Δύσκολο έργο για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2020 18:30

Δεύτερη κάθοδος για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στην Αθήνα όπου θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη φιλόδοξη ΑΕΚ στις 19.30 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.


Η λαρισινή ομάδα πηγαίνει «λαβωμένη» καθώς υπήρξε κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη αλλά για να αναβληθεί η αναμέτρηση θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρία κρούσματα σε μία ομάδα.
Ο τεχνικός Λίνος Γαβριήλ θέλει η ομάδα του να δείξει και σ’ αυτό το παιχνίδι την ανταγωνιστικότητά της όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό που έχασε με 69-60, ενώ σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης είχε «φλερτ» με την έκπληξη.
Σίγουρα η ΑΕΚ θα είναι... υποψιασμένη για τη δυναμικότητα της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, ενώ την 1η αγωνιστική πέρασε από το «Σοφία Μπεφόν» το εμπόδιο του Ιωνικού.

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΑ ΕΞΙ...
Τέσσερις εκ των έξι αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής στην Βasket League θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την απόφαση από πλευράς ΕΣΑΚΕ για αναβολή των αγώνων ΠΑΟΚ–Λαύριο, Προμηθέας Πατρών–Παναθηναϊκός λόγω εφαρμογής των διατάξεων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Αναλυτικά:
Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ «ανοίγει» στις 16:00 σήμερα (31/10), με την αναμέτρηση Κολοσσός Ρόδου-Μεσολόγγι. Οι Ροδίτες προέρχονται από μία καλή εμφάνιση που όμως συνδυάστηκε με ήττα (84-81) στο Περιστέρι, ενώ οι νεοφώτιστοι συνδύασαν την ιστορική πρώτη εμφάνισή τους στα «μεγάλα σαλόνια» με εντός έδρας νίκη, 73-70 επί του Άρη, χάρη στο τρίποντο του Γκριν στην εκπνοή.
Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι ο συνδετικός «κρίκος» μεταξύ των δύο ομάδων, αφού ο νυν φόργουορντ του Μεσολογγίου άρχισε τη διαδρομή του στην Ελλάδα από τη Ρόδο στη σεζόν 2012-13, για να ακολουθήσουν Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Κόροιβος.
Ως προς την ιστορία, ο Κολοσσός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από ομάδες που ήταν νεοφώτιστες στην Basket League. Ηττήθηκε στη σεζόν 2018-19 από το Περιστέρι (77-84), τον Χολαργό στην παράταση (75-81) και στην περασμένη σεζόν από τη Λάρισα (80-83).
Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στην Basket League θα επιδιώξει να πετύχει το Περιστέρι στο «Σοφία Μπεφόν» με αντίπαλο τον Ιωνικό Νικαίας σήμερα ( 17:00).
Ο Ηρακλής ξεκίνησε τη σεζόν με μία εμφατική νίκη, 75-57, επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα και τώρα έχει μία μοναδική ευκαιρία να κάνει το δύο στο δύο απέναντι στους συμπολίτες του.
Η 2η αγωνιστική στέλνει τον «Γηραιό» στο Αλεξάνδρειο, όπου την Κυριακή (1/11) στις 19:30, τον περιμένει ο Άρης, για το τζάμπολ. Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά, καθώς ηττήθηκε στην έδρα του Μεσολογγίου για την 1η αγωνιστική.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Basket League έχει ως εξής:
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΗΜΕΡΑ
16:00 Κολοσσός Ρ.-Μεσολόγγι Αναστόπουλος Π.-Σώμος-Τζιοπάνος Ν. (Βιτζηλαίος Σ.)
17:00 Ιωνικός Ν.-Περιστέρι Παπαπέτρου Π.-Ξενικάκης-Ευφραιμίδης (Ντάβαρης)
19:30 ΑΕΚ-Λάρισα Ψαριανός-Πουρσανίδης Κ.-Καρπάνος (Ορφανός Γ.)
ΑΥΡΙΟ
19:30 Άρης-Ηρακλής Κορομηλάς Η.-Σταματόπουλος-Κάρδαρης (Παπαδόπουλος Ν.)
ΠΑΟΚ-Λαύριο --ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ--
Προμηθέας Πατρών-Παναθηναϊκός --ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ--
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΕΚ 2β. 1αγ.
Παναθηναϊκός 2 1
Μεσολόγγι 2 1
Περιστέρι 2 1
Ηρακλής 2 1
Κολοσσός 1 1
Αρης 1 1
Ιωνικός 1 1
ΠΑΟΚ 1 1
Λάρισα 1 1
Λαύριο -
Προμηθέας Π. -

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass