλος, Σκεμπάρι (46’ Τσέζμα), Μίγας, Κατσαρός, Μπάκος Κ., Βλιώρας, Γανός, Πρισακάρου, Γιαννάκι (75’ Παναγιωτίδης).
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Πατρίκης (78’ Βαλατσός), Μουρατάι, Τζαβέλλας, Παλάσκας, Ζιόμπουρας Απ., Χατζής Γ., Γουρνάρης, Παπαχρήστος, Λένας (65’ Κολοβός), Τζέκα (82’ Μητροδήμος).

 

ΑΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΙΑ
Χωρίς νικητή αλλά και χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στην Αμπελιά ανάμεσα στον τοπικό Ολυμπιακό και το Μαυροβούνι. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές η καθεμία, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Την αναμέτρηση διηύθυνε ο κ. Αγγελούλης, με βοηθούς τον κ. Μάνο και την κ. Δεληγιάννη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Θ. Εμμανουήλ-Ε. Μπρισίμης): Κουκούτσης, Αγγέλης, Δάσιος, Σελήνης, Σταθάκος, Περδίκης, Κορδαλής, Πλιάγκας (86’ Ηλιούδης) , Καλούσης (60’ Χουλιαρόπουλος), Πράπας, Γκαραλιάκος.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Ι. Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Σάπιος, Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπαντζέλας Β. (90’+1’ Μπάγκας Α.), Μπαντζέλας Ν., Σπανός (84’ Προβίδας), Βούκουτος (90’+1’ Αρσένης), Γαρουφαλιάς.

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΙΚΟΥ ΓΕΛΑΛΗ
Νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει πέτυχε μέσα στο Αβέρωφ ο Δαμασιακός με 3-1. Μία νίκη που φέρει την υπογραφή του Νίκου Γελαλή που ήταν ο MVP του αγώνα. Το πρώτο μέρος ανήκει στους φιλοξενούμενους που πίεσαν τον αντίπαλό τους, απείλησαν και επί της ουσίας έθεσαν τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα.
Μόλις στο 8ο λεπτό ο Γελαλής εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Παπαδημητρίου, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 0-1.
Στο 26’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε ίσως το καλύτερο γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ελίχθηκε πολύ ωραία έξω από τη μεγάλη περιοχή και σουτάροντας με εξωτερικό φάλτσο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Ένα γκολ για χάι λάιτς από τον ταλαντούχο επιθετικό των φιλοξενουμένων.
Ο Δαμασιακός δεν σταμάτησε όμως εδώ, καθώς στο 44’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γελαλή, ο Καρακάνος πήδηξε για κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε και στο κεφάλι του Γραμμένου και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-3.
Στο β’ μέρος η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην. Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ έβγαλε ενέργεια μέσα στο γήπεδο, πίεσε τον αντίπαλό του και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις,
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 1-3 στο 50’ με τον Λιλολάρι, ενώ στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τους Λιλολάρι, Μητσιό και Γραμμένο, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαν να είχαν δώσει άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 87’ με τον Λούτσο. Τελικά το 1-3 δεν άλλαξε με τον Δαμασιακό να φεύγει με τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Καρακώστας, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Νίκζα.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιαύκας): Παπαδημητρίου, Μητσιός, Μούτσα, Μπαστούνης, Χάνι (46’Κουσιάς), Λιλολάρι, Μπαρούτας, Αλατάς (83’Σταυροθανασόπουλος), Μίλλερ (80’Κυριάκος), Γραμμένος, Στράτος (46’Στεργίου).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Νικολακούλης, Πούτας, Καρακάνος, Οικονόμου (93’ Μουσιάρης Θ.), Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης Δ., Τσιάλτας (69’Λέτσιος), Λούτσος, Γελαλής (82’Ραπτοτάσιος), Δούκας (83’Μπακαΐμης).

 

ΟΡΘΙΑ Η ΛΑΡΙΣΑ 2012 ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά της να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Λάρισα 2012, η οποία επικράτησε στο Αργυροπούλι της τοπικής Δόξας με 2-1. Δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 26’ όταν μετά την κάθετη πάσα του Κίτσα, ο Δ. Ιορδανίδης πλάσαρε εύστοχα. Η Λάρισα 2012 σφράγισε τη νίκη της στο 82’ με το γκολ του Τσιτσόπουλου, μετά από κάθετη πάσα του Δ. Ιορδανίδης.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 89’ με τον Νικολακούλη, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Πατέτσος, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Αρχοντή.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κ. Τσιάγκος-Σπ. Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Νικολακούλης, Καλόγηρος, Σακοράφας, Νταμπαλέτσιος, Φουρτούνας, Τσιάγκος, Βογιατζής (53’Τσούτσας), Καρακίτσιος (73’Χατζής), Μπαντής.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Δ. Καπετανόπουλος): Ιορδανίδης Ν., Δόνος, Φλώρος Αντ., Γκουτζαμπασούλης, Δημόπουλος, Φλώρος Ν., Κίτσιος Π., Κίτσιος Δ. (12’ λ.τ. Κίτσας Αντ.), Ιορδανίδης Δ., Τσιτσόπουλος, Ελιζόπουλος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass