Με αξιοπρέπεια και κόντρα στην Ξάνθη

*ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ PLAY OUT *ΟΡΙΣΜΟ ΞΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2020 21:00

Τελευταία αγωνιστική για τη διαδικασία των play out και η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 19:15 στο AEL FC ARENA, την ομάδα της Ξάνθης.


Παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα τους φιλοξενούμενους που δίνουν τη μάχη της σωτηρίας και χρειάζονται τους βαθμούς, αλλά και για τους «βυσσινί» υπάρχει κίνητρο και αυτό είναι η αξιοπρέπεια.
Οι παίκτες καλούνται να παίξουν λοιπόν για τη φανέλα και την ιστορία της λαρισινής ομάδας, παρότι υπάρχει η κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες και το μυαλό στις... διακοπές.
Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη και μετά τον σαββατιάτικο αγώνα, για δύο εβδομάδες περίπου θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν τέλος του μηνός, με περισσότερες δυνάμεις και φορτωμένες τις μπαταρίες, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της καινούριας σεζόν.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα το απόγευμα θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μάλλον δεν θα υπολογίζει τον Αλί Γκαζάλ, ο οποίος επέστρεψε με μια μικρή θλάση στον προσαγωγό από την αναμέτρηση με τη Λαμία και σήμερα θα αξιολογηθεί από το ιατρικό τιμ η κατάστασή του.

ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε έγγραφο που απέστειλε προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με αίτημά της για ορισμό ξένων διαιτητών στον αγώνα ΑΕΛ - Ξάνθη της τελευταίας αγωνιστικής των play out, όπου αναφέρει πως:
«Αιτούμαστε τον ορισμό ξένων διαιτητών για τον εν θέματι εντός έδρας αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των play out, καθώς από το αποτέλεσμά του κρίνεται η παραμονή της ομάδος της Ξάνθης και η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
Ειδικά στην προηγούμενη αγωνιστική υπήρξαν διαιτησίες που διαμόρφωσαν αποτελέσματα (Πανιώνιος - Παναιτωλικός και Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης), αλλά και τη βαθμολογία και το μέλλον ιστορικών ομάδων, που αντιμετωπίζουν το φάσμα του υποβιβασμού και δεν επιθυμούμε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ξάνθη να το διαμορφώσουν εξωγενείς παράγοντες, παρά μόνο η αγωνιστική συμπεριφορά, η απόδοση και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών των ομάδων».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass