Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2020 20:10

Προσθήκες Λαρισαίων διαιτητών ποδοσφαίρου σε Εθνικές Κατηγορίες

Νέα πρόσωπα από τη λαρισινή διαιτησία ποδοσφαίρου προστέθηκαν χθες σε πίνακες Εθνικών Κατηγοριών, μετά από σχετική απόφαση τη ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, στον πίνακα των βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας η Λάρισα κέρδισε τέσσερις επιπλέον θέσεις με τους Θ. Κοντογιώργο, Θ. Πάλλα, Μ. Παπαγεωργίου και Δ. Σκυβαλίδα, ενώ ο Δημεράς τοποθετήθηκε στον πίνακα διαιτητών προχωρημένου σταδίου της 4ης κατηγορίας, που σημαίνει επί της ουσίας ότι προορίζεται για τον πίνακα διαιτητών της 3ης κατηγορίας. Στις γυναίκες η Τ. Κουτίνα αξιολογήθηκε και βρίσκεται πλέον στον πίνακα βοηθών διαιτητών της 2ης κατηγορίας.

 


Η Π.Ε.Π.Π. στηρίζει τους προπονητές της Super League 2  και της Football League

Στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία μας λόγω της πανδημίας, η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) συμπαραστέκεται και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τους συναδέλφους επαγγελματίες προπονητές της Super League 2 και της Football League, των οποίων τα πρωταθλήματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, καθώς και όλους τους προπονητές των ερασιτεχνικών σωματείων, οι οποίοι τηρούσαν ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την πολιτεία μέχρι και τη διακοπή των πρωταθλημάτων τους. Στέκεται αρωγός στα ψυχολογικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και στα ερωτηματικά που γεννιούνται καθημερινώς σχετικά με την επόμενη ημέρα. Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει και τα εξής: «Θα θέλαμε, λοιπόν, οι αρμόδιοι φορείς να σκύψουν στα προβλήματα όλων των προπονητών ποδοσφαίρου και φυσικής κατάστασης με στόχο να αντεπεξέλθει η προπονητική κοινότητα, όπως και τα υπόλοιπα επαγγέλματα, στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε όλοι μας. Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι προστατεύουμε τα μέλη μας και αγωνιζόμαστε για κάθε δικαίωμά τους γιατί προπονητής σημαίνει: Μόρφωση - Αξιοπρέπεια - Περηφάνια - Ήθος».

 

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «32» του Europa League

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «32» του Europa League και θα μπουν στην κληρωτίδα της UEFA, την επόμενη Δευτέρα (14/12, 14:00) στην Νιόν (με κεφαλαία οι ομάδες που θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών και είναι πιθανές αντίπαλοι του Ολυμπιακού):
ΡΟΜΑ (Ιταλία), Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)
ΑΡΣΕΝΑΛ (Αγγλία), Μόλντε (Νορβηγία)
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (Γερμανία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία)
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ (Σκοτία), Μπενφίκα (Πορτογαλία)
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ(Ολλανδία), Γρανάδα (Ισπανία)
ΝΑΠΟΛΙ (Ιταλία), Σοσιεδάδ (Ισπανία)
ΛΕΣΤΕΡ (Αγγλία), Μπράγκα (Πορτογαλία)
ΜΙΛΑΝ (Ιταλία), Λιλ (Γαλλία)
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Ισπανία), Μακάμπι Τ.Α. (Ισραήλ)
ΤΟΤΕΝΑΜ (Αγγλία), Άντβερπ (Βέλγιο)
ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. (Κροατία), Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία)
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ (Γερμανία), Ερ. Αστέρας (Σερβία)
Από το Champions League:
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Αγγλία), ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Ουκρανία), ΜΠΡΙΖ (Βέλγιο), ΑΓΙΑΞ (Ολλανδία), Ολυμπιακός, Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Κράσνονταρ (Ρωσία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass