Γιώργος Κωσταρόπουλος: Καλό είναι να υπάρχει συνέχεια και οι κυβερνήσεις να αναγνωρίζουν το έργο της προηγούμενης

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2020 18:16

Σχετικά με το ρεπορτάζ της «Ελευθερίας» για την προκήρυξη μελετών από το υφυπουργείο Αθλητισμού από τον πρώην πρόεδρο του ΕΑΚ Γιώργο Κωσταρόπουλο λάβαμε την παρακάτω επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι από την προηγούμενη κυβέρνηση το έργο είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Κωσταρόπουλου:

«Διαβάζοντας την Ελευθερία της 7/02/2020 στις αθλητικές σελίδες το άρθρο του έγκριτου αθλητικογράφου κ. Σωτήρη Κέλλα με τίτλο «παίρνει μπροστά το ΕΑΚ Λάρισας» και εκφράσεις όπως βγαίνει από τη «ναφθαλίνη το ΕΑΚ» και ρεπορτάζ για τη συνεργασία της νέας διοίκησης του ΕΑΚ με τον υφυπουργό κ. Λ. Αυγενάκη από την οποία βγήκε λευκός καπνός, για την προκήρυξη μελετών για στατική επάρκεια του κλειστού Αλκαζάρ, κερκίδων σταδίου Αλκαζάρ, και του κολυμβητηρίου, καταλάβαμε, ότι σαν νέα η κυβέρνηση θέλει να εμφανίσει έργο άμεσα, αλλά; Με ξένα κόλλυβα δεν γίνεται πολιτική.

Τι εννοούμε με αυτό.

Στις 14/06/2019 με αρ. πρωτ. 63519 και ΑΔΑ:ΩΒΥΜ465ΧΙ8-ΜΞΧ φέρνοντας την υπογραφή του προσωρινού υφυπουργού Οικονομικών κ .Γιαννακίδη που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο βλέπουμε με κωδικό έργου 2019 ΣΜΟ1600005 , από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μελέτη στατικής επάρκειας και μελέτη ενίσχυσης του κλειστού γυμναστηρίου, του κλειστού κολυμβητηρίου και των κερκίδων του σταδίου Αλκαζάρ του ΕΑΚ Λάρισας προϋπολογισμού 450.000€ ενταγμένες στο ΠΔΕ του 2019. Επομένως οι διθύραμβοι δεν στέκουν. Καλό είναι να υπάρχει συνέχεια και οι κυβερνήσεις να αναγνωρίζουν το έργο της προηγούμενης. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Δύο λόγια σύντομα για τη δράση των διοικήσεων 2015-2019 και τη συνεργασία τους με τη ΓΓΑ.

1. Κατηγοριοποιήθηκαν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Λάρισας, μπήκανε 2.300 καθίσματα στο γήπεδο Αλκαζάρ, έγινε και κατατέθηκε ολοκληρωμένη μελέτη πυρασφάλειας για το κλειστό κολυμβητήριο, μπήκανε νέα καθίσματα στο κλειστό του Αλκαζάρ, έγιναν εργασίες αναβάθμισης του κλειστού της Νεάπολης και νέο παρκέ για φιλοξενία αγώνων Α1 μπάσκετ.

2. Κατά την επίσκεψη του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη στη Λάρισα σε συνεργασία της τότε διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, του περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, του δημάρχου Λαρισαίων κ. Καλογιάννη, αποφασίστηκε η δημιουργία κλειστού προπονητηρίου-προθερμαντηρίου στο ξερό γήπεδο του Αλκαζάρ.

3. Κατοχυρώσαμε τους πτυχιούχους φυσικής αγωγής, ζητώντας άδεια άσκησης επαγγέλματος γι' αυτούς που εξασκούν το επάγγελμα του προπονητή, και τη σύμβαση εργασίας τους με την οποία απασχολούνται στο σωματείο. Επίσης ζητούσαμε την ειδική αθλητική αναγνώριση των σωματείων, και τα διοικητικά τους συμβούλια. Ετσι ο κάθε γονιός θα γνώριζε πού εμπιστεύεται τα παιδιά του για εκγύμναση.

4.Το πρώτο ΕΑΚ το οποίο τοποθέτησε απινιδωτές σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και εκπαίδευσε υπευθύνους και προπονητές ομάδων.

Αυτά επιγραμματικά για μέρος της δράσης των διοικήσεων του ΕΑΚΛ από την περίοδο του Ιουνίου του 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass