«Διαζύγιο» Αμπελιάς με Μπρισίμη - Εμμανουήλ

*Στις 2 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της ομάδας

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2020 20:05

Ένας... χωρισμός, σε οποιοδήποτε επίπεδο, δεν είναι ό,τι το καλύτερο, έστω και αν τις περισσότερες φορές, θεωρείται αναγκαίος.

Στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αμπελιάς, είχαμε λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με το τεχνικό δίδυμο των Βαγγέλη Μπρισίμη - Θοδωρή Εμμανουήλ, που έδωσαν άλλη ποιότητα στην ομάδα και έκαναν μια εξαιρετική δουλειά. Αν λάβουμε υπόψη την ανακοίνωση της ομάδας, το «διαζύγιο» έγινε σε συναινετικό κλίμα και οι δύο προπονητές αποχώρησαν σαν φίλοι. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Αμπελιάς, αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς ανακοινώνει την κοινή λύση συνεργασίας με τους προπονητές της Βαγγέλη Μπρισίμη και Θοδωρή Εμμανουήλ. Μαζί περάσαμε πολλά που θα μας μείνουν αξέχαστα. Φέρατε στην ομάδα μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα, ένα πολύ ψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου που φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε μέσα από την ψυχή μας να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας στην ομάδα μας. Ο χρόνος και η ζωή δεν σταματάνε εδώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είστε ένα κομμάτι της ομάδας μας».
*Από την πλευρά του το τεχνικό δίδυμο εκφράζει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο Πέτρο Μπανιά, έναν εξαίρετο άνθρωπο - παράγοντα, ο οποίος με την παρουσία του κοσμεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Αμπελιάς.
Επίσης, ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας και βέβαια τους ποδοσφαιριστές, για την άψογη συνεργασία, το ήθος και την προσφορά τους. «Εις το επανιδείν...», καταλήγει η ανακοίνωση του πρώην τεχνικού δίδυμου Βαγγέλη Μπρισίμη - Θοδωρή Εμμανουήλ.
ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Αμπελιάς προσκαλεί τα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδας σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 9 μ.μ στο καφενείο του Ιωάννη Κουγιούμη στην Αμπελιά Φαρσάλων, με θέμα τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass