ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ:

Παραμένει πιστός στη φιλοσοφία του

*Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ *Δ. ΙΟΦΤΣΕΦ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ *Β. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 20:15

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής του βόλεϊ γυναικών κινείται ο Φιλαθλητικός. Η λαρισινή ομάδα μετά από μία αξιόλογη πορεία στην περσινή διοργάνωση (κατείχε την 4η θέση της βαθμολογίας την αγωνιστική που

διακόπηκε το πρωτάθλημα) θα προσπαθήσει να παρουσιάσει μία ανάλογη εικόνα τη φετινή σεζόν, παραμένοντας ωστόσο πιστή στη φιλοσοφία της που είναι η ανάδειξη και προώθηση των νεαρών ταλαντούχων αθλητριών. Με άλλα λόγια θα δοθούν και φέτος ευκαιρίες σε νέα κορίτσια να δείξουν την αξία τους και να καθιερωθούν στην ομάδα.

Για τον λόγο αυτόν οι αλλαγές που έγιναν φέτος στο έμψυχο δυναμικό ήταν λίγες και στοχευμένες. Επικεφαλής της αγωνιστικής προσπάθειας για μία ακόμα χρονιά θα είναι ο τεχνικός Δημήτρης Ιόφτσεφ, ο οποίος μετρά 14 συνολικά χρόνια στον Φιλαθλητικό, ενώ στον προεδρικό θώκο του Συλλόγου βρίσκεται ο Βασίλης Ακριβούλης.
«Η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται στα δικά της παιδιά, τα οποία προέρχονται από τα τμήματα της ακαδημίας» επισήμανε ο κ. Ακριβούλης και πρόσθεσε:
«Μεγάλος μας στόχος είναι τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Πέρυσι εξαιτίας της διακοπής, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε στο Πανελλήνιο κορασίδων, ωστόσο φέτος προετοιμαζόμαστε για να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Έχουμε ήδη δύο αθλήτριες στην Εθνική ομάδα κορασίδων τις Βαϊοπούλου και Γαργάλα και αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία μας, δηλαδή να αναδεικνύουμε ταλέντα και θα συνεχίσουμε σύμφωνα με αυτήν τη φιλοσοφία» κατέληξε ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού.
Σε ό,τι αφορά τους αγωνιστικούς στόχους ο τεχνικός Δημήτρης Ιόφτσεφ επισήμανε:
«Πιστεύω φέτος ότι η ομάδα είναι πιο πλήρης σε σχέση με την περσινή σεζόν. Μπορώ να πω πιο ώριμη υπό την έννοια ότι τα κορίτσια γνωρίζουν περισσότερο την κατηγορία, ενώ έγιναν κάποιες προσθήκες εκεί που θέλαμε. Επομένως πρωταρχικός μας στόχος είναι η γρήγορη και άνετη παραμονή και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε θέση στην τετράδα. Η ουσία όμως είναι να παράγουμε αθλήτριες και αυτός είναι ένας βασικός μας στόχος» κατέληξε ο κ. Ιόφτσεφ.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Φέτος η ομάδα του Φιλαθλητικού ενισχύθηκε με την προσθήκη τριών αθλητριών που είναι η Ελένη Μπέη (αποκτήθηκε από την ΕΑΛ), η Ρίτα Παναγιώτου (αγωνιζόταν στη ΓΣΕ Ελασσόνας) και η Ελένη Πλιάτσου (από τον Αίαντα Ευόσμου). Αντίθετα αποχώρισε η Μαρία Ντόνα (αποκτήθηκε από τον ΣΠΑ Καρδίτσας).
Τα υπόλοιπα κορίτσια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Φιλαθλητικού απαρτίζουν οι Ανδρομάχη Κουτρουμπή, Ειρήνη Κουτρουμπή, Μαρίζα Βαϊοπούλου, Ελευθερία Γαργάλα, Χαρά Νταφοπούλου, Θεοδώρα Ευθυμιοπούλου, Ολυμπία Πίτσα, Αναστασία Μαυρομάτη, Βασιλική Κατσάρα, Μαρίνα Καραγιάννη, Αποστολία Στατήρη και Σοφία Ζιώγα.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Οι προπονήσεις του Φιλαθλητικού διεξάγονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας η ομάδα θα δώσει μία σειρά από φιλικά παιχνίδια, ενώ θα μετέχει και σε δύο τουρνουά στον Βόλο. Τα φιλικά θα ξεκινήσουν με τη Νίκαια στις 24 του μηνός και ακολουθούν τα παιχνίδια με Καρδίτσα (26/9), Τρίκαλα (30/9), ΧΑΝΘ (3/10) και Πεύκα (10/10), ενώ τα δύο τουρνουά στον Βόλο θα διεξαχθούν στις 4 και 17 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass