Ηθικόν ακμαιότατον στην ΚΑΕ Λάρισα

Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Ο ΓΟΥΕΜΠ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2020 20:05

Ενθουσιασμό σκόρπισε στους φίλους της ομάδας η σημαντική νίκη που πέτυχε η ΚΑΕ Λάρισα στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ με 93-91, δείχνοντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη στο πρωτάθλημα της Basket League 2020-21.


Το νικητήριο καλάθι κόντρα στους Θεσσαλονικείς σημειώθηκε από τον Τζέιμς Γουέμπ, όμως η ασίστ προήλθε από έξοχη πάσα του Κωνσταντίνου Παπαδάκη, ενώ οι δύο ομάδες φαίνονταν να οδεύουν προς την παράταση με 2.9’’ να απομένουν στο ρολόι και το σκορ να είναι καρφωμένο στο 91-91.
Χθες, ο πλέι μέικερ της Λάρισας Κώστας Παπαδάκης, τοποθετήθηκε για τη φάση που σημάδεψε την αγωνιστική: «Πήραμε σημαντική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην τελευταία φάση βγήκε στο παρκέ ό,τι σχεδίασε ο προπονητής στο πινακάκι και είναι απολαυστικό, διότι ήταν μία όμορφη ενέργεια. Να υπογραμμίσω όμως, ότι ο Γουέμπ τα έκανε όλα να φαίνονται πιο εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο μας έδωσε τη νίκη και πλέον συγκεντρωνόμαστε για τη συνέχεια».
- Ποια ήταν η αίσθηση των αντιπάλων για την τελευταία επίθεση της ομάδας; «Δεν το γνωρίζω. Αυτό που συνηθίζεται είναι να γίνονται αλλαγές στα σκριν για να μη δοθεί πλεονέκτημα στον αντίπαλο. Δεν πρόλαβαν να αμυνθούν και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε το σχέδιό μας».

 

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Αύριο και ώρα 17:00 η ΚΑΕ Λάρισα θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νεάπολης τον Ιωνικό Νίκαιας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με στόχο να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass