Εσβησε το όνειρο...

Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ «ΛΙΓΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ  CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ 2-1 - ΣΥΝΕΧΙZΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 20:00

Ούτε τώρα γεύτηκε τη χαρά και τη δόξα των ομίλων του Champions League ο ΠΑΟΚ, ηττηθείς από τη ρωσική Κράσνονταρ και στην Τούμπα με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) και απογοητεύοντας με τη χλιαρή και αναιμική του απόδοση τους οπαδούς του, σε ένα κομβικό και δεόντως σημαντικό παιχνίδι που θα σημάδευε ενδεχομένως τη σύγχρονη ιστορία του.


Στο 73’ ο Μιχαηλίδης με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθειά του να αποκρούσει σουτ του Σμολνίκοφ για να γίνει έτσι το 0-1 που πολλαπλασίαζε τις προοπτικές πρόκρισης της Κράσνονταρ.
Ο ΠΑΟΚ βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ελ Καντουρί στο 77’ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα και η Κράσνονταρ είχαν άλλη γνώμη. Στο επόμενο λεπτό ο Καμπελά (78’) με πολύ ωραίο σουτ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς για να «σφραγίσει» με το γκολ αυτό η ρωσική ομάδα το εισιτήριο της πρόκρισης για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Champions League.
Ο ΠΑΟΚ δεν στάθηκε για μια ακόμη φορά ικανός να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης και πλέον θα πρέπει να συμμαζέψει τα κομμάτια του μετά από αυτόν τον αποκλεισμό. Ο «Δικέφαλος» θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.
Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)
Κίτρινες: Ινγκασον, Πέλκας, Ελ Καντουρί - Βιλένα, Κάιο
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Ζ. Ζίφκοβιτς, Κρέσπο (59’ Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Βαρέλα (76’ Σφιντέρσκι), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Πέλκας (59’ Τσόλακ), Α. Ζίφκοβιτς.
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (Μουράντ Μουσάεφ): Σαφόνοφ, Κάιο, Μαρτίνοβιτς, Πετρόφ, Ραμίρες, Βιλένα, Γκαζίνσκι (83’ Καμπόλοφ), Ούτκιν (58’ Σμολνίκοφ), Καμπελά (85’ Σουλεϊμάνοφ), Κλάεσον, Μπεργκ.

 

Η ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ
Η Μίντιλαντ έκανε την έκπληξη με τη Σλάβια Πράγας και παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-1 στην έδρα της έφερε τα πάνω κάτω στο δεύτερο ημίχρονο και με το εντυπωσιακό 4-1 προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Champions League (το πρώτο ματς είχε τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα).
Το ίδιο έκανε και η Σάλτσμπουργκ η οποία μετά τη νίκη της στο Ισραήλ επί της Μακάμπι με 2-1 επιβλήθηκε και στην Αυστρία με 3-1 και πέρασε στους ομίλους αφήνοντας εκτός το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη. Ο 50χρονος τεχνικός αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον διαιτητή Μπριχ, όταν διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για τον καταλογισμό του πέναλτι, με το οποίο οι Αυστριακοί έκαναν το 2-1.
Τα χθεσινά αποτελέσματα και οι σκόρερ:
*ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ    1-2
(77’ Ελ Καντουρί - 73’αυτ. Μιχαηλίδης, 78’ Καμπελά)
*Σάλτσμπουργκ-Μακάμπι Τελ Αβίβ    3-1
(16’ Ντάκα, 45’+4 πεν. Ζομποζλάι - 30’ Καρζέβ)
Μίντιλαντ-Σλάβια Πράγας    4-1
 (65’ Κάμπα, 83’ Σόλζ, 88’ Ονιέκα, 90’+1 Ντρέιερ - 3’ Ολαγίνκα)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass