Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 20:05

O Αστ. Φουσίκας ανέλαβε τεχνικός στην ακαδημία Συκουρίου

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στα τμήματα υποδομής του Ολύμπου Γόννων, ο Αστέριος Φουσίκας παραμένει εντός Δήμου Τεμπών και αναλαμβάνει τεχνικός στην ακαδημία του Κισσάβου Συκουρίου.

 

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (3-4/10)

Από τη γραμματεία της Ένωσης ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου στις 16:30:
ΣΑΒΒΑΤΟ (3/10)
Τερψιθέα-Ελάτεια
ΚΥΡΙΑΚΗ (4/10)
Συκέα-Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση
Βασιλί-Αμπελόκηποι (αναβολή)
Τοξότης-Στόμιο
Καρυά-Ακαδ. Ελασσόνας
Αετόλοφος-Ανάβρα
* Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝ Λάρισας, αφού συνεδρίασε αποφάσισε τα κάτωθι:
1. Αναβάλλει την αναμέτρηση Δόξα Υπέρειας – ΑΕ Μάνδρας 2016, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Υπέρειας.
2. Ακυρώνει την αναμέτρηση ΑΕ Βουναίνων – Φορτούνα Κουτσοχέρου, λόγω παραίτησης της ομάδας της ΑΕ Βουναίνων.
3. Η αναμέτρηση Αναγέννηση Φαρσάλων – ΑΟ Ναρθακίου, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ναρθακίου με γηπεδούχο ομάδα το Ναρθάκι.

 

Τεχνικός διευθυντής ο Κοτσόλης στην Κηφισιά

Χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Κηφισιάς, η οποία θα αγωνιστεί στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ανέλαβε και επίσημα ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ, του Παναθηναϊκού και της Ομόνοιας, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Εθνική Ελλάδος, στα 41 του, θα «υπηρετήσει» το ποδόσφαιρο από ένα διαφορετικό πόστο. Σημειώνεται πως ο Κοτσόλης βρέθηκε πρόσφατα στη Λάρισα και παρακολούθησε το φιλικό Απόλλων Λ.-Κηφισιά (0-0), που διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

 

Σε δύο ομίλους η Football League

Ενημέρωση για το περιεχόμενο των συναντήσεων με τη διοίκηση της ΕΡΤ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έγινε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 – Football League, που διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης. Όπως έγινε γνωστό, η διοργανώτρια αρχή ζήτησε, με επιστολή της, άμεση συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και τον υφυπουργό παρά τον πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Επίσης, θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση της αρχικής πρότασης της ΕΡΤ και νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης τις επόμενες ημέρες. Αναφορικά με την προσφυγή της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου για τον προβιβασμό των ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, το Δ.Σ. δήλωσε πως εμμένει στην απόφασή του και συνεχάρη τις δύο ΠΑΕ για την άνοδό τους. Πάντως, η κλήρωση του πρωταθλήματος της F.L., που θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, θα πραγματοποιηθεί μετά την εκδίκαση της προσφυγής του συλλόγου της Μαγνησίας.

 

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας

Η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει αντίπαλο. Οι Βαυαροί κατέκτησαν το πέμπτο τους τρόπαιο μέσα σε 107 ημέρες, επικρατώντας με 3-2 της Ντόρτμουντ στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας. Η «σφαλιάρα» από τη Χόφενχαϊμ στο πρωτάθλημα «ξύπνησε» τη Μπάγερν, η οποία «λύγισε» τη μαχητική Ντόρτμουντ, πανηγυρίζοντας μετά την κατάκτηση της Bundesliga, του γερμανικού Κυπέλλου, του Champions League και του Super Cup Ευρώπης και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.
Οι παίκτες της Μπάγερν μπήκαν με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι και προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Τολισό (18’) και Μίλερ (32’). Οι Βεστφαλοί, ωστόσο, είχαν τις… απαντήσεις κι αφού μείωσαν αρχικά με τον Μπραντ στο 39’, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55’, με υπέροχο γκολ του Χάαλαντ.
Η τελευταία… λέξη ωστόσο, ανήκει και πάλι στην Μπάγερν και δη στον Τζόσουα Κίμιχ, ο οποίος στο 82’ υποδέχθηκε εξαιρετικά την ασίστ από τον Λεβαντόφσκι μέσα στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Ντόρτμουντ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass