Αγώνας δοκιμών με δίκαιο αποτέλεσμα

*Συμφώνησαν οι παίκτες Λαμίας και ΑΕΛ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2020 20:50

Ήταν ένας αγώνας δοκιμών με δίκαιο αποτέλεσμα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν όσοι άκουσαν τις δηλώσεις των παικτών μετά τον προχθεσινό άσχημο, ποιοτικά αγώνα, μεταξύ Λαμίας και ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ (ΑΕΛ): «Σίγουρα ήταν μια καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες έκανες αρκετές φάσεις, πάλεψαν. Άσχετα αν το παιχνίδι δεν ήταν τόσο βαθμολογικού ενδιαφέροντος οι δύο ομάδες δοκίμασαν σχήματα, παίκτες. Όπως είδατε χρησιμοποιήσαμε άλλο σχήμα, με νεαρούς παίκτες και πιστεύω πως τα πήγαμε πολύ καλά. Σίγουρα ήταν καλή ευκαιρία αυτή, ειδικά αφού εξασφαλίσαμε την παραμονή στην κατηγορία, ο προπονητής μάς δίνει τις ευκαιρίες και εμείς πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε, να μείνουμε στο ρόστερ και να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά ακόμα καλύτερα».
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (ΑΕΛ): «Σίγουρα όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια. Ήταν ένα παιχνίδι που λέμε αδιάφορο. Δοκιμάσαμε παίκτες και οι δύο ομάδες. Είναι παιχνίδια που δουλεύουν οι προπονητές για την επόμενη σεζόν. Ο καθένας δουλεύει όπως ξέρει υπό τις οδηγίες του προπονητή και δίνει το καλύτερο στο γήπεδο».
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΛΙΑΚΑΣ (ΛΑΜΙΑ): «Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Δεν ήρθε και πιστεύω το δίκαιο αποτέλεσμα ήταν το Χ. Τα παιδιά παλέψανε παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τόση ζέστη. Πιστεύω ότι ήταν ένα παιχνίδι με καλές ευκαιρίες για εμάς, θα μπορούσε να είναι και καλύτερα».
Για το γεγονός ότι έχει παίξει βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια:
«Ο προπονητής με έχει βάλει βασικό σε τρία παιχνίδια και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να τον δικαιώσω».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass