Ο Τύρναβος φιλοξενεί την ΑΕΛ

*ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2020 21:05

Μπορεί ο Τύρναβος να μην έχει παρουσία -δυστυχώς- στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας μετά από πολλά χρόνια, όμως από χθες το δημοτικό γήπεδο της πόλης, φιλοξενεί την ΑΕΛ και αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την πόλη του νομού, που προσπαθεί να βρει ρυθμούς, μέσα από τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού.


Εκεί οι «βυσσινί» για μεγάλο διάστημα θα νιώθουν πως είναι το δεύτερο σπίτι τους, καθώς από χθες έκλεισαν οι γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, για να γίνουν τα προγραμματισμένα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα των δύο γηπέδων και γενικά της αναμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, των εγκαταστάσεων.
Σε ένα γήπεδο, λοιπόν, όπου αγωνίστηκε ο αείμνηστος Γιώργος Μητσιμπόνας, οι παίκτες της ΑΕΛ θα προετοιμάζονται καθημερινά για τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League 1 και του Κυπέλλου Ελλάδος, μέσα σε ένα περιβάλλον φιλόξενο, διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως ο Τύρναβος έχει πολλούς φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της «βασίλισσας» του Θεσσαλικού κάμπου, στις μεγάλες αλλά και δύσκολες στιγμές της ένδοξης ιστορίας της.
Κατά τα άλλα, «οικογενειακό» διπλό αντί για προπόνηση, περιελάμβανε το χθεσινό πρωινό πρόγραμμα των παικτών της ΑΕΛ στον Τύρναβο, με τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου να χωρίζει -μετά την προθέρμανση- τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες και δουλεύοντας διάφορα συστήματα, όπως 4-2-3-1, 4-3-3, 3-5-2, 4-4-2, είδε την κατάσταση την οποία βρίσκονται οι παίκτες του. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές θα έχουν αύριο ρεπό, επιστρέφοντας στις προπονήσεις μεθαύριο Τρίτη, ημέρα που ουσιαστικά ξεκινάει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στην Αθήνα (22 Νοεμβρίου).

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ
Κατά τα άλλα, ξεκίνησαν χθες το πρωί οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στην περιοχή των Δένδρων (φωτ.), με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες.
Το προπονητικό κέντρο λαμβάνει άλλη μορφή, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας επενδύει στην αναβάθμισή του και η χθεσινή του παρουσία -όπως και στην προπόνηση της ομάδας στον Τύρναβο- δείχνει το προσωπικό του ενδιαφέρον που έχει για να γίνουν όλα όπως πρέπει και στον καιρό τους.
Οι αλλαγές αφορούν στην αλλαγή του χλοοτάπητα όπως επίσης και στη διαμόρφωση όλης της έκτασης του προπονητικού κέντρου στην οποία μερικά σημεία μέχρι στιγμής ήταν ανεκμετάλλευτα και στο τέλος όταν ολοκληρωθούν τα έργα, οι εγκαταστάσεις θα θυμίζουν ένα μικρό παλατάκι, στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, στα «βυσσινί» Δένδρα.
Μια καθαρά αγροτική περιοχή που οι κάτοικοί του προσπαθούν μέσα από τα μεροκάματα του πόνου να επιβιώσουν, να έχουν το κεφάλι ψηλά, ελπίζοντας πως αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα γι’ αυτούς και σε όλο τον κόσμο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass