Ξανά Αλκαζάρ...

Η ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2020 21:00

Από το... «Αντίο Αλκαζάρ...» της 21ης Νοεμβρίου 2010 πάμε στο «Ξανά Αλκαζάρ» της 28ης Σεπτεμβρίου 2020.... Κανένας πριν μία δεκαετία δεν φανταζόταν ότι η ΑΕΛ θα επέστρεφε στο γήπεδο που επί 46 χρόνια συνδυάστηκε με πρωτάθλημα, κύπελλα, ευρωπαϊκές πορείες αλλά και υποβιβασμούς.


Αυτό το αντίο αποδείχθηκε προσωρινό, αφού ήρθε η στιγμή που η ομάδα για επιχειρηματικούς λόγους επιστρέφει στη σημερινή έδρα ακολουθώντας αυτό που είχαν κάνει και άλλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός που κάνει τη... διαδρομή ΟΑΚΑ-Λεωφόρος Αλεξάνδρας (ούτε «ποδοσφαιρικό αστικό» να ήταν...).
Τι σύμπτωση! Αύριο η ΑΕΛ στις 19.30 φιλοξενεί στην επιστροφή της στο Αλκαζάρ τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Ένα παιχνίδι στο οποίο η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη νίκη (υπενθυμίζουμε ότι την 1η αγωνιστική έχασε από τον ΠΑΟΚ με 1-0), ώστε να αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει μια θέση από 5η έως 10η που είναι και ο στόχος τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νίκολα Ζίζιτς, ενώ αναμένεται για μία ακόμα φορά αν θα ακολουθήσει τη γνώριμη τακτική 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα παίξει ο Ναγκί, στην άμυνα δεξιά ο Μπέρτος και αριστερά ο Φιλίπ, ενώ στα σέντερ μπακ ο Μιχαήλ με τον Ηλιάδη.
Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σπαρβ με έναν εκ των Σετσέροβιτς, Αλι Γκαζάλ (μάλλον ο πρώτος), ενώ πιο μπροστά θα αγωνιστούν σίγουρα ο Τόρζε με τον Τρούγιτς και έναν εκ των Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλα (πιθανόν ο πρώτος).
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως η αποστολή που θα βγάλει ο προπονητής θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο της Λάρισας.
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
Τριάντα τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Παναθηναϊκός, στη Λάρισα. Η προϊστορία ευνοεί τον Παναθηναϊκό στους εκτός έδρας αγώνες με την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» έχουν 7 νίκες, 9 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετράνε 17 νίκες. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του «τριφυλλιού» με 58-30.

 

 

Την Τετάρτη η άφιξη Χαρογιάν

Η ΑΕΛ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αρμένιο διεθνή παίκτη Βαραζντάντ Χαρογιάν, ο οποίος αύριο αναμένεται να πάρει βίζα για να έρθει στη χώρα μας και στη λαρισινή ομάδα τον περιμένουν την Τετάρτη όπου πιθανόν να γίνει η επίσημη παρουσίασή του. Σήμερα δημοσιεύουμε τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη σύμφωνα με τον transfemarkt.

harogian2

 

 

 

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος, μίλησε με Ρόκα-Πογιάτος

Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, πήγε χθες το πρωί, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.
Ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» που μετά από μία μακρά περίοδο «απουσίας» από την καθημερινότητα του αγωνιστικού, έχει πυκνώσει τους τελευταίους μήνες τις επαφές του με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έφτασε στο «Γ. Καλαφάτης» προς το τέλος της προπόνησης.
Χαιρέτησε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κι ακολούθως είχε συνομιλία με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.
Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για περίπου δέκα λεπτά με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, κάνοντας μία πρώτη κουβέντα για την κατάσταση της ομάδας ενόψει του αυριανού «κομβικού» αγώνα με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ», αλλά και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις (σ.σ. απόκτηση κεντρικού μέσου) κι εν συνεχεία αποχώρησε.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass