Θέλει νίκη για πολλούς λόγους η ΑΕΛ

*ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ (19:30) *ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΝΑΓΚΥ ΚΑΙ ΑΣΟΥΜΠΡΕ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2020 21:00

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει να πετύχει η ΑΕΛ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο AEL FC ARENA, στην 5η αγωνιστική των play out της Super League 1.

Πρώτα από όλα για να «σβήσει» την εικόνα του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών και να δείξει πως απλά ήταν μια κακή παρένθεση η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι δυνατοτητές της είναι μεγαλύτερες.
Οι παίκτες οφείλουν να παίξουν για την ιστορία της ομάδας και να συνειδητοποιήσουν παράλληλα, πως εμφανίσεις όπως στα ματς με Ατρόμητο και Παναιτωλικό, δεν πρέπει να ξαναδούμε.
Και βέβαια χρειάζεται να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα, διότι η φανέλα της ΑΕΛ είναι πολύ βαριά και ο κόσμος της ομάδας, δεν μπορεί να βλέπει την κάκιστη εικόνα της να επαναλαμβάνεται...
Ο Πανιώνιος σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερος αγωνιστικά από την ΑΕΛ, όμως οι «βυσσινί» καλούνται να δείξουν την ανωτερότητά τους στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA και να παίξουν με πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
ΔΥΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Κατά τα άλλα, επανέρχεται ο Αλί Γκαζάλ, όμως θα υπάρξουν δύο απουσίες, καθώς ο Ναγκυ χτύπησε στο δάκτυλο του χεριού του στην προχθεσινή προπόνηση και θα επανέλθει στη θέση του ο Κρίστινσον, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ασούμπρε ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ η αυριανή προπόνηση και η μεθαυριανή, πιθανότατα θα γίνουν στο AEL FC ARENA, όπου ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα καταλήξει και στο σχήμα της ενδεκάδας.
Την Κυριακή η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα μεταβεί σε ξενοδοχείο κοντά στη Μητρόπολη της Καρδίτσας.
ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ
Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΛ είδε μόνο ο Γκάμπριελ Τόρζε, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για τα play out της Super League 1 και είναι στο όριο με τρεις.
Αν δεχθεί ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσει το επόμενο παιχνίδι των «βυσσινί», με τη Λαμία. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στα play out θα εκλείψει το δικαίωμα επιλογής στο πού θα εκτίσουν την ποινή τους μόλις φτάσουν στο όριο και θα χάσουν το αμέσως επόμενο ματς.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στα play out:
Γκάμπριελ Τόρζε 3
Θεοχάρης Ηλιάδης 1
Ζαν Λουκ Ασούμπρε 1
Αλί Γκαζάλ 1
Τζόναθαν Μπούστος 1
Φιλίπ Στελιάνο 1
*Οι κόκκινες κάρτες της ΑΕΛ στα play out:
Αλί Γκαζάλ 1 (δύο κίτρινες).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass