Οσο παίζει... ελπίζει

*Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2020 22:14

Dum spiro spero: όσο αναπνέω (ζω) ελπίζω λέγανε οι Λατίνοι και ισχύει και για την ΑΕΛ, που μετά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής ημέρας της Super League ακόμα ελπίζει στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Αλλά για να κάνει την ελπίδα πραγματικότητα θα πρέπει να κερδίσει στον Βόλο το ΝΠΣ Βόλου και στο Ael Fc Arena τον Αστέρα Τρίπολης.


Σε διαφορετική περίπτωση θα παίξει στα πλέι άουτ όπου εκεί καλείται να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία, αφού η παραμονή έχει επιτευχθεί λογικά.
Η χθεσινή μέρα ήταν ευχάριστη για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου αφού είδε ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Αλ;i Γκαζάλ που τραυματίστηκε στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (η λαρισινή ομάδα έχασε με 2-1), ενώ στον αγώνα του Βόλου δεν θα αγωνισθεί λόγω καρτών ο Μιλοσάβλιεβιτς.
Ο προπονητής στη χθεσινή προπόνηση των παικτών που έγινε κανονικά τους είπε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους και πρόσθεσε ότι μέχρι το τέλος θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ: ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ
Ο Θεοχάρης Ηλιάδης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ όχι απλά αγωνίστηκε πολύ καλά αλλά πέτυχε και τέρμα, που όμως δεν μπόρεσε να δώσει βαθμό στη λαρισινή ομάδα.
Ο Θεοχάρης Ηλιάδης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι είπε: «Είμαι χαρούμενος αλλά θα ήμουν διπλά αν παίρναμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Δώσαμε το 100%. Όλη την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε στον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε και τους περιορίσαμε. Είχε ο ΠΑΟΚ την κατοχή αλλά ήταν ανούσια. Μετά το 2-1 είχαμε 2-3 ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν τυχεροί για να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα θυμάμαι το γκολ κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».
Για την πίεση στο τέλος για να πετύχουν ένα γκολ:
«Με τον κόσμο και το μομέντουμ με το μέρος μας, προσπαθήσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έμπειρη και κράτησε το 2-1».
Για τις απουσίες που είχε η ΑΕΛ:
«Είχαμε απουσίες και προβλήματα. Ο προπονητής μας μίλησε και μας είπε ότι μας εμπιστεύεται. Πιστεύω όλοι δώσαμε το 100% και βγήκε αυτό που βγήκε στο παιχνίδι. Δείξαμε μια μαχητικότητα. Μένουν δύο παιχνίδια και κοιτάμε τους 6 βαθμούς. Όσο πιο ψηλά μπορέσουμε να τερματίσουμε».
Για την καριέρα του και το ντεμπούτο του στην Super League 1:
«Για 6 μήνες έπαιζα στη Γερμανία στα 19 μου. Από ένα παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, όλα άλλαξαν για μένα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass