Εξω φρενών ο Μιχάλης Γρηγορίου

*ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2020 21:00

Πέντε αγώνες χωρίς νίκη έχει η ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, με τη βαθμολογική συγκομιδή (2 βαθμοί) να αδικεί την αγωνιστική εικόνα της, αφού έπρεπε να έχει τριπλάσιους βαθμούς!


Προχθές στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου ήρθε ισόπαλη με 1-1, ένα αποτέλεσμα που πριν τον αγώνα ίσως ήταν επιτυχία, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι αποτυχία, καθώς οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με 1-0 στο 51' και ο αντίπαλος έπαιζε αρχικά με δέκα παίκτες (51') και στη συνέχεια με εννέα (85'). Ένα αριθμητικό πλεονέκτημα που δεν εκμεταλλεύτηκε η λαρισινή ομάδα, αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 (83') και απώλεσε δύο βαθμούς.
Από τον αγώνα αυτόν κρατάμε τη βελτιωμένη εικόνα, την καινούρια τακτική (3-5-2) και τη βελτίωση ορισμένων παικτών που πήραν θέση φέτος στο αρχικό σχήμα όπως ο Ηλιάδης, ο Μούζεκ, ο Πλατέλλας και ο Νικολιάς. Επίσης, δικαίωσαν τον Γρηγορίου, που δεν τους ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, ο Σετσέροβιτς και ο Τόρζε.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου χθες, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, μίλησε σκληρά στους παίκτες στα αποδυτήρια. Είναι πικρό οι «βυσσινί» να έχουν δώσει 14 εκτός έδρας παιχνίδια, από τις 27 Οκτωβρίου 2019, όταν είχαν νικήσει τον Παναθηναϊκό 2-1 στο ΟΑΚΑ, και ο απολογισμός τους να είναι 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Αναμφίβολα πρόκειται για αρνητική επίδοση να μετράνε έναν χρόνο και κάτι μέρες χωρίς νίκη...
Ο Γρηγορίου τους ρώτησε για ποιον λόγο μετά το 55' οπισθοχώρησαν και θεώρησε αδικαιολόγητο το άγχος τους. Είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι θέλετε πάρα πολύ τη νίκη, αλλά το άγχος που έχετε δεν σας αφήνει να βρείτε τον σωστό τρόπο. Φώναζα συνέχεια αλλά δεν ακούγατε. Τι να πω... χάσαμε μια νίκη. Από δω και πέρα μην σας νοιάζει ο βαθμολογικός πίνακας, αλλά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα έρθουν οι νίκες αλλά πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό. Δείχνετε ότι φοβάστε το αποτέλεσμα γι’ αυτό δεν δικαιολογώ ότι οπισθοχωρήσαμε. Είστε καλοί παίκτες και μπορείτε να κερδίσετε οποιοσδήποτε αντίπαλο από δω και πέρα αλλά πρέπει να ακούτε για τη διαχείριση του αγώνα».
Ο προπονητής δεν θέλησε να αναφερθεί ονομαστικά σε παίκτες και πλέον από χθες το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στα Γιάννινα. Η αναμέτρηση είναι εξ αναβολής για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σήμερα η ομάδα θα κάνει απογευματινή προπόνηση και μετά το τέλος αυτής ο Γρηγορίου θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα.

Δυσαρέσκεια για Σετσέροβιτς

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες στην ΠΑΕ ΑΕΛ υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόδοση του Σετσέροβιτς και μάλλον θα τεθεί εκτός αποστολής στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης στα Γιάννενα. Δεν ξέρουμε αν υπάρξουν και άλλες εξελίξεις...

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΗ:
Υποτιμήσαμε το παιχνίδι γι' αυτό δεν πήραμε τη νίκη

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΛ έκανε προχθές στον Βόλο κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου ο Ιωάννης Κωστή και σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είπε:
«Το χάρηκα που αγωνίστηκα. Αν παίρναμε και τη νίκη θα ήμουν ακόμα περισσότερο χαρούμενος».
*Για το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Βόλο:
«Υποτιμήσαμε το παιχνίδι γι' αυτό δεν πήραμε τη νίκη. Πίεση δεν είχαν, είχαμε το σκορ και εκείνοι ήταν με την κόκκινη κάρτα».
*Για τους στόχους της ΑΕΛ:
«Η ΑΕΛ έχει μέλλον, πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να δώσει πολλά πράγματα».

 

ΑΝΧΕΛ ΛΟΠΕΘ:
Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι

Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ (1-1) τόνισε: «Πήραμε έναν βαθμό και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, μετά την αποβολή δύο παικτών, είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Έχουμε 12 πόντους. Ισοφαρίσαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο μισό είχαμε πέντε ευκαιρίες, αν δεν σκοράρεις έτσι, μετά είναι πρόβλημα. Μετά είχαμε κάποια προβλήματα, δεχτήκαμε το γκολ, δυσκόλεψαν τα πράγματα και μετά μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό, ότι πήραμε τον βαθμό. Αυτήν τη νοοτροπία δείχνουμε, όπως και με τον Παναθηναϊκό, δεν παραδοθήκαμε, οι παίκτες επέστρεψαν, μετά που μείναμε και με εννιά παίκτες, οι παίκτες μου έρχονταν και μου έλεγαν να συνεχίσουμε και θα το γυρίσουμε».
Για τον Γκαραβέλη:
«Χαρούμενος, είχε απίστευτη απόδοση στα τελευταία παιχνίδια. Τα λάθη συμβαίνουν, έχει καλή νοοτροπία, δεν έχω κάτι άλλο να πω, μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή».

 

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ Λαζάρου και Κοταρέλλας

Νέο «αίμα» στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς εισέρχονται με απόφαση του κ. Αλεξίου Κούγια οι κ. Ηρακλής Λαζάρου και Κωνσταντίνος Κοταρέλλας. Τα δύο νέα μέλη αναλαμβάνουν γενικοί μάνατζερ όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η αποκλειστική τους πλέον εργασία είναι η ενασχόλησή τους από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΕΛ (προσωπική επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, προσωπική επαφή με όλους τους προπονητές και συνδετικός κρίκος με την ιδιοκτησία επί καθημερινής βάσεως).
Ο Ηρακλής Λαζάρου, εκτός αυτής της αρμοδιότητος, αναλαμβάνει και όλο το επικοινωνιακό τμήμα της ΑΕΛ (site, social media, τμήμα marketing). Ο Κωνσταντίνος Κοταρέλλας αναβαθμίζεται και εκτός από team manager των ομάδων Κ19 και Κ17, θα συνεργάζεται με τον κ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους κ. Ζιάκα και Ευαγγέλου και τους κ. Γρηγορίου, Γεωργιάδη, Παναγούλη, Γελαδάρη και Φιλιππή. Γενικός team manager παραμένει ο κ. Κωνσταντίνος Μαντζιώκας.
Ο Λαζάρου είναι 27 χρονών, γνώστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για την ανάληψη των καθηκόντων του μας είπε: «Θεωρώ πρόκληση τη θέση που ανέλαβα και θα κριθώ για το έργο μου όχι από τα λόγια μου αλλά από τα έργα μου».
Ο Κοταρέλλας είναι γνώριμος στο περιβάλλον της ΑΕΛ, αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 1996-1998. Είναι 41 χρονών και γνώστης του ποδοσφαίρου αφού αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες (ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Πανελευσινιακό, Πανηλειακό, Καλαμάτα, Αχαρναϊκό, Παναχαϊκή, Εθνικό, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιγιάλειο, Θερμαϊκό, Ψαχνά, Ασπρόπυργο, Τύρναβο, Τρίκαλα), ενώ διετέλεσε προπονητής στη Δήμητρα Γιάννουλης.
Μας είπε για τη νέα του θέση: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ελπίζω να δικαιώσω τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια για την αναβάθμιση των καθηκόντων μου. Κάνω οτιδήποτε για να βοηθήσω την ομάδα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής της Super League:
*Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης    2-0
(65’, 72’ Χασάν)
*Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα    0-2
(37’ Ελευθεριάδης, 70’ Κάργας)
*ΝΠΣ Βόλος-Λάρισα    1-1
(83’ Δουβίκας - 51’ Πινακάς)
*Λαμία-Παναθηναϊκός    0-2
(8’, 60’ Καρλίτος)
*Άρης-Αστέρας Τρίπολης    1-0
(55’ αυτ. Πασαλίδης)
*Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ    1-3
(55’ πεν. Αριγίμπι - 18’ Σφιντέρσκι, 88’ Νινούα, 90’ +5 πεν. Τσόλακ)
*ΑΕΚ-ΟΦΗ     2-1
(32’ Νεντελτσεάρου, 74’ Σάκχοφ - 6’ Στάρτζεον)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η αγωνιστική):
1. Άρης    16-6 αγ.
2. Ολυμπιακός    13-5 αγ.
3. ΑΕΚ    13-6 αγ.
4. ΠΑΟΚ    12
5. ΝΠΣ Βόλος    12
6. Αστέρας Τρίπολης    10-6 αγ.
7. ΠΑΣ Γιάννινα    8-6 αγ.
8. Ατρόμητος    8
9. Παναθηναϊκός    6-6 αγ.
10. ΟΦΗ    6
11. Απόλλων Σμύρνης    3-4 αγ.
12. Παναιτωλικός    3
13. ΑΕΛ    2-5 αγ.
14. Λαμία    1-6 αγ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
15:00 Αστέρας Τρίπολης- Βόλος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα- Παναιτωλικός
19:30 Παναθηναϊκός- Ατρόμητος
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
15:00 ΟΦΗ- Ολυμπιακός
17:15 ΑΕΛ- Λαμία
17:15 Απόλλων Σμύρνης- ΠΑΟΚ
19:30 Άρης – ΑΕΚ
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
5 ΓΚΟΛ: Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
4 ΓΚΟΛ: Μπαράλες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Δουβίκας (ΒΟΛΟΣ), Καρλίτος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
3 ΓΚΟΛ: Μπρούνο Γκάμα (ΑΡΗΣ), Χασάν (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Σαρδινέρο (ΟΦΗ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ), Παμλίδης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
2 ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ (ΑΕΚ), Πινακάς (ΑΕΛ), Μπαριέντος (ΒΟΛΟΣ), Γούτας, Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ρόμανιτς (ΛΑΜΙΑ), Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Στάρτζεον (ΟΦΗ), Αριγίμπι (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ελευθεριάδης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
1 ΓΚΟΛ: Μούζεκ (ΑΕΛ), Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Ενομπακαρέ, Λιβάγια, Μάνταλος, Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ (ΑΕΚ), Φατιόν, Ιωαννίδης (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Λόπεθ, Ματίγια, Μπερτόλιο, Φετφατζίδης, Μαντσίνι (ΑΡΗΣ), Ριέρα, Λουίς Φερνάντες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Κωτσόπουλος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ) Μπαρτόλο, Ουάρντα (ΒΟΛΟΣ), Μπιανκόνι (ΛΑΜΙΑ) Καφού, Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μεγιάδο, Νέιρα (ΟΦΗ), Μάζουρεκ, Τζόλης, Μουργκ, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Νινούα, Τσόλακ (ΠΑΟΚ), Νάουμετς, Κάργας, Παντελάκης (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ),

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass