Διακοπές με το μυαλό στην αναδιάρθρωση

*Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας περιμένουν τις εξελίξεις *Στα Γιάννενα βρίσκεται ο τεχνικός Αριαν Μπελά

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2020 21:00

Εβδομάδα με καύσωνα ανακοίνωσε πως θα περάσουμε η Μετεωρολογική Υπηρεσία και οι παίκτες του Απόλλωνα θα επιλέξουν κάποιες από τις δροσερές κοντινές παραλίες του νομού, για να απολαύσουν τα μπάνια και το απέραντο γαλάζιο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, από την περασμένη Δευτέρα, το πρωτάθλημα της superleague 2 διακόπηκε οριστικά και οι ομάδες άρχισαν τον σχεδιασμό για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.
Μια εξ’ αυτών είναι και ο Απόλλων Λάρισας, που περιμένει τις εξελίξεις και αν θα γίνουν τελικά ένας ή δύο όμιλοι στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Όσον αφορά τώρα στον τεχνικό Αριαν Μπελά που έκανε μια πολύ καλή δουλειά στο ποδοσφαιρικό σωματείο της Φιλιππούπολης τη φετινή σεζόν, βρίσκεται στα Γιάννενα όπου ο καιρός είναι δροσερός και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί από τον κ.Μαντζανά, για να συζητήσουν διάφορα θέματα.
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1
Κατά τ' άλλα, η προσφυγή που έκανε ως γνωστόν ο Λεβαδειακός στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League 2 στέρησε τη δυνατότητα στις ομάδες της Super League 1 να τοποθετηθούν επισήμως για την αναδιάρθρωση στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε. Ο Παναιτωλικός είχε θέσει το θέμα στο συμβούλιο, όμως οι υπόλοιποι του συνεταιρισμού επικαλέστηκαν την προσφυγή των Βοιωτών για να αποφύγουν να συζητήσουν τώρα το θέμα, που ενδιαφέρει όλες τις ομάδες.
Παρά την κωλυσιεργία, πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι στον συνεταιρισμό της μεγάλης κατηγορίας ωριμάζει η ιδέα της αύξησης των ομάδων, αλλά με άνοδο μόνο δύο ομάδων και όχι τεσσάρων. Έτσι λοιπόν οι 16 ομάδες, με άνοδο ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης είναι το πιθανότερο σενάριο, γιατί παραπάνω ομάδες είναι αδύνατον να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στο τηλεοπτικό τοπίο.

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ
ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ
Τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στις 7 Ιουλίου ανακοίνωσε η Ένωση Σούπερ Λίγκας-Football League. Στη ΓΣ θα συζητηθεί η τροποποίηση του καταστατικού αναφορικά με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε από διετής να γίνει τετραετής.
Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 14:00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1.- Διοικητικός - Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2019-2020.
2.- Τροποποίηση καταστατικού, άρθρο 11.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 8 Ιουλίου 2020 και ώρα 14.00 στον ίδιο χώρο και με τα ίδια Θέματα Ημερήσιας Διάταξης, οπότε και θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass