500άρης ο Βαγγέλης Μόρας

*ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2020 22:03

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το λαρισινό ποδόσφαιρο και μαζί με τον Φάνη Γκέκα αποτέλεσαν τους καλύτερους πρεσβευτές στην Ευρώπη είναι ο Βαγγέλης Μόρας, που προχθές ευτύχησε στην ομάδα που έπαιξε το παρθενικό του επαγγελματικό παιχνίδι να συμπληρώσει και τις 500 συμμετοχές σε επαγγελματικό συλλογικό επίπεδο.


Οι αγώνες του Βαγγέλη Μόρα ανά ομάδα
Βερόνα: 139
ΑΕΚ: 106
Μπολόνια: 103
ΑΕΛ: 66
Προοδευτική: 34
Μπάρι: 24
Με την ευκαιρία της αθλητικής επετείου μιλήσαμε με τον αρχηγό της ΑΕΛ Βαγγέλη Μόρα που τα πρώτα του λόγια ήταν περίπου αυτά που έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έβαλε φωτογραφία του με τη φανέλα κάθε ομάδας που αγωνίσθηκε. Μας είπε: «Όταν ξεκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο δεν σκέφτεσαι ότι θα έρθει μια στιγμή που θα αγωνίζεσαι σε αυτή την ηλικία σε υψηλό επίπεδο. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις με ίδια αγάπη και πάθος που είχες από μικρό παιδί, το απολαμβάνεις και σε αυτή την ηλικία. Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα αυτό το προσωπικό επίτευγμα».
*20 χρόνια με καλές και άσχημες στιγμές...
«Δεν το κρύβω ότι πολλές φορές οι άσχημες στιγμές είναι περισσότερες, αλλά αυτές είναι που σε κάνουν καλύτερο και πιο δυνατό...».
*Οι καλές στιγμές θα είναι στο μυαλό σου. Ποιες νομίζεις ότι ήταν στην καριέρα σου και ειδικά με την ΑΕΛ;
«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιες. Αλλά θεωρώ ότι καλύτερη στιγμή μου ήταν ο αγώνας κόντρα στην Ουκρανία που κερδίσαμε και προκριθήκαμε στο Μουντιάλ του 2010. Με την ΑΕΛ ήταν το γκολ που πέτυχα την περσινή περίοδο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Το ήθελα, το κυνηγούσα πολύ, το πέτυχα και το αφιέρωσα στον αδικοχαμένο αδελφό μου. Για μένα ήταν μοναδικά τα συναισθήματα».
*Θα βλέπουμε και του χρόνου τον Μόρα με τη φανέλα της ΑΕΛ...
«Θα συζητήσω με τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και μετά θα πάρω την απόφασή μου. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι κάτι τώρα. Όταν θα έρθει η στιγμή τότε θα αποφασίσω».
Και η μίνι συνέντευξη με τον Μόρα έκλεισε με τους στόχους της ΑΕΛ την περίοδο που διανύουμε... Μας απάντησε: «Μένουν δύο παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και αν θέλουμε να ελπίζουμε στα πλέι οφ πρέπει να τα κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να κλείσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια και την καλή εικόνα που έχουμε από το ξεκίνημα της περιόδου μέχρι τώρα...».
Οι αγώνες του Βαγγέλη Μόρα ανά διοργάνωση
Α' Εθνική/Super League: 143
Β' Εθνική: 29
Α' Ιταλίας: 181
Β' Ιταλίας: 86
Premier League: 1
Κύπελλο Ελλάδας: 32
Κύπελλο Ιταλίας: 14
Champions League: 9
Κύπελλο UEFA: 5

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass