Αρ. Μπελά: «…έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε»

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2020 20:18

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Αριάν Μπελά δήλωσε -μεταξύ άλλων- τα εξής:


«Παίξαμε πολύ καλά στο α’ ημίχρονο και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας και ήμασταν καλοί στα μαρκαρίσματα, αναγκάζοντας τα Χανιά να παίζουν με μεγάλες πάσες, αλλά μετά από ένα λάθος μείναμε με δέκα παίκτες. Ωστόσο είχαμε την ευκαιρία στο τέλος του α’ ημιχρόνου να προηγηθούμε στο σκορ.
Το β’ ημίχρονο ήταν πιο εύκολο για τα Χανιά που κυκλοφόρησαν την μπάλα, ωστόσο εμείς είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Παίξαμε κυρίως με μεγάλες πάσες, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήμασταν ήρεμοι, λόγω της κούρασης καθώς παίζαμε με παίκτη λιγότερο. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για τα πλέι οφ, έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της λαρισινής ομάδας Μιχ. Νύκταρης επισήμανε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ακόμα έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ. Μέχρι να δεχθούμε την κόκκινη κάρτα είχαμε τον πρώτο λόγο, ενώ χάσαμε μία μεγάλη φάση με τον Γκουστάβο. Στο β’ ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τα Χανιά. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε. Απομένουν άλλα 5 παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ».
Τέλος ο τεχνικός των Χανίων Αλ. Βοσνιάδης τόνισε τα παρακάτω: «Ήταν μία σπουδαία νίκη σ’ ένα παιχνίδι σε ειδικές συνθήκες, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα που θέλει την είσοδό της στην εξάδα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα για να προσαρμοστούμε και πιστεύω ότι μέχρι το 25’ το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Μετά είχαμε την υπεροχή. Στο 45’ κινδυνέψαμε να πάμε στο ημίχρονο με ένα γκολ στην πλάτη. Στην επανάληψη βάλαμε και δεύτερο επιθετικό, κρατήσαμε την μπάλα, είχαμε τελικές και στο 78’ πετύχαμε το γκολ που μας έδωσε την ηρεμία που θέλαμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass