Πρωταθλητής ΕΣΚΑΘ στους παίδες ο Κεραυνός

*Νίκησε στον χθεσινό τελικό, στο κλειστό του Παλαμά, τον Αίολο Τρικάλων με 61-56 *Η λαρισινή ομάδα ετοιμάζει τις αποσκευές της για τη Θεσσαλονίκη όπου θα διεξαχθεί η Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2020 20:40

Ένα ακόμα βαρύτιμο τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Κεραυνός, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας στην κατηγορία παίδων. Η ομάδα της Λάρισας επικράτησε στον χθεσινό τελικό της ΕΣΚΑΘ, που διεξήχθη στο κλειστό Παλαμά, του Αιόλου Τρικάλων με 61-56 και πανηγύρισε τον τίτλο για δεύτερη σερί φορά.

Έτσι ο Κεραυνός θα δώσει το «παρών» στη Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί από 13 έως 18 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή των έξι καλύτερων ομάδων από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τον Κεραυνό να προσπαθεί να ξεφύγει στο σκορ (στο πρώτο δεκάλεπτο), ωστόσο δεν κατάφερε να «χτίσει» διαφορά ασφαλείας, απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο, ο οποίος ήταν απειλητικός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αίολος πέρασε μπροστά στο σκορ 52-50 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου. Η ψυχραιμία και η αγωνιστική πειθαρχία των Λαρισαίων, οι οποίοι αξιοποίησαν τα δυνατά τους σημεία, ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν την εξέλιξη του παιχνιδιού και τους οδήγησαν πανάξια στη νίκη. «Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη ψυχή, άσχετα αν τα περισσότερα ήταν μικρότερης ηλικίας σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα» δήλωσε στην «ΕτΔ» αμέσως μετά τον τελικό ο προπονητής του Κεραυνού, Θοδωρής Κουτρούλης και πρόσθεσε: «Στα χαρτιά ήμασταν το αουτσάιντερ, αλλά μέσα στο γήπεδο αποδείξαμε ότι είμαστε το φαβορί και ότι άξια πήραμε το πρωτάθλημα. Ο τίτλος αυτός είναι αφιερωμένος στον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Πάκα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί μας περιμένει η Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη όπου μετέχουν οι έξι καλύτερες ομάδες από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Από το τουρνουά αυτό προκρίνεται ο πρώτος ο οποίος θα μετέχει στην τελική εξάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος».
Τα δεκάλεπτα: 22-19, 38-34, 49-45, 61-56.
Διαιτητές: Παγώνης, Παζώλης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κουτρούλης-Παππάς): Τζαλαβάρας 6, Γιακούλας 6, Μπόρσης 8, Αργυρούλης 2, Μάννης, Πανάγος 26 (4), Σδούγκας 7, Σταυροκώστας, Αλέξης 6, Νταμπούρας, Κίτσιος, Γκουντόπουλος (Δραγατσίκης, Πλιάτσικας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass